Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот Beloev » 28 авг 2025 13:44

Окей... Аморим ясно... Ама хора това е Гримзби!!! Онези лекета на терена, с милионните договори, с който и да е треньор от Бг - А група, са длъжни да вземат мача! Несериозно е! Стига с тея схеми и простотии. Че Аморим носи вина е ясно, но тея помии на терена ще уволнят поредния треньор за 13 година!!!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 28 авг 2025 13:45

Пич, ясно е това. Но за съжаление треньора трябва да го отнесе. Няма как чистка на цял отбор, т.е има ама нямаме Папазки :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 28 авг 2025 14:00

vasilnv написа:Иначе да вдигна малко очакванията, това е от интервюто му след мача:
Ruben Amorim after Manchester United crashed out of the Carabao Cup at Grimsby: "I think the players spoke really loudly about what they want today. Something has to change, and you’re not going to change 22 players again.

Аз го разбирах, че той ще бъде сменен, ама току виж се окаже, че е имал предвид схемата :lol: Другия мач излизаме с 3-5-2! :lol:

Ами той е португалец. Нуно Ешпирито едно време това направи. Хората го натискаха да промени и да стане по офанзивен като беше с 3-4-3, а той като взе Дендонкер мина на 3-5-2 с още един дефанзивен при вълците.
А то на мача с Бърнли кво ще стане всъщност? Той оплю целия отбор реално и даде индикации че не иска вече да е при нас. То даже и аз като фен на Юнайтед ще разбера ако играчите излязат и играят ганкиното. И пак тука е тъпото му мислене и липса на перспектива-вчера като гледах Хари как се лута безцелно по терена и се сетих че преди месец пишеше, че сме получили пет запитвания за него ама даже не сме ги излушали. Щото Аморимката като реши в края на мача да смени схемата и да мине на 4 4 2 винаги Хари му е втория нападател. Вие представяте ли си ако Евертън са били готови да ни бутнат 30 милиона за 32 годишна кранта а ние даже не сме ги излушали? И ся покрай squad managementа Гарна струва 40, Коби 45, Бруно вече е не повече 50, а старите пушки за без пари ще чакаме да си ходят. Същевременно Челси искат 75 милиона за Джаксън...Ама щото там треньора не каза на Джексън: стой си вкъщи и си тренирай сам, та да индикира на всеки един отбор че тоя за нас е ненужен и безполезен та елате за без пари да го вземете.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 28 авг 2025 15:00

Това с Гримзби направо ме уби...прилича на сготвяне на тренера. Ако е така пълна чистка, не че не го салужава Аморим с ината си да играе небъдната му схема. Заплатите за месец на целия отбор Гримзби са сигурно по-малко от седмичната заплата на Бруно.

Може да поискаме да играем с двама вратари, че от тези нито един не става..и съм убеден, че пак ще поускаме баламски голове. Трябва само някой да уцели вратата ни и е гол. Виноват, аз съм един от тези, които хранеха де Хеа, е сега хак ни е с тези небъдници.

Не съм мислил, че отборът ни ще се срине така...
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 авг 2025 18:03

Принципно тоя прави страшна каша с глупавата си схема, но за мен това пак е един преломен момент в който по скоро трябва да се застане зад него и да се уволни по натам. Ясно е, че сезона е бягал и няма да свършите нищо. Трябва обаче играчите да се поставят на местата им и да се разбере веднъж за винаги, че те трябва да правят това, което им се каже. Както го правеха при Сър Алекс. Без опции да се налагат и да уволняват те треньора. Просот не трябва да му се дава да купува играчи на Рубенчо. Да играе с каквото има, като не се разбира с някой да изкарва от младежкия отбор. :lol:
Съществена разлика дали ще сте 15 или 8 или 6 ти няма, поне трябва да се пречупят мрънкачите тип Рашфорд и Гаранчо.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 28 авг 2025 19:01

Ръководството решило, че просто треньора малко е бил обзет от емоции и смятали да му дадат време......За 11 месеца работа ние изглеждаме по-зле отколкото когато ни пое. И в събота, след това интервю, кой ще играе за Аморим? Аз ако съм играч ще откажа да изляза на терена. Той на практика каза, че всички са за смяна, включително новите. Това като при нас такъв картбланш на треньори не се дава просто. На ти пари, на ти време, а оплю целия отбор и клуба ли, спокойно, беше емоционален, ние ти вярваме. А спал си със сестрата на някой твой играч ли, ми тя е готина, нормално да те обземат емоциите.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 29 авг 2025 07:16

Коби е помолил под наем да отиде, защото смята че няма да се развие в момента в клуба. Еми има интелект момчето. Лошото е, че ние сме отказали, защото го считаме за "ключов играч". То такива наглеци като португалците няма. Тоя калмук не успя в Европа да ни класира, отпадна във втория кръг на Касабао от некви аматьори, ама пак си иска състав от 25 играча. Остават ни 40 мача за сезона в рамките на девет месеца макс, ама той пак иска опции да има, щото недай се боже да стане епидемия от контузии и да трябва да опре до най-големия кошмар за един точкогонец: да пуска юноши. А тя епидемията от контузии се задава, след като критикува всички стари и нови играчи че са за смяна. Мен ще ми е интересно днес на пресконференцията кой ще застане до него като играч, аз ако съм ще му откажа. Да си се пърже сам, психото и без тва смята, че е сам срещу целия свят. Да докара треньора на вратарите поне, да каже корнери и центрирания тренираме ли. Те Алтай и Онана са зле, ама то целия отбор явно не знае на далечната греда кво ще прави. Утре очаквам Межбри да ни го забие директно от корнер.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 29 авг 2025 10:17

Отказали сме да го пуснем под наем, около 10 клуба веднага са проявили интерес. Пълен хаос цари в клуба, ръководството е зад Аморим - очаквали са този проект да е дълъг и няма да допуснат няколко лоши резултата да се отразят на плановете им (отборът ни не се е качил над 15-то място в класирането от половин година) :lol:
Оня катарецът не може ли да пусне още някоя оферта :x
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 29 авг 2025 10:32

Добре де, то и аз съм за гонене на дългосрочни цели....ама като си 11 месеца на едно работно място поне нещо като хората не трябва ли да свършиш, за да ти се доверят че можеш да ги постигнеш тия цели. Млади играчи да налагаш, стил да изградиш малко, да не правиш на терена една и съща грешка около 100 пъти... Аморим като го гледам има няколко реални цели:
1. Да накупи готови играчи на големи пари и така да смени състава.
2. Да реве за hard work, intensity
3. Третото е ясно....трифортри.
Не ми лъха на треньор с дългосрочни перспективи.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 29 авг 2025 11:19

Моу и Оле са свободни вече :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Върни се в “Манчестър Ю”