ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа

Мнениеот W84me » 28 авг 2025 21:24

helic написа:това с Цунами за Макун и аз не го разбрах............, ама никак не го разбирам като идея.
Ако се измъкнем с по-малко от 5 гола, направо трябва да се радваме

Може би контузия, друго обяснение не виждам.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 28 авг 2025 21:26

W84me написа:
helic написа:това с Цунами за Макун и аз не го разбрах............, ама никак не го разбирам като идея.

силно се надявам
Ако е друго, този мач го пиша директно на Дон Хулио на сметката заради тая глупост

Всъщност се надявам да не е контузия де, кви ги дрънкам и аз........

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 авг 2025 21:28

helic написа:
W84me написа:

силно се надявам
Ако е друго, този мач го пиша директно на Дон Хулио на сметката заради тая глупост

Може и да му е дал почивка, явно човека има реална представа за ситуацията.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 28 авг 2025 21:28

Жалкото поведение на терена ще го коментирам след мача. Тук обаче отново си личи успешното промиване на мозъците. Българомразието е на топ ниво. Пълна липса на връзка с реалността, само плюнки по всичко българско и интересно игнориране на останалото. Пяна им излиза от устата направо! Един вика, че Марин и Митков били най-опитни, най-младите в отбора! Друг вика, че Майкон бил добър! Най-мазните фесове, най-големите сърбомани и най-шовинистичните фанариоти биха могли само да завиждат на такава антибългарщина! Заслужавате си геноцида, всичките отрепки бих ви пратил в концлагери доживот.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 28 авг 2025 21:29

Надявам се се вижда ясно, което и око на неспециалист като мен видя в първия мач, но на живо. А именно че разликата между двата отбора е огромна. Това се вижда във всеки детайл, скорост, индивидуална техника, предвиждане къде ще иде топката и т.н. И ще повторя нещо което казах още по времето на Генчев, точно след четирите победи в началото. Вие си нямате представа колко слаби играчи играят в Левски, но най-вече вътрешните халфове. Лудогорец също са около два пъти по-добри от нас. Но много качествените ни треньори ни дават някакви надежди, но в един момент собственото познание за себенекадърността не може да се преодолее

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 авг 2025 21:30

ananas написа:Жалкото поведение на терена ще го коментирам след мача. Тук обаче отново си личи успешното промиване на мозъците. Българомразието е на топ ниво. Пълна липса на връзка с реалността, само плюнки по всичко българско и интересно игнориране на останалото. Пяна им излиза от устата направо! Един вика, че Марин и Митков били най-опитни, най-младите в отбора! Друг вика, че Майкон бил добър! Най-мазните фесове, най-големите сърбомани и най-шовинистичните фанариоти биха могли само да завиждат на такава антибългарщина! Заслужавате си геноцида, всичките отрепки бих ви пратил в концлагери доживот.

Марин Петков има 170 мача и е най-опитният, вече е на 22 години. На терена има още трима българи ама не виждам някой да плюе по тях.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 28 авг 2025 21:30

Късмета при такава разлика в класите не помага. И Рибаря ви беглец да беше тук, отивахме на разлика.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 28 авг 2025 21:31

АЗ преподават. Надявах се, че като си осигурят продължаване ще се кротнат, но те са като германците. Като започнат няма спиране. Ако бяха италианци щяха да ви разцъкват и да се мотаят, но тези просто ни изнасят открит урок как се играе футбол. Ако все още има някой заблуден, че първия мач сме им се противопоставили по някакъв начин, сега се вижда кристално ясно огромната разлика между нашия и средноевропейски отбор.
Колкото и да не ми се ще изглеждаме просто жалко и нелепо. Ще ми се да имаме треньор, който да ни научи да атакуваме така, както атакуват АЗ. Това е подходящия стил за Левски, а не безкрайни подавания в защита и пасове само на сигурно и главно назад. Първоначалната ми прогноза 1:1 беше силно пожелателна, но сега желая просто да задържим резултата. Както мача ни 94-та с Нигерия, когато при 3:0 влиза Сираков и като питаха какви указания е получил , казва че Пената му е казал - задръж резултата :)))

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 28 авг 2025 21:31

W84me написа:
helic написа:
W84me написа:

силно се надявам

Може и да му е дал почивка, явно човека има реална представа за ситуацията.

първия гол е наистина след малко тъп рикошет, случва се.
Втория е на Цунами, закъсня да го покрие
Третия си е баш на Митков, много много неориентиран е в защита. Лошото е, че когато играе с него като партньор в центъра и Търдин хич го няма като игра.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 28 авг 2025 21:31

NOMER14 написа:Гръбнакът на един отбор са центалният защитник, опорният халф и централният нападател. Макун, Мечката и Сангаре не са на терена. Какво да очакваме тогава?

Макун за Цунами, Костадинов за Митков, Сангаре за Рупанов, Фабиен за Петков и Сула за Бала - още на полувремето. Абсолютно като безгръбначно изглеждаме. Егати объркания състав, егати чудото. Дано поне отбележим гол.

Върни се в “Левски”