Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dani Kiki
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dani Kiki » 26 авг 2025 17:23

ReBorn1982 написа:
rane написа:
ReBorn1982 написа:
rane написа:.То ако го караме така, всичко до влизането в сила на правилото Босман е зародиш ...

Какво правило Босман, цитираш ми мач от 1960-та, кога е имало едва 1 един евротурнир, с по 1 отбор от държава и на едва 5 години съществуване .... и всички титли ги е взел Реал М, следователно всички останали са слабаци и смешници, според rane, щото "не са постигнали нищо" ....
ГА май не ви е казал/написал, че 60/61 турнирите са 3! КЕШ, КНК и Купа на панаирните градове.

1960-а тепърва започва КНК, дотогава не е игран. А купата на панаирните градове не е част от ЕКТ, ако не знаеш. Това е турнир тип Митропа ....

Щом си толкова осведомен, сигурно знаеш историята: В далечната 1957, след потъпкването в кръв на Унгарската революция, червените петолъчки играят в Будапеща срещу скромния Вашаш. След победа в София с 2:1, цска води с 1:0 до 34-та минута. За минути Вашаш вкарва 6 гола и се класира. В официалната трибуна съветското военно аташе си хвърля гневно фуражката на земята и изкрещява : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!! От там и идва и прословутото прозвище, което ЦСКА защитава достойно и дo днес.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 авг 2025 17:32

AntonToni написа:
damyanov1963 написа:
AntonToni написа:
damyanov1963 написа:
AntonToni написа:
damyanov1963 написа:Посочи кога съм казал за изброените от теб отбори, че са силни, или като няма какво да кажеш го повтаряш като папагал. Точно па вие да говорите за комунисти и ДС, дето си гоните играчите, които не искат да доносничат.
Дето още носите червената петолъчка с гордост на сърцето си, нашите собственици били от ДС, а вашите - Вальо Михов какъв е, и не само собственици, Пламен Марков, Любо Ганев, Светла Оцетова...
Кръстили си стадиона Народна Армия, за Гунди говорят, дето милиционерите му късаха некролозите и на погребението му цяла София беше залята от хора от цяла България..Ти си един жалък охлюв, който се гърчи от безпомощността си в собствената си слуз.

Като няма какво да кажеш и започваш с обидите,ако ти отвърна,доносничиш по ДС навик и хората получават бан!
Ние носим петолъчка,вие си кръщаване стадиона на КОМУНИСТ, агент на ДС!

Е как да не ви обиждам, като сте комунистически боклуци, които клеветят за да провокират по шумкарски и след това ПОЛУЧАВАМ БАН!

Е хубава работа. Как може да викаш боклук на Гошо милиционера,Капитан Аспарухов,комсомолският секретар ,член на БКП и агент на ДС?Бива ли така да му викаш Комунистически боклук,уж ти е идол?

Ако беше такъв, какъвто го описваш по опита от шумкарската пропаганда нямаше да му отидат над 200 000 на погребението.
Продължавай да се гърчиш.

ДС беше силна структура, може да организира и над 300 000!
Какъв го описвам,не е ли бил комсомолски секретар,не е ли бил член на БКП,не е ли бил капитан от МВР,не ели бил агент на ДС кое не е вярно?

Аз бях с брат ми и още няколко батковци от махалата без никой да ни организира. Видях и възрастни мъже да плачат, като деца, сигурно любимото ти ДС ги накара, видях и пожарни пред Герена в готовност да ни разпръснат с водни струи. Питай баща ти защо не е бил на погребението и как така ДС не го е накарало.
Факта, че ги пишеш тия глупости показва, каква жалка отрепка си. Продължавай да се гърчиш.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 26 авг 2025 17:34

tmanolov написа:П.С. И това го казвам нарочно - факт е и че масата левскари също припознаха това "цска" за онова. Това също няма как да се отрече.

Хапцолютно вярно! На 1000%! Точно феновете на Левски са тези, които ни припознаха като истинското ЦСКА. Ако не беше така, някои от тях нямаше да пишат по 15-20 поста на ден за нас. Изглежда като нещо съвсем просто и елементарно като поведение, но точно затова е на 100% вярно.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 авг 2025 17:45

bubka написа:
tmanolov написа:П.С. И това го казвам нарочно - факт е и че масата левскари също припознаха това "цска" за онова. Това също няма как да се отрече.

Хапцолютно вярно! На 1000%! Точно феновете на Левски са тези, които ни припознаха като истинското ЦСКА. Ако не беше така, някои от тях нямаше да пишат по 15-20 поста на ден за нас. Изглежда като нещо съвсем просто и елементарно като поведение, но точно затова е на 100% вярно.

Просто ви накарахме, когато се скандира Бий чорбата по главата и Червени боклуци да си умирате от кеф :)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 26 авг 2025 18:04

AntonToni написа:ДС беше силна структура, може да организира и над 300 000!
Какъв го описвам,не е ли бил комсомолски секретар,не е ли бил член на БКП,не е ли бил капитан от МВР,не ели бил агент на ДС кое не е вярно?

Явно нямаш представа какъв беше живота по комунистическо време. Всички известни личности и хора за пример - ударници в производството, майстори, бригадири ТРЯБВАШЕ да са членове на БКП. Това беше задължително, ако не искаш - отичаш в канала. Затова и много хора, за да им е мирна главата, приемаха с неохота.
За комсомолски секретари сами си избирахме най-дейните и обичани съученици и колеги. Не можеше да не минеш през Комсомола тогава!
След насилственото обединение със Спартак Сф 1969 г. всички футболисти на Левски получават чинове от МВР. Сигурно не знаеш, че и ЦСКА са били със звания от БНА?
Преди много години имах късмета да се запозная със съученик и един от най-близките приятели на Гунди. Имаше време да ми разкаже много неща от живота му и съвместните им преживявания. Поддържали са връзка почти до смъртта му. Та от него знам със сигурност, че въпреки многократните настоявания и заплахи, Гунди никога не се е съгласил да бъде доносник!
Колкото до погребението - никой никого не е организирал! Хората го обичаха и сами спонтанно се стекоха да го изпратят по последния му път. Бил съм свидетел как милиционери късаха некролозите на Аспарухов и Котков дори 9 години след смъртта им.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 26 авг 2025 18:06

Аа то се вижда кой се гърчи :lol:
Ти казваш ,че Гунди е боклук, щото бил комунист!
А относно отрепката,погледни се в огледалото!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 авг 2025 18:10

AntonToni написа:Аа то се вижда кой се гърчи :lol:

Баща ти бил ли е на погребението?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 26 авг 2025 18:12

Dani Kiki написа:

Явно нямаш представа какъв беше живота по комунистическо време. Всички известни личности и хора за пример - ударници в производството, майстори, бригадири ТРЯБВАШЕ да са членове на БКП. Това беше задължително, ако не искаш - отичаш в канала. Затова и много хора, за да им е мирна главата, приемаха с неохота.
За комсомолски секретари сами си избирахме най-дейните и обичани съученици и колеги. Не можеше да не минеш през Комсомола тогава!
След насилственото обединение със Спартак Сф 1969 г. всички футболисти на Левски получават чинове от МВР. Сигурно не знаеш, че и ЦСКА са били със звания от БНА?
Преди много години имах късмета да се запозная със съученик и един от най-близките приятели на Гунди. Имаше време да ми разкаже много неща от живота му и съвместните им преживявания. Поддържали са връзка почти до смъртта му. Та от него знам със сигурност, че въпреки многократните настоявания и заплахи, Гунди никога не се е съгласил да бъде доносник!
Колкото до погребението - никой никого не е организирал! Хората го обичаха и сами спонтанно се стекоха да го изпратят по последния му път. Бил съм свидетел как