Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот MASTER_COOL » 29 авг 2025 15:41

The_Miz написа:Филипов е за затвор
https://sportal.bg/news-2025081916371785538

Като му знае много устата :lol:
Думи нямам просто. Истинско падение
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 29 авг 2025 15:43

Ако информацията се потвърди: За затвор е, да, ама ако го съдят, а в клуба явно са знаели и са решили случаят да не се раздухва. Но понеже е адски мега скандално безобразно ТЪПО и ПРОСТО парче и му знае много устата са решили да му съсипят жалкия животец, за да млъкне най-после. Той, иначе, за да е познал само два мача от много залагания, значи няма някаква информация или участие в самите резултати, освен ако не е толкова прост, че да заложи и на грешният знак. Просто му е някакво хоби, но е абсурдно на тази позиция и то срещу отбора... Въобще, аз смятам, че ЦСКА трябва да се напълни с легенди и хора дето знаят какво е ЦСКА. Няма кво да се обърка, всичките са читави хора :arrow:

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 авг 2025 15:48

Колкото и да съм против Фичо мисля че това не е вярно!
Преди няколко часа той написа че ако не са го били уволнили сме щели да се борим този сезон за шампионска титла с Лудогорец.
Преди половин час написаха това че бил залагал срещу ЦСКА през 2023 година.
Само че сега сме август 2025 и големите коефициенти от 5.00 до 9.00 срещу нас продължават да си излизат.
Някой скалъпи набързо много смешна лъжа.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 29 авг 2025 15:53

По-скоро ми прилича на отклоняване на вниманието от съществените проблеми в клуба ви. Вероятно Филипов е ударил някой под кръста с изказванията си.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 29 авг 2025 15:59

Ако могат да го съдят, защо не го съдят тогава?
Не толкова залаганията са притеснителни. В статията се намеква симулативна игра от страна на нашия отбор.
Това подрива авторитета на целия клуб.
Какви доказателства може да имат, че той е залагал? В Уинбет ли го е правил?
И те са го държали толкова време за директор?

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 29 авг 2025 16:18

Проблемът е, че Фичо, който става и ляга с фейсбук и постоянно пише глупости вече един час не опровергава информацията. Другият проблем е, че е ясно, че той прекали и някой е решил, че е време да му затвори плювалника. Обаче, това истина или не ще се преекспонира и ще налее още масло в огъня. Като ето, аз не мисля, че е знаел как ще завършат мачовете, за да познае толкова малко от тях, НО дори и аз се замислям- Фичо и Орманджиев бяха на практика хора, представители на Папазки по времето още на Ганчев... Фичо залага два пъти на равен и един път на победа за числото и Турицов пропуска дузпата след като досега ни е щатният изпълнител на дузпи и не е пропускал никога. После след година когато Ганчев странно си тръгва набързо и тихичко след като е продал цялото нападение и е оставил цяла пролет отбора с един нападател- Каранга, който е без далак и не е играл от 6 месеца- от официалното идване на Папазки на практика ни започнаха всички съмнителни резултати и свличането от второ място до баража с числото. Като това свличане продължава и до днес без почивка.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 29 авг 2025 16:42

Това ако е вярно да го дават на съд. Ако не е вярно, той да ги даде на съд от тая медия :)))

Нооо, извън конкретиката на самата интрига, все така тоя човек не е в ЦСКА и левскарчето да спре да си търси бушони и как да отклонява вниманието, а да се маха и той.

Ако се докаже и окаже изобщо, че някой друг е боклук, няма да направи левскарина да изглежда свестен ... остава си и той боклук. Най-много да се окаже, че сме си организирали цяло сметище.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 29 авг 2025 17:04

Мисля, че няма смисъл да се намесва терорията на конспирацията. Сроред мен логичното обяснение за провалите е, че ЦСКА бе зле управляван през последните 2 години. Надали спортните директори умишлено са играли срещу ЦСКА, далеч по-вероятно иде реч за некомпетентност що се отнася до мениджмънта на спортната, скаутска и административни дейности, довели до безброй грешни решения. Наличието на умисъл, предизвикал провалите на клуба през посбедните 2 г. трябва да бъде доказан, всичко останало са празни приказки.

Интересно какви резултати да се очакват от ЦСКА, когато отборът е пълен с посредствени футболисти?
Очаквано, когато с тръгването си през 2024г. Ганчев оставя отбора без нападатели, стартира серия от лоши резултати.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 29 авг 2025 17:27

Не казвам, че Фичо не е залагал. Не знам, може и да го е правил. Но какво би спечелил залагайки малки суми? Как би накарал отбора да играе симулативно без да се разчуе?

Мисля, че немалко запалянковци залагат срещу отбора, на който симпатизират, за да не са капо. Ако загуби, печелят от тотото, а ако отборът им победи, са щастливи от позитивния резултат.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 авг 2025 21:39

На всичкото отгоре всичко излиза от един журналист на Спортал, който всеки знае, че е левскар. А онзи ден беше написал една голяма статия за Фичо и това какви ги надроби и колко е виновен за сегашната ситуация.

Всички тук знаят, че вероятно бях най-големият антифичовец по времето, когато беше на власт, но сега, ако го видя, просто бих го посъветвал да отиде в някоя църква, да запали една свещ и да се успокои. Животът продължава и след ЦСКА, но той с това свое поведение не знам къде би могъл да продължи да работи и като какъв (за футбола говоря).
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”