Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

CSKA_FEN4E
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот CSKA_FEN4E » 27 авг 2025 12:09

MASTER_COOL написа:Ми няма никой друг :lol:
Имат още 2 дни да вземат ляв бек !

Ако бяхме ние скаути, първите двама които щяхме да привлечем това лято са - десен бек и ляв бек !

Дори и да вземат ляв бек следващите два дни , едва ли ще играе срещу Славия , чак след паузата .

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 27 авг 2025 13:00

MASTER_COOL написа:Ми няма никой друг :lol:
Имат още 2 дни да вземат ляв бек !

Ако бяхме ние скаути, първите двама които щяхме да привлечем това лято са - десен бек и ляв бек !

Защо 2 дни ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 27 авг 2025 13:05

maxi1914

За да не гледаме Сейни и срещу Славия :mrgreen:
Тактиката на всички отбори срещу нас е :
"Атакувайте отдясно ( тяхно ляво ) и изсипвайте топки към наказателното " :oops: :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 27 авг 2025 13:06

И кво сега, Сакалиев ли е предателят?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 27 авг 2025 13:10

The_Miz написа:И кво сега, Сакалиев ли е предателят?

Пише ли някъде?

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 27 авг 2025 13:11

The_Miz написа:И кво сега, Сакалиев ли е предателят?

Голяма грешка е да го махнат.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 27 авг 2025 13:12

Аз се познавам бегло със Сакалиев, последно съм си говорил с него преди около седмица.
И дума на мен не ми е обелил за нищо, освен че като го попитах, ми каза, че това че тренирали малко са журналистически глупости, и че си тренират като продължителност и натоварване като във всеки професионален български отбор, по време на активен сезон. Естествено, може да ме е излъгал, макар че не виждам причина.
Но винаги ми е говорил много общо и никога не ми е казвал нещо от кухнята. Разбирам го, че се пази, не че и аз съм напъвал да го вкарвам в беля нещо.
Съмнявам се той да е проблема на ЦСКА, но ... съвсем друг е въпроса колко го бива с документите и административните въпроси. Иначе много обича ЦСКА със сигурност, не вярвам да е вредял нарочно на ЦСКА. По-скоро е възможно да е направил пропуск някога и някъде, просто защото се иска нещо от него, за което не е бил подготвен. Спекулирам обаче, защото не съм в кухнята. Изобщо не мисля, че за него се говори. Ама знам ли. В крайна сметка като при всеки бивш футболист е възможно всичко :))))
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 27 авг 2025 13:19

Керкез каза че "доносника" е объркал схемата и вместо 3-4-3 е казал 3-5-2 .
Сакалиев едва ли би объркал такива неща.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 27 авг 2025 13:23

Спортал пишат , че Сакалиев е освободения.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 27 авг 2025 13:33

Здравейте, армейци!

На първо място искам да изразя своята огромна благодарност към господин Гриша Ганчев и
Дани Ганчев, с които започнах моя път в клуба. Също така благодаря и на господин Валтер Папазки и всички, които в момента управляват ЦСКА, за доверието и съвместната ни работа през годините.

Винаги съм бил честен и откровен с вас и никога не съм крил това, което мисля. Днес съм длъжен да споделя една новина, която за мен е много важна – Днес се разделих с клуба .

Изказвам признателността си към цялото ръководство, към целия екип, с който работих през последните пет години – футболисти, треньори и спортно-технически щаб. За мен този период беше безценен. Аз съм човек, който винаги търси положителното и хубавото в живота и именно това ще запазя в сърцето си. Никога няма да кажа лоша дума за любимия отбор, защото съм възпитан от моето семейство да взимам най-доброто и да оставям негативното настрана.

Благодаря на всички за подкрепата и за времето, което споделихме заедно. ЦСКА винаги ще бъде част от мен – независимо дали съм вътре в клуба като човек, който работи и помага, или извън него. Подкрепата ми ще бъде вечна и винаги ще съм там, където е ЦСКА.

ЕДНА ЛЮБОВ,ЕДНА БОРБА ЕДИН ОТБОР … САМО ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”