ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа

Мнениеот Eminem » 28 авг 2025 23:09

W84me написа:
Eminem написа:Ако българофобите бяхте малцинство, страната щеше да е друга. Уви, мнозинство сте, затова и си отиваме от този свят.

Днес почнахме с 6 българчета, 3 от тях не стават за чеп! Аз лично не съм българофоб, а некадърнофоб, просто двете съвпадат доста често.

Ти вече подхвана и Рупанов, който не виждам с какво го заслужава. Току-що дошъл, донесе ни и победа срещу Сабах, а днес въобще НЕ му беше работа да се връща назад и да гради нападението! Но не можеш да се озаптиш, трябва да се изхрачиш върху някой българин.

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 28 авг 2025 23:11

Връщаме се в тинята, надявам се само поне тази година да не приключим октомври/ноември, както сме си свикнали!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 28 авг 2025 23:11

Понеже Марин Петков нямаше един успешен дрибъл днес, да не говорим за опит за удар, понеже Рупанов на 21-2 години или колкото там е не е научен още да си спира топката, без да му отскача на 2м от него, понеже Асен Митков още не може да се научи кога да се освобождава от топката всички, които са недоволни от тях са българофоби. Марин и Митков са сред хората с най-много европейски мачове в Левски. Половината отбор на АЗ е на техните години и играчите им са готови да играят в топ първенствата, а нашите още ги чакаме да се учат. И Цунами бе слаб, и Алдаир (той специално скандално). Долу-горе добре играха Кр. Димитров, Бала, Кирилов и Търдин.
Няма значение кой каква националност има, кой на кого бил изял хляба, като не стават - не стават. Тука в Ефбет лигата стават, вкарват по 7-8 гола и си мислим, че струват по 2 млн. евро, а реалноста е друга

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 авг 2025 23:13

Eminem написа:
W84me написа:
Eminem написа:Ако българофобите бяхте малцинство, страната щеше да е друга. Уви, мнозинство сте, затова и си отиваме от този свят.

Днес почнахме с 6 българчета, 3 от тях не стават за чеп! Аз лично не съм българофоб, а некадърнофоб, просто двете съвпадат доста често.

Ти вече подхвана и Рупанов, който не виждам с какво го заслужава. Току-що дошъл, донесе ни и победа срещу Сабах, а днес въобще НЕ му беше работа да се връща назад и да гради нападението! Но не можеш да се озаптиш, трябва да се изхрачиш върху някой българин.

Не е лично към момчетата, просто ги сравнявам с връстниците им отсреща, а те не могат да се доближат дотях дори физически. "Футболист" от средата на трета португалска е по-полезен за Левски от Рупанов, мен ме избива на ярост, някой може да го избива на тъга.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 28 авг 2025 23:14

Рупанов беше ужасен. Със сигурност би изглежда по-добре, ако му центрираха прилично, но когато трябваше да поема топката с гръб към вратата и да я СПИРА, е това си беше голяма мъка. Сангаре и той в този аспект и трагичен. Включи се зле, но и съдията лошо го скастри с този бърз картон.

Още едно нещо ми прави ужасно впечатление. Противникът те пресира, а ти си раздаваш леки пасчета в защита. Е, нормално да ти вземат топката и евентуално да ти набутат гол. Ти сам им я сервираш. Това си е тъпанарска работа. Вярно е и друго, и тук говорим за навици, в Първа лига се играе първобитен футбол, и там тези пасчета може и да минават. Кога ще играеш срещу отбор, който бяга като луд и пресира почти непрекъснато.

Трудно е да се определят най-слабите от Левски. Алдаир правеше чудесни неща и в същото време много непредизвикани грешки в защита. Защо играчите на Левски си мислят, че като се правят на големи техничари в собствената половина, или пред собствената врата, съперника ще ги гледа и ще им пляска. Твърде бавна игра с твърде много докосвания. Нямаше никаква изненада.
Последна промяна от Halo на 28 авг 2025 23:16, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 28 авг 2025 23:14

W84me написа:

В реванша срещу Сабах почнахме с 6 българи, срещу Брага и Апоел с 5. Срещу Септември, Славия и Враца с трима. После трябваше да влизат българчетата да обръщат.
Далеч съм от този спор. Марин днес игра слабо , Цунами също. Тук става въпрос за днешния мач, Цунами до сега е бил безпогрешен и за един мач не бива да го разпъваме.
Марин е вкарвал важни голове, но след като му размътиха главата за Милан и т.н формата му спадна.
Целия отбор днес беше слаб, не бива да обвиняваме отделни футболисти. За Митков , докато Костадинов не е готов, по-добре той отколкото Охене.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 28 авг 2025 23:15

Serafim написа:Понеже Марин Петков нямаше един успешен дрибъл днес, да не говорим за опит за удар, понеже Рупанов на 21-2 години или колкото там е не е научен още да си спира топката, без да му отскача на 2м от него, понеже Асен Митков още не може да се научи кога да се освобождава от топката всички, които са недоволни от тях са българофоби. Марин и Митков са сред хората с най-много европейски мачове в Левски. Половината отбор на АЗ е на техните години и играчите им са готови да играят в топ първенствата, а нашите още ги чакаме да се учат. И Цунами бе слаб, и Алдаир (той специално скандално). Долу-горе добре играха Кр. Димитров, Бала, Кирилов и Търдин.
Няма значение кой каква националност има, кой на кого бил изял хляба, като не стават - не стават. Тука в Ефбет лигата стават, вкарват по 7-8 гола и си мислим, че струват по 2 млн. евро, а реалноста е друга

Перфектен коментар.
[center]Levski & Lazio[/center]

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 28 авг 2025 23:20

След гола на Бала, веднага можеше да бъде вкаран и втори, но пак той, вместо да шутира, реши да подава встрани, а беше свободен пред наказателното поле на АЗ. Няма нищо невъзможно, ако съперника ти те подцени. АЗ второто полувреме бяха готови да получат още голове, но как да стане, като Левски само връщаха топката към защитата. То бива пасивност в атака, но спукаха топката от връщания и мотаене.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 28 авг 2025 23:20

Halo написа:OT18, прав си. Марин отдавна е спрял, а когато е на терена, Левски играе като отбор от преди ВСВ. Повечето български футболисти са така. Това не е до нехилизъм, а явно треньорите в школите са изключително тъпи и неадаптивни.

Ако на терена беше друг отбор с ЦЕНАТА на Левски, със сигурност щеше да играе по-атакуващ футбол и с повече удари. Вярно е, че мача тръгна много лошо, но защо играчите в синьо не могат да бягат. То поне това да можеха, щяха да имат значително подобрение в играта. Едното скапано бягане.

Цената на отбора на Левски е като на третодивизионен английски или на втородивизионен нидерландски отбор. Цената. Хората дават по 3-4 млн евро за резерви, тука ми говорят за цена от около 1,5 млн платени за всички. Смях. Цената вика. Когато се изсипят 2-3 млн евро за централен нападател ще приема, че в Левски се дават пари за играчи

capnclive
Контакти:

Мнениеот capnclive » 28 авг 2025 23:21

Какво сте се захапали всички тук. Най-нормалното се случи. Много, много лош късмет при жребия. Абсолютно нормално отбори с коеф. 40 и 50+ да отстранят отбор с коеф. 2,5. Догодина с 8 коеф. и малко по добър жребии може и да станат нещата.
Само Левски и тесни пички.
ТолкоЗ.

Успех на Лудите в ЛЕ, но не и в нашата лига.

Върни се в “Левски”