Схемата на Данко е най-добра за този мач до идването на Аржентинеца.
---------------------------------------Лапоухов---------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------
--------------Лапеня-----------------Иванов----------------------Делова---------
-------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------Жордао------------------------------------------
---Пастор---------------------------------------------------------------------Додай---
-----------------------Ето'О---------------------------Сегер----------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------Питас-------------------Годой---------------------------------
Даже бих предпочел Кордоба вместо Лапеня за този мач. Испанеца е абсолютно трагичен. Странното е , че при Томаш беше най-добрият ни защитник и то категорично.
Възможно е и включването на Брахими като халф бек. Не е изключено и Додай да играе до Питас или Годой.
Вече поне има някакви възможности за вариативност.
7 Кръг/Славия - ЦСКА /30.08.2025/ 21:15 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: 7 Кръг/Славия - ЦСКА /30.08.2025/ 21:15 ч.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- rasputin_nk
- Контакти:
rasputin_nk написа:0-2
Точно от някоя такава твоя прогноза се притеснявах...

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
- MASTER_COOL
- Контакти:
И аз. Мача замина :mrgreen:
Късметът се обръща.До сега 10 удара 0 гола,сега 4 удара 5 гола един автогол ще си вкарат!Владеене на топката 75на 25 за нас!
Трепем ги!
Трепем ги!
Мисля си, че Додай ще е резерва за този мач и ще бъде използван като жокер от пейката.
Гледах малко видео с Брахими. Влиза здраво в единоборствата и е достатъчно бърз. Десничар е, така че да за мен би могъл да бъде пробван като халф-бек.
Интересно е, че Иванов, ако бъде вкаран в средата на тройката ЦЗ бързо би могъл да се превърне в лидер на защитата и то при наличието на играчи като Делова и Лапеня.
За мен Сегер е най-подходящ да играе по-близо зад нападателите, но е възможно Ето'о и Сегер да играят равнопоставено пред Жордао, като единият е в лявата половина , а другият в дясната и правят характерните триъгълници с халф-бека и единият от двамата нападатели.
Прогнозата ми е да твърда победа за нас, ако ще и с половин гол да е... ;)
Гледах малко видео с Брахими. Влиза здраво в единоборствата и е достатъчно бърз. Десничар е, така че да за мен би могъл да бъде пробван като халф-бек.
Интересно е, че Иванов, ако бъде вкаран в средата на тройката ЦЗ бързо би могъл да се превърне в лидер на защитата и то при наличието на играчи като Делова и Лапеня.
За мен Сегер е най-подходящ да играе по-близо зад нападателите, но е възможно Ето'о и Сегер да играят равнопоставено пред Жордао, като единият е в лявата половина , а другият в дясната и правят характерните триъгълници с халф-бека и единият от двамата нападатели.
Прогнозата ми е да твърда победа за нас, ако ще и с половин гол да е... ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
bubka написа:MASTER_COOL написа:Христо Янев ми се вижда като перфектен вариант до края на сезона.
За да стикова отбора за Б група ли? :lol:
Купата е наша! :lol:
Най-очевидното 1-0 за Славия някога
ugly bug написа:rasputin_nk написа:0-2
Точно от някоя такава твоя прогноза се притеснявах...
Защо са тези притеснения, той винаги познава! :mrgreen:
- MASTER_COOL
- Контакти:
The_Miz написа:Най-очевидното 1-0 за Славия някога
И аз така си мислих до днес. Но вече имам предчувствие, че ще ги треснем лошо. 1:3 8-)