honda написа:....
Tъй като кажеш :) ама нали в спорът се ражда истината, а пък ти трудно се извиняваш за грешките/пропуските си. Хайде за последно:
1. Ивков е в Левски от лятото на 2021 до пролетта на 2023 - почти 2 години, та в първата година решението му (убеден съм, не само негово) да не се плаща на НАП е стратегически изключитлено правилно и за това 2 мнения няма. След лятото на 2022 обаче е абсолютна дивотия, че не е проправил пъртина да се разбере с НАП, с което е застрашил съществуването ни -и за това 2 мнения няма
2. Дали и какви оферти е имало в Левски за трансфери - не знам и няма и как да знам. Имаме дума срещу дума
3. Дали обаче е имало изобщо пари в Левски, за да се плаща на НАП към "него" момент (много ме кефи този израз от Североизтока) - ти ще кажеш, според мен не е имало и 1 свободна стотинка, с която да се плати на НАП, и точно затова и не е плащано от алчния пияндурник Ивков. Чак след натиск (не смея да кажа на БХ), Палмите дадоха някой лев, че да се плати поне нещо дребно към НАП. Ако разгледаш условието на Палмите да се уволни Ивков, за да платят някой лев към НАП, то да, от една страна това решение е правилно, но от друга си е чисто изнудване и е наказуемо и морално укоримо!
4. Не съм ходил на лагер и не съм бил майстор на спорта като теб, но знам как се прави бизнес и че всеки иска да види "стоката", преди да я купи. Влизайки в твоя тон - кажи ми като как руски олигарх ще гледа Кордоба/Уелтън/Роналдо на живо в Европа - кой ще им издаде паспорт, как ще влязат и т.н. Докато Дубай е друга бира и там могат да ходят - елементарно е, затова и отидохме там. Колко е подходящо - идея нямам, знам, че зимата 99% от отборите с пари ходят на топло (Турция, Кипър, Дубай, ако щеш), а лятото на студено (Австрия, Италия и тн из Алпите) - как си оправят играчите след такива лагери, нямам идея
Да не ворим, няма смисъл - нито една от двете агитки няма да промени мнението си, щото у наше село е така - всеки си е башка луд и знае себе си като най-голям и велик. Аз не съжалявам за Мъри, съжалявам за Мъревизма и всеобщият подем, дори след 11 (те не са 11, но нека са така, да им е удобно на някои) мача без победа. Дано не заредим 2-3 мач без успех с Хулио, че тогава ще видим дали ще има повече от стандартните 2-3 000 на Герена.
П.С. кво стана със стадиона, кога ще правим първа копка? А договор за наем? Или да не питам що г.з. се отказа сам от безвъзмездното и безсрочно ползване?