Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот Thsmith » 28 авг 2025 01:05

Аз не казвам, че не е. Просто се сетих за него около дългите топки. Иначе на мен ми е голям любимец и много съжалявам, че никога нямаше възможност да води топ отбор.
Едно време много му се кефех особено в Болтън. Имаха яко отборче с Майкъл Рикетс, Кевин Нолан, Джей Джей Окоча, Кевин Дейвис и тн и тн
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 28 авг 2025 01:28

От януари насам, тоест за почти 9 месеца имаме 2 победи във ВЛ :lol: не съм проверявал дали е така, ама това говори достатъчно, колкото и да са некадърни играчите
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 28 авг 2025 04:36

Аз изобщо не съм склонен да кажа, че играчите са некадърни, докато над тях е най-големия некадърник. Вратарите наистина са шарани, ама другото....Куня и Мбемо и тях ще ги определяме явно за некадърни в скоро време, щото с тоя треньор толкова. Като цяло Аморимчо е голям смешник-цяло лято разправяше на феновете: Ей ся ша видите, манеее как ще играем и къв съм надъхан...и ся го гледам май е готов да хвърли бялата кърпа. Тва е като детето ти идиот дето ти вика: Въй като почне годината тате направо ще въртя шестиците...и още първата седмица отнесе трите двойки. Тва е като някой фитнесманяк дето седи сам във фитнеса и блъска и си се гледа в огледалото и вика: Въхххх, само да дойде следващия боксов мач и тоя кво ша го направя.....и още първия кръг като отнесе първия ляв прав осъзнава, че истината е друга болезнена. Истината е, че си бездарен идиот. Хубавото е, че в бокса като не ставаш отнасяш нокаута първия рунд и приключваш. А ние тая буламач ще го ядем да месец май.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 28 авг 2025 06:58

Ruben Amorim: "I am truly sorry for the fans." #mufc

На пресъра на Герена след такъв мач вече щеше да си без дрехи :lol:

Само вижте в началото на второто полувреме в наказателното пред Онана са трима от Гримзби срещу само един от нашите. Не знам какви са тия схеми и постройки, и какво се тренира :shock:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 28 авг 2025 08:25

Стига шансове. Браво на Аморим за немислимото : напълно равностойни сме на четвъртия в четвърта дивизия!!!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 28 авг 2025 08:50

Ми явно си вървим на раздяла. Вчера гледам в интервюто индиректно е атакувал играчите ни. Аз не мога да разбера той кво смята, че тия играчи не се раздават ли? Фредриксен юношата с първи шанс от шест месеца е решил да пада ли? Сеско, Мбемо, Куня и Доргу дето ги докара те ли го предават? Угарте дето му е протеже ли го подкопава? Хевън на 19 години дето все пак му даде той пръв шанс ли? Просто тоя си е вглъбил че системата и начина на игра на Спортинг е невероятен и щом бие Рио Аве с халф Андриан Краев с три гола значи и Арсенал ще се огънат. Татко Карло в едно интервю беше казал, че в началото му се получавало с 4-4-2 и затова в Парма отсвирил Роберто Баджо, което ме създало главоболия. Затова като отишъл в Юве разбрал, че заради едната схема не си струва да губиш Зизу. Тоя нашия дебилния дано поне на наш гръб е научил, че не винаги си прав и че не може да караш 30 годишна треньорска кариера с една схема на игра и инструкции.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 28 авг 2025 08:54

Аморим е дечко. Играл яко на Фифата и Песа и си помислил, че ще е велик треньор. Не искам да чувам повече за схемата му. Ако има поне малко мъжество в Събота да излиза фор-три-три. Ако ли не - бек ту Португал
Последна промяна от MASTER_COOL на 28 авг 2025 08:54, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 28 авг 2025 08:54

Пичове, не е само до треньора... Колко се изредиха? Просто клуба е счупен и скоро не се вижда как ще се оправи! При Ван Гал отпаднахме на Олда с 0:4 от МК Доунс май бяха.. Ии?? 8г по- късно кое е различното? Тоя португалски ***** го искаха Ливърпуля и редица топ клубове в Европа,значи има нещо! Всичко при нас просто е като теглят чертата на края на сезона и паунда да е на сериозен +! Клоп навремето ни отказа именно заради това, че сме маркетингов клуб, а не футболен коъто се бори за резултати! Резил след резил и ще има още който и да дойде!!! Стягайте се, че идват още рекорди ;)

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 28 авг 2025 08:58

Аз не мога да разбера как може да имаш играчи като Бруно, Куня, Мбемо, Амад, Сеско дори и Майнуу, които хем са креативни и хем са с реализаторски умения....а ти в хода на мача не ги поставяш ни един път в позиция дето да могат да стрелят или да имат хубав шанс за ключов пас в наказателното. За три мача аз броя вчерашния гол на Мбемо и един изстрел на Куня в началото с Фулъм. Нито получават шанс един на един, нито я получават примерно на ръба на наказателното с шанс за пас или нещо, нито един на един. Халфовете в хода на разиграването ги прескачаме-най-често или я блъскаме, или я разиграваме десетина пъти през защитниците централните вертикално...и я връщаме на вратаря и я блъскаме. То наистина в такава система Коби е излишен.
Наистина няква забрана за португалски треньори трябва да се вкара. Жозе дойде и разгради нелошото наследство на ван Гаал откъм таланти...ама тоя мина всякакви граници. Изгони младите, крилата, скара се с целия състав, профука 250 милиона, резултатите са на ниво изпадащ отбор. Чувам музиката на Бенин Хил отнякъде....

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 28 авг 2025 09:07

Beloev написа:Пичове, не е само до треньора... Колко се изредиха? Просто клуба е счупен и скоро не се вижда как ще се оправи! При Ван Гал отпаднахме на Олда с 0:4 от МК Доунс май бяха.. Ии?? 8г по- късно кое е различното? Тоя португалски ***** го искаха Ливърпуля и редица топ клубове в Европа,значи има нещо! Всичко при нас просто е като теглят чертата на края на сезона и паунда да е на сериозен +! Клоп навремето ни отказа именно заради това, че сме маркетингов клуб, а не футболен коъто се бори за резултати! Резил след резил и ще има още който и да дойде!!! Стягайте се, че идват още рекорди ;)

Просто трябва да има структура над треньора. Първо тая структура да знае къв треньор търси: треньор с дългосрочно мислене, с идея да развива стил и да налага млади, да пресира високо и да не хвърля в боклука баш всеки играч дето не му се адаптира в системата. И тая структура трябва да е коректив на треньора. Това разбиране, което го има и сред феновете: Да идва новия, да му дадем 600 милиона да купи нови, да махне всички стари щото не стават, да има тотален картбланш....го няма никъде. Никой няма пълна власт. Трябва да има приемственост и дългосрочно мислене. Щото ся идва новия треньор и ще каже: ми трябва ми ляво крило...малко по тертипа на Гарначо дето беше при вас и ми трябва техничен халф да контролира темпото...малко по тертипа на Коби дето го имахте. Чаби Алонсо отиде в Реал и преглътна че трифортри няма да го бъде. Арне Слот спечели титла със състава на Клоп и със игра на 70 процента копираща разбиранията на Клоп. Аз не мога да приема, че при наличие на Гарначо, Куня, Мбемо, Бруно, Коби, Амад, Сеско, Зиркзе, Касемиро даже, Хевън, Йоро, Лича, Оби Мартин и Хари амас тоя състав трябва целия да го хвърля в боклука и да кажа че тия играчи верно са на ниво изпадащи отбори.

Върни се в “Манчестър Ю”