ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа

Мнениеот NOMER14 » 29 авг 2025 00:54

OT18 написа:
drvasko98 написа:
Halo написа:OT18, прав си. Марин отдавна е спрял, а когато е на терена, Левски играе като отбор от преди ВСВ. Повечето български футболисти са така. Това не е до нехилизъм, а явно треньорите в школите са изключително тъпи и неадаптивни.

Ако на терена беше друг отбор с ЦЕНАТА на Левски, със сигурност щеше да играе по-атакуващ футбол и с повече удари. Вярно е, че мача тръгна много лошо, но защо играчите в синьо не могат да бягат. То поне това да можеха, щяха да имат значително подобрение в играта. Едното скапано бягане.

Цената на отбора на Левски е като на третодивизионен английски или на втородивизионен нидерландски отбор. Цената. Хората дават по 3-4 млн евро за резерви, тука ми говорят за цена от около 1,5 млн платени за всички. Смях. Цената вика. Когато се изсипят 2-3 млн евро за централен нападател ще приема, че в Левски се дават пари за играчи

Преди два дни гледах Кайрат Алмати. Като пари са класата на Левски,ЦСКА и под Лудогорец, ама ще играят в ШЛ.

Играят в ШЛ, защото по пътя си не срещат по регламент отбори от Португалия и Холандия.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 29 авг 2025 00:56

Просто имат класа, мача им тръгна идеално и тежка загуба! Тези купуват крило младежки национал на Бразилия, просто сме в различни реалности! Изобщо не е вярно, че българските момчета бяха най-зле! това е отборен спорт, на мен лично ми липсваше малко динамика от наша страна, но за мен лично има много хляб в този отбор и надскочиха мойте очаквания.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 авг 2025 07:47

vvessel написа:АЗ средна възраст 23,5 години. На Левски колко е средната възраст?! 28?
Левски е отбор без бъдеще. Ако се продадат най плютите играчи - Петков, Митков и Рупанов, отиваме на средна възраст 30. Над 28 кой играч може да бъде продаден? Бъдещето на този отбор къде е?
Все трудни въпроси с тежки отговори.

Мда, отдавна чакам топ трансферите след дооглозгването на отбора на Мъри - там е заровено кучето (на фалита). Тази година ще сне на косъм с парите от ект и остатъка от звездните трансфери, а догодина? Но заплатите си вървят и вече а дабъл на тези при Мъри, а вече и даваме по някое евро за трансфери… Нека благодарим на гусин г.з. за чудесния пълнеж и на късмета на гусин Хулио за замазването на очите на левскарите, че уж имаме отбор - сблъсъкът с реалността ше е брутален
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 авг 2025 08:31

Много лошо развитие на мача. До 5 мин 2:0. При такъв развой е много опасно и могат спокойно да те качат до 6 или 7.
Прибързвате с изводите според мен.
За рамките на БГ имате добър отбор, който без проблеми е втори. С алжиреца може би ще решите и един от проблемите ви - дефанзивният халф.
За мен се представихте достойно в Европа. Респект за което.
АЗ Алкмаар ме изненадаха доста и очаквам да са сред първите 6 или 8 отбора в турнира, а може и повече. Една класа са над Спортинг Брага
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 29 авг 2025 09:01

Eminem написа:Не знам защо се правите на луди. Никой не твърди, че не трябва да има критика, а че обвиненията са само към българските играчи, а за грешките и некадърните изпълнения на чужденците се мълчи. Това е.

И да, сърби и хървати НЕ СА нихилисти. Друг манталитет са.

Спри с глупостите си, които нямат нищо общо с патриотизма. Никой не критикува някого защото е бял или черен. Критикува се играта и качествата на футболистите. Само заблудени копейки като теб виждат критики към някого защото е българин.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 авг 2025 09:46

Хамрун се класирали за основната фаза ама играли с ФК РИГА! Ебем ти регламента.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

На линия
vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 29 авг 2025 10:25

W84me написа:Хамрун се класирали за основната фаза ама играли с ФК РИГА! Ебем ти регламента.

Въпрос на коефициент. И Хамрун и Вадуц редовно играят по няколко кръга в ЕТ и трупат коефициент. А това че ни бият е изненада само за нас. Тая година ако погледнеш реално сме победили единствено петия в Азербейджан. Това ни е нивото, колкото и да е тъжно, е вярно.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 29 авг 2025 10:26

W84me написа:Хамрун се класирали за основната фаза ама играли с ФК РИГА! Ебем ти регламента.

Просто шампионски поток. Заради това е толкова важно първото място в първенствата.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 29 авг 2025 10:43

Снощи просто се видя, че имаме още много да работим, за да се научи този отбор да атакува. Много сме далеч от истината.

Но пък дон Хулио надмина очакванията на всички и се представи на ниво. Отстранихме 2 отбора, играхме прилично и срещу Брага. С тези футболисти категорично надскочи нивото, което имахме миналата година.

Дано си концентрира усилията да учи играчите да атакуват - има цял шампионат пред него. Така другата година ще можем да се надяваме и на групи, ако имаме шанс и минем пак през ЛЕ първо. За да станем шампиони и да се пробваме през ШЛ....ще трябва много късмет. Много късмет и слаб Лудогорец в шампионата. Хубавото е, че те влязоха в ЛЕ, за да играят с повече и по-силни отбори, които евентуално ща ги изтощават повече. Но реално сме си за ЛЕ или ЛК.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 авг 2025 10:49

1914.1902 написа:

Просто шампионски поток. Заради това е толкова важно първото място в първенствата.

И точно затова няма да станем шампиони, щото това са ти гарантирани почти на 100% към 8-10 милиона евро (от мачовете, мърч , тв права в предварителните и парите от УЕФА) и оправят изцяло бюджета на отбор като нашия и да кажем към 1/3 от този на делиорманци. Сложи и някой трансфер и излиташ в друга орбита - ще ни го разреши някой, ама когато на мен Наташка или Ева ми разрешат да ги опъна :oops:
П.С. Добави и собственик-скъсаняк и също толкова скъсан спонсор, плюс политическият комфорт на Агата и става, каквото става всяка година. Това, дали си стугнал до плейофи или не, няма почти никакво значение, ако не влезеш в групи - стигането до плейоф е 2,5 точки за коеф, догодина не играеш в ЕКТ, както правим ние и за двете години имаш общо 2,5 точки, а ако две години участващ и веднага отпадаш в ЕКТ, са ти 1,5+1,5 или 3 точки, т.е. участието е по-важно от плейофа
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”