ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа

Мнениеот NOMER14 » 29 авг 2025 12:12

drvasko98 написа:Цунами не може да играе ЦЗ в схема с 4 защитници. Ваденето на Макун с цел да се изненада противника при изнасянето на топката беше от тези промени, които изненадват първо собствения отбор и докато преодолее изненадата стана 2-0. Към другите промени нямам оретенции

Тактиката на Хулио бе като в мачовете в шампионата - резервите да клатят 0-0 първото и после да ги изненада второто. Но холандците не са вчерашни ни изненадаха бързо, че и два пъти. Ако бе дал дузпата, можеше да сработи донякъде схемата на Хулио. Бързият гол на Бала през второто го доказва. Нашите рикушети в София не станаха, но вчера при тях се получиха. Поне Рилдо да беше пуснал отначало - насища центъра, а Майкон никога повече защитник срещу силен отбор.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 авг 2025 12:22

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:Голямото приземяване.
Няма класичка за повече , а когато отсреща я има ......
Да видим в България как ще е , че като нищо ще се хлъзнат по наклона от тия 4 гола.

Беше ли на мача бре, разкажи

Ако трябва да съм честен , енергията в сектора и тоя хайп ме върнаха години назад , когато станахме шампиони в Надежда и онова - Левски обичаме те.
Избушихме ги и преносно и буквално (за съжаление) , футболно ще ни отбележат и отметнат , но от към подкрепа :lol: :lol: няколко дузина телефона и една , две камери си запечатаха представянето ни.
Очеизваждащо е , че всички очакват да станем шампиони , което може да е голям ритник в ташаците в края на сезона.

И на мен така ми изглеждаше по тв-то - смазахте ги на песни. Дано има още поводи тази година за син ентусиазъм
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 авг 2025 12:27

42 шампиона си оспорват 5 квоти за ШЛ.
От тях 4 скандинавски държави + Швейцария, Шотландия и Австрия. Другото е плява от Соц лагера и Острова.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 авг 2025 12:46

От тия 42 шампиона само 15 не играят в груповата фаза на някакъв турнир, но пък са изиграли по 8 мача.
Останалите 22 отбора ги вкарват административно груповата фаза на ЛЕ и на ЛК.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 авг 2025 12:53

Та, Уефа си е расистка организация. Вчера при жребия им гледах самодоволните физиомутри.
След титлите на Стяуа и Звезда бързо взеха мерки.
Трябва да има още поне един турнир в Европа. Но не го правят, за да не им се засенчва т.нар. Шампионската лига. Кой ще им гледа мач Атлети (тъй го изписаха педалски вчера на жребия) с ПСВ, когато ще има например мач Звезда - Левски?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 авг 2025 13:27

NOMER14 написа:Та, Уефа си е расистка организация. Вчера при жребия им гледах самодоволните физиомутри.
След титлите на Стяуа и Звезда бързо взеха мерки.
Трябва да има още поне един турнир в Европа. Но не го правят, за да не им се засенчва т.нар. Шампионската лига. Кой ще им гледа мач Атлети (тъй го изписаха педалски вчера на жребия) с ПСВ, когато ще има например мач Звезда - Левски?

шъ мъ прущааш, ама доста глупости си изписал - напротив, ако УЕФА-Мафия не беше опростила ШЛ, като раздели отброите на шампионски и нешампионски, делиорманци абсолютно никога нямаше да влязат в групи. Никога! Някои още не могат да осмислят колко колосално беше постижението на Левски да влезе в групите на ШЛ преди примяната на регламента!

Проблемът на Левски е БХ и неговият миндил г.з., плюс лековата пропиляните точки от европохода - да напомням ли, че след резила с Тампере (да, там бяхме ощетени, според новата система влизахме директно в групи на ЛК, като минимум, а не отпадахме), играхме още 2 (подчертавам два) плейофа за влизане в ШЛ - паднахме от БАТЕ и Дебрецен, като особено първите бяха смазани от игра и в двата мача, но липса на малшанс и олигофренията/егото на Гонзо с дузпата, ни изядоха главата като Крум Савов на Марсело Вава. Ама след БАТЕ играхме с Жилина, щото не се влизаше директно в групи, а след Дебрецен влязохме директно в групи.

