helic написа:това с Цунами за Макун и аз не го разбрах............, ама никак не го разбирам като идея.
Ако се измъкнем с по-малко от 5 гола, направо трябва да се радваме
Може би контузия, друго обяснение не виждам.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
helic написа:това с Цунами за Макун и аз не го разбрах............, ама никак не го разбирам като идея.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:helic написа:това с Цунами за Макун и аз не го разбрах............, ама никак не го разбирам като идея.
helic написа:W84me написа:helic написа:това с Цунами за Макун и аз не го разбрах............, ама никак не го разбирам като идея.
силно се надявам
Ако е друго, този мач го пиша директно на Дон Хулио на сметката заради тая глупост
Всъщност се надявам да не е контузия де, кви ги дрънкам и аз........
ananas написа:Жалкото поведение на терена ще го коментирам след мача. Тук обаче отново си личи успешното промиване на мозъците. Българомразието е на топ ниво. Пълна липса на връзка с реалността, само плюнки по всичко българско и интересно игнориране на останалото. Пяна им излиза от устата направо! Един вика, че Марин и Митков били най-опитни, най-младите в отбора! Друг вика, че Майкон бил добър! Най-мазните фесове, най-големите сърбомани и най-шовинистичните фанариоти биха могли само да завиждат на такава антибългарщина! Заслужавате си геноцида, всичките отрепки бих ви пратил в концлагери доживот.
W84me написа:helic написа:W84me написа:helic написа:това с Цунами за Макун и аз не го разбрах............, ама никак не го разбирам като идея.
силно се надявам
Ако е друго, този мач го пиша директно на Дон Хулио на сметката заради тая глупост
Всъщност се надявам да не е контузия де, кви ги дрънкам и аз........
Може и да му е дал почивка, явно човека има реална представа за ситуацията.
NOMER14 написа:Гръбнакът на един отбор са центалният защитник, опорният халф и централният нападател. Макун, Мечката и Сангаре не са на терена. Какво да очакваме тогава?
Потребители, разглеждащи този форум: blue avalanche и 25 госта