Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот realno » 27 авг 2025 09:24

jusi написа:Истината е, че ако не се класираме за основната фаза на ЛК и искаме да дадем истински шанс на Рупанов, не би трябвало да привличаме още един нападател. Ако привлечем още един нападател и не продадем Сангаре/Бала, Рупанов не виждам как ще запише повече от 1000 минути този сезон. (изключваме тежки контузии естествено)
Иначе си харесах няколко :lol:
https://www.transfermarkt.com/vitalie-d ... aison=2024
https://www.transfermarkt.com/david-tos ... aison=2024

А и Вини Трибуле от Ботев е още свободен.

Нов качествен нападател задължително трябва да се привлече не като мислим за смешната ни селска лига, а с мисъл за ЕКТ догодина. Ако мислим само за нашата футболна кочина, ще си останем там и няма да надградим. Включиъешно трябва да привлечем и качествен плеймейкър.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 27 авг 2025 10:55

Навсякъде се говори за така наречената десетка или плеймейкър, честно казано такъв футболист не мисля, че ще вземем понеже футбола е тотално кастриран и играчи с въображение са ренегати и не спазващи рамката зададена от треньора. Барса нямат такъв играч от повече от десет години та ние ли! Пробваха с Коутиньо, но това в съвременния футбол си е равно на провал. Всичко е физика и динамика в съвременния футбол, справката ми е мача с АЗ, вземете Марин например и вижте най-скъпия ни играч който има един ляв крак и двамата с Асенчо са тотално спрели по отношение на скоростта. Играчите ни изостават по съвременноте критерии за футбол. Все пак се надявам на мално късмет в реванша, аз лично бих пробвал Алдаир на крилото, по експлозивен е от Марин!

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 27 авг 2025 11:05

Едно време имахме едно малко испанче номер 10 Бедоя и мисля че се справяше доста добре. Какво пречи Веласкес да потърси някой такъв във втора или 3та Испанска лига..

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 27 авг 2025 12:55

Да видим Сула първо как ще се справи с тази задачка...

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 27 авг 2025 20:57

Къде е този мароканец бе, егати сапунката :mrgreen: тази виза от Луната ли е ?

capnclive
Контакти:

Мнениеот capnclive » 30 авг 2025 10:32

https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... deo-857827
Ей го. След дъжд качулка. Едва ли щеше да промени развоя на мача АЗ, но…

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 30 авг 2025 10:52

capnclive написа:https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/multimedia/video/noviiat-half-na-levski-pristigna-v-sofiia-video-857827
Ей го. След дъжд качулка. Едва ли щеше да промени развоя на мача АЗ, но…

Не е след дъжд качулка, а според мен много важен трансфер. Отбор не се прави за два мача (ако все пак допуснем, че някой се интересува да има отбор). На този пост сме много зле, с това е ключова позиция и този колкото съм гледал би трябвало да помогне доста

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 авг 2025 11:01

Това ви е топ трансфера за това лято. Пак ще си говорим ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 30 авг 2025 11:44

След последния мач един фен бе споделил че имаме половин отбор изграден за по високи цели. Напълно споделям подобно мнение. Има доста футболисти без потенциал за марката Левски. Нужно е да се наблегне не на количество, а на качеството. Някой ще каже - " за това са нужни високи финансови средства". В казармата старшината казваше - " подобни твърдения обаче не винаги са вярно!"
Стига с този бразилски пазар, нека погледнем и към Португалия, Нидерландия, Белгия втора и трета лига на Англия. Там може да се намерят и добри и физически и тактически грамотни футболисти , неща доста чужди за много бразилски футболисти.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 30 авг 2025 11:51

,, Марка,, Бурас пристигна най-сетне, а на летището никой не го чака, идва с такси.
Това си е гаф, можеха да пратят някой мишок, поне
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”