Никой не ни е виновен, че сами опропастихме коефициента си (имахме над 35 коеф) и че УЕФА промени още веднъж правилата и реално бетонира шампиона - вижте и сами какво става в съседните ни страни и как има хегемония на един отбор, ок , не на нивото на делиорманци. Та никой не пречи на Левски да стане шампион (хипотетично, всички знаем, че преди един г.з) и да играе вместо делиорманци в ЕКТ, за д аможе левскарите да гледат Левски-Гленторан, вместо Барса-Байерн, ама нъцки - давай да обвиняваме УЕФА, че сме нефелни скъсаняци, при положение че те ти дават трасиран път към групи за шампиона. Само трябва да станеш шампион - "просто" е, особено ако едни 20 000 излязат на улицата и си поискат Раковски. А не, май много се размечтах, сега ще излязат такива като селянчето от Джулюница, умнокраставите, троловете на гоподарката и т.н. да ми обясняват "как ний сме Левски бааа" и "какво тук значат някакви си пари"...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
shampi
Контакти:

Мнениеот shampi » 29 авг 2025 14:05

Странджата написа:Ако всичко това беше написано преди мача, нямаше да има кой да го гледа ...Каквото и да се пише, за когото да се пише - истината е повече от болезнена - футболът, който се играе у нас и който и Левски играе, е така наречен, подобие някакво, менте. Бедата е, че нямаме друг Левски и куц, сакат, той си ни е и за делник, и за празник. За хора на моята възраст това е просто погром в края на живота. Трагично ... Ама - само Левски, колкото и да е шизофренично ...

Много точно казано!!!
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 авг 2025 14:44

tmanolov написа:
drvasko98 написа:
W84me написа:Хамрун се класирали за основната фаза ама играли с ФК РИГА! Ебем ти регламента.

В Шампионския поток докрая играеш само с шампиони, подразбира се отпадали от горните турнири.. И все някой некадърник влиза в ЛК. Трябва да направиш серия от чудеса от глупости да не се класираш

Линкълн ред импс (Гибралтар) - с едно смешно стадионче, тип на Горно нанадолнище, че си баш такова там редовно играят плейофи в лигата на скъсаняци, а веднъж дори се класират за групите. Ма са шампиони. Тази година за малко да влезе и шампионът на Сан Марино - и те играха плейоф...

Значи решението е да преместим отбора в държава - футболно джудже. Когато на домусчиев му омръзне, ще се върнем.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 авг 2025 14:52

Eminem написа:
tmanolov написа:
drvasko98 написа:
W84me написа:Хамрун се класирали за основната фаза ама играли с ФК РИГА! Ебем ти регламента.

В Шампионския поток докрая играеш само с шампиони, подразбира се отпадали от горните турнири.. И все някой некадърник влиза в ЛК. Трябва да направиш серия от чудеса от глупости да не се класираш

Линкълн ред импс (Гибралтар) - с едно смешно стадионче, тип на Горно нанадолнище, че си баш такова там редовно играят плейофи в лигата на скъсаняци, а веднъж дори се класират за групите. Ма са шампиони. Тази година за малко да влезе и шампионът на Сан Марино - и те играха плейоф...

Значи решението е да преместим отбора в държава - футболно джудже. Когато на домусчиев му омръзне, ще се върнем.

те и тази година се класират за групите на ЛК, след като Брага ги отнесе с 9:1 общ резултат в ЛЕ, а преди това Червената звезда от Шумадия ги би като АЗ нас с 6:1 в ШЛ - затова е изключително важно да си шампион, както каза 1914.1902, и затова няма да ни позволят да станем, както пък твърдя аз. Да не подхващам пак темата за симулативната игра на едно шкембе и едни харпуни, точно за да не влезем в групи, че тогава щеше да се случи излитане, каквото няма как да ни се позволи
Непринуден написа:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 авг 2025 14:54

Е, то е повече от ясно, че разградската мутра ще си вкара номерата, ако действително ги застрашим.

Върни се в “Левски”