NOMER14 написа:Манолов,
явно не си ме разбрал или да си напишеш нещата. Старите профукани възможности са част от играта. Пак да повторя Юли месец не е месец за футбол.
Точно съм написал, че лесно е наш шампион да влезе в ШЛ с гарантираните вече 5 места. Написал съм държавите конкуренти от Средна и Източна Европа и някой олигархичен азиатски. Шансовете са 30-50 %.
Като гледам какви гащници са в ЛК, обвиненията ми към корумпираната Уефа се засилват. Просто нешампионите са въвлечени в един лъжовен летен турнир с 6-8 мача от юли до август - нищо общо със старите традиционни турнири.
Йезуитското гарантиране на 5 участника от страна на Уефа, а останалите да ги праща по другите турнирия, я прави още по-мръснишка. А някои шампиони играят по 2 или 4 мача.
Чети ми мненията цялостно, а не отделни части от изреченията.
Пак да предложа - да си направят турнир Б на ШЛ от загубилите 37 шампиона. Ще бъде отличен формат от 36 отбора.
Убаву, и кво - да речем, че не съм те разбрал - кво ни е виновна УЕФА, че ние не можем да станем шампиони с тоя скъсан г.з за собственик? За другата ти идея - специален турнир за шампион на скъсаняците, съм съгласен - аз също бих предпочел да гледам подобно нещо, пред постоянните мачове Барса-Байерн и Реал-Сити, ама пак трябва да станем шампиони, нали? А като си скъсан, си траеш и не мрънкаш много - г.з. много с енакефи на тези 4 домакинства, които му донесоха 5 милиона чисти левчета, включително кинтичките на уефа-мафия за отпадане в плейофа, ама плейофа си е плейофа, групите са си групи, а ние тях само ги миришем, че и сме доволни от мизерния си плейоф, където ни бият на тупан, все едно сме бъдещи припоци, радващи се на гол на Барса срешу Левски в групите на ШЛ