Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 28 авг 2025 13:28

honda написа:....

Tъй като кажеш :) ама нали в спорът се ражда истината, а пък ти трудно се извиняваш за грешките/пропуските си. Хайде за последно:
1. Ивков е в Левски от лятото на 2021 до пролетта на 2023 - почти 2 години, та в първата година решението му (убеден съм, не само негово) да не се плаща на НАП е стратегически изключитлено правилно и за това 2 мнения няма. След лятото на 2022 обаче е абсолютна дивотия, че не е проправил пъртина да се разбере с НАП, с което е застрашил съществуването ни -и за това 2 мнения няма
2. Дали и какви оферти е имало в Левски за трансфери - не знам и няма и как да знам. Имаме дума срещу дума
3. Дали обаче е имало изобщо пари в Левски, за да се плаща на НАП към "него" момент (много ме кефи този израз от Североизтока) - ти ще кажеш, според мен не е имало и 1 свободна стотинка, с която да се плати на НАП, и точно затова и не е плащано от алчния пияндурник Ивков. Чак след натиск (не смея да кажа на БХ), Палмите дадоха някой лев, че да се плати поне нещо дребно към НАП. Ако разгледаш условието на Палмите да се уволни Ивков, за да платят някой лев към НАП, то да, от една страна това решение е правилно, но от друга си е чисто изнудване и е наказуемо и морално укоримо!
4. Не съм ходил на лагер и не съм бил майстор на спорта като теб, но знам как се прави бизнес и че всеки иска да види "стоката", преди да я купи. Влизайки в твоя тон - кажи ми като как руски олигарх ще гледа Кордоба/Уелтън/Роналдо на живо в Европа - кой ще им издаде паспорт, как ще влязат и т.н. Докато Дубай е друга бира и там могат да ходят - елементарно е, затова и отидохме там. Колко е подходящо - идея нямам, знам, че зимата 99% от отборите с пари ходят на топло (Турция, Кипър, Дубай, ако щеш), а лятото на студено (Австрия, Италия и тн из Алпите) - как си оправят играчите след такива лагери, нямам идея

Да не ворим, няма смисъл - нито една от двете агитки няма да промени мнението си, щото у наше село е така - всеки си е башка луд и знае себе си като най-голям и велик. Аз не съжалявам за Мъри, съжалявам за Мъревизма и всеобщият подем, дори след 11 (те не са 11, но нека са така, да им е удобно на някои) мача без победа. Дано не заредим 2-3 мач без успех с Хулио, че тогава ще видим дали ще има повече от стандартните 2-3 000 на Герена.

П.С. кво стана със стадиона, кога ще правим първа копка? А договор за наем? Или да не питам що г.з. се отказа сам от безвъзмездното и безсрочно ползване?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 28 авг 2025 13:29

1palq4o1 написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:Още след първата пресконференция с участието на Иво Ивков отбелязах , че нещо ми е много странно поведението и изказа му.
Петър Ганев също беше споделял в интервю или подкаст , че трудно е намерил общ език с него.
Какво казва наш Мажо по въпроса ?
"Не смятам, че Левски е разграден двор. Изминалата нощ беше, може би, най-тежката за мен. Съжалявам много за решението на Мъри, но се стигна до тази ситуация. Той изложи неговата гледна точка, а аз сега ще кажа моята. Стоилов още преди два месеца съм му казал, че Иво Ивков, за мен, е приключил първо от човешка гледна точка и второ като изпълнителен директор в Левски. Решението да не го уволня още тогава беше лично мое и бе взето в името на Левски. До всичко това се стигна заради крайно неуважително решение към мен и към генералния спонсор. Ивков е една некомуникативна личност, която отблъсква много хора от клуба и извън него. Най-малкото гледа в различна посока от моята, а и освен това излъга пред медиите, че не е бил поканен на срещата в НАП", започна Сираков.

След това му интервю за БНТ , на пресконференция на Георги Аспарухов беше изразил съмнение в договорите които е подписал Ивков и обеща до седмица - две да ги прегледа всички и да каже.

Ако някой си мисли , че Ивков е осводобен заради работата си :lol: :lol: добре.
Едно мило его е било накърнено , собственика на това мило накърнено его Мило е дръпнал сиджира на стопанисвания от него мажритарен собственик и .................другото е история.

щеше да ги разгледа, но се оказа, че Мъри е откраднал лаптопЪТ и е изтрил данните - нали имаше и такава Упорка по едно време, че Мъри и щабът му саботирали великия тренер тЪпчо

Манолов, издишаш :)
ЛаптопЪт беше откраднат от Арсов, ама май не беше...или беше, ама не съвсем...или да, ама друг лаптоп...

Точно така си беше. Или не беше :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 28 авг 2025 20:13

NOMER14 написа:Пак сте почнали с пригласянето на припошките прасета.
Ето:
Изображение
почти всичките национали и сини титуляри през следващите 2-3 сезона.
Истината е друга: Турицов нарочно не вкара дузпата, за да няма Левски и теоретичен шанс за Европа.

Титулярни играчи бяха Петрис, Кордоба, Краев, Уелтън и Роналдо. Тоест сме излезли с 5 резерви първото полувреме и 5 резерви плюс един аматьор второто

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 авг 2025 20:32

drvasko98 написа:
NOMER14 написа:Пак сте почнали с пригласянето на припошките прасета.
Ето:
Изображение
почти всичките национали и сини титуляри през следващите 2-3 сезона.
Истината е друга: Турицов нарочно не вкара дузпата, за да няма Левски и теоретичен шанс за Европа.

Титулярни играчи бяха Петрис, Кордоба, Краев, Уелтън и Роналдо. Тоест сме излезли с 5 резерви първото полувреме и 5 резерви плюс един аматьор второто

Резерви, но твърди титуляри следващите сезони.
При 5 смени 2-3 контузени и толкова запазени за най-важния мач на отбора последното десетилетие броят на титулярите е 20.

kabaka
Контакти:

Мнениеот kabaka » 29 авг 2025 15:35

Пичове, събудете се. Вече сме 2025-та година. Живейте в настоящето най-накрая...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 авг 2025 15:45

Някой д ами каже какви са тези GK style и чий го дирят на стадиона ни с такъв огромен меш?

Изображение
Непринуден написа:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 авг 2025 16:16

сам ще си отговоря - въпросната фирма GK Style са шили менте фланелката на Мюнхен 1860 на дедо Боре, както и някои от нещата на фен магазина. Остава отворен въпросът - те ли сами са решили да правят бартер за реклама, или някой ги е посъветвал, че това е единственият начин да вземат нещо от нас, като Виваком с името на стадиона? Как беше онова нещо с фалита, дето го разправям от много време?
Непринуден написа:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 авг 2025 16:44

Хм, определено имат интересна и разнообразна конфекция, в която се набиват на очи много и различни дрешки от хулиганска, бунтарска и улично-анархична мода.
Да не би дългите пипала на нарко октопода да се пресягат отново към Герена? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 29 авг 2025 18:38

tmanolov написа:сам ще си отговоря - въпросната фирма GK Style са шили менте фланелката на Мюнхен 1860 на дедо Боре, както и някои от нещата на фен магазина. Остава отворен въпросът - те ли сами са решили да правят бартер за реклама, или някой ги е посъветвал, че това е единственият начин да вземат нещо от нас, като Виваком с името на стадиона? Как беше онова нещо с фалита, дето го разправям от много време?

И Земята е плоска, а рептили управляват световните капиталови пазари. Нямам търпение да излезе следващият финансов отчет, да видим какво ще измислиш тогава.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 авг 2025 19:02

futbolqga написа:
tmanolov написа:сам ще си отговоря - въпросната фирма GK Style са шили менте фланелката на Мюнхен 1860 на дедо Боре, както и някои от нещата на фен магазина. Остава отворен въпросът - те ли сами са решили да правят бартер за реклама, или някой ги е посъветвал, че това е единственият начин да вземат нещо от нас, като Виваком с името на стадиона? Как беше онова нещо с фалита, дето го разправям от много време?

И Земята е плоска, а рептили управляват световните капиталови пазари. Нямам търпение да излезе следващият финансов отчет, да видим какво ще измислиш тогава.

По-следващият, уважаеми, по-следващият, за 2025 ще сме рахат с тези 5 милки отгоре от ект
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”