ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа

Мнениеот Eminem » 29 авг 2025 15:00

[quote="NOMER14"
Трябва да има още поне един турнир в Европа. Но не го правят, за да не им се засенчва т.нар. Шампионската лига. Кой ще им гледа мач Атлети (тъй го изписаха педалски вчера на жребия) с ПСВ, когато ще има например мач Звезда - Левски?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 авг 2025 16:36

Манолов,
явно не си ме разбрал или да си напишеш нещата. Старите профукани възможности са част от играта. Пак да повторя Юли месец не е месец за футбол.
Точно съм написал, че лесно е наш шампион да влезе в ШЛ с гарантираните вече 5 места. Написал съм държавите конкуренти от Средна и Източна Европа и някой олигархичен азиатски. Шансовете са 30-50 %.
Като гледам какви гащници са в ЛК, обвиненията ми към корумпираната Уефа се засилват. Просто нешампионите са въвлечени в един лъжовен летен турнир с 6-8 мача от юли до август - нищо общо със старите традиционни турнири.
Йезуитското гарантиране на 5 участника от страна на Уефа, а останалите да ги праща по другите турнирия, я прави още по-мръснишка. А някои шампиони играят по 2 или 4 мача.
Чети ми мненията цялостно, а не отделни части от изреченията.
Пак да предложа - да си направят турнир Б на ШЛ от загубилите 37 шампиона. Ще бъде отличен формат от 36 отбора.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 авг 2025 16:41

Просто Уефа не иска да има мачове в Източна Европа есенно време, за да им гледаме черничките им циркаджийчета, ямалчета и вся остальная сволочь.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 авг 2025 16:46

NOMER14 написа:Манолов,
явно не си ме разбрал или да си напишеш нещата. Старите профукани възможности са част от играта. Пак да повторя Юли месец не е месец за футбол.
Точно съм написал, че лесно е наш шампион да влезе в ШЛ с гарантираните вече 5 места. Написал съм държавите конкуренти от Средна и Източна Европа и някой олигархичен азиатски. Шансовете са 30-50 %.
Като гледам какви гащници са в ЛК, обвиненията ми към корумпираната Уефа се засилват. Просто нешампионите са въвлечени в един лъжовен летен турнир с 6-8 мача от юли до август - нищо общо със старите традиционни турнири.
Йезуитското гарантиране на 5 участника от страна на Уефа, а останалите да ги праща по другите турнирия, я прави още по-мръснишка. А някои шампиони играят по 2 или 4 мача.
Чети ми мненията цялостно, а не отделни части от изреченията.
Пак да предложа - да си направят турнир Б на ШЛ от загубилите 37 шампиона. Ще бъде отличен формат от 36 отбора.

Убаву, и кво - да речем, че не съм те разбрал - кво ни е виновна УЕФА, че ние не можем да станем шампиони с тоя скъсан г.з за собственик? За другата ти идея - специален турнир за шампион на скъсаняците, съм съгласен - аз също бих предпочел да гледам подобно нещо, пред постоянните мачове Барса-Байерн и Реал-Сити, ама пак трябва да станем шампиони, нали? А като си скъсан, си траеш и не мрънкаш много - г.з. много с енакефи на тези 4 домакинства, които му донесоха 5 милиона чисти левчета, включително кинтичките на уефа-мафия за отпадане в плейофа, ама плейофа си е плейофа, групите са си групи, а ние тях само ги миришем, че и сме доволни от мизерния си плейоф, където ни бият на тупан, все едно сме бъдещи припоци, радващи се на гол на Барса срешу Левски в групите на ШЛ
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 авг 2025 17:37

Виновна е Уефа, че изсипва в шампиона ни много пари с гарантирани мачове в долните турнири. Толкова много пари, че им е през шалварите дали ще съберат 1000 човека на домакински мач и да " правят пари". Получават ги наготово. А нашите мисирки раьправят, че заради тях другите ни участници вземали пари. Как да се противопоставиш на уефаджийски отбор, подкрепен от съдията още в 1 предв. кръг. Онова недоразумение от Дарик-Варна Петричев го имаш за пример на нашите две легенди ли, а?
Само Уефа пречи мачът ни с числото да е в понеделник.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 авг 2025 17:39

А собсвеникът ни не е виновен, че не е мутра като другите трансгранични такива.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 авг 2025 17:52

Въпреки всички дадености, които генерално са точно такива, ръководството на Левски би трябвало да прави опити да променя статуктвуто. За начало да подкрепи различен президент, който да не е от статуктвуто. Но ръководството на Левски е част от статуктвуто, дали доброволно или по принуда не мога да преценя, но това е факта. И то работи на този принцип: "Интересите на Агата са ненакърними, оттам нататък, ако нещо се направи в Левски е ОК, но да има и за нас". Общо взето по този начин ни държат едно ниво над водата и то в последните години като и аше трансфери и прилични участия в ЕКТ.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 авг 2025 19:39

drvasko98 написа:Въпреки всички дадености, които генерално са точно такива, ръководството на Левски би трябвало да прави опити да променя статуктвуто. За начало да подкрепи различен президент, който да не е от статуктвуто. Но ръководството на Левски е част от статуктвуто, дали доброволно или по принуда не мога да преценя, но това е факта. И то работи на този принцип: "Интересите на Агата са ненакърними, оттам нататък, ако нещо се направи в Левски е ОК, но да има и за нас". Общо взето по този начин ни държат едно ниво над водата и то в последните години като и аше трансфери и прилични участия в ЕКТ.

Да , президентът другарят Радев е чурбар и оная женица на НС тоже. Не трябва да се подкрепят.
Нито ръководството прави опити, нито багажниците се ползват.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 авг 2025 23:19

Тия некадърници "Пред Стадиона" казаха, че Алкмаар и Утрехт били на едно ниво. Нищо, че едните имат 50 коефициент, а другите - 12... Абсолютни лаладжии невежи!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 авг 2025 05:12

W84me написа:Тия некадърници "Пред Стадиона" казаха, че Алкмаар и Утрехт били на едно ниво. Нищо, че едните имат 50 коефициент, а другите - 12... Абсолютни лаладжии невежи!

Що да не са? АЗ имат едно голямо предимство, което е и недостатък. Младостта. Тях голям отбор би ги бил лесно. Ние не. Ще припомня нещо, което тук съм писал. Преди няколко години Аякс се паднаха в баси ши6аната група с ПСЖ и Барса. Аякс по-силни от това, което видя от АЗ сега. Като оси. Млади, атакуващ футбол, цъкат, таланти. И с ПСЖ и с Барса им гледах мачовете. Онея класни, опитни. Чакат ги да се натичат, те млади. Грохват. Правят им една контра - гол. Млади - психиката им пада. Още една атака - гол. Но Аякс бяха по-добри и с ПСЖ, и с Барса в тези мачове. Ама загубиха. Но младостта в случая беше порок.

Върни се в “Левски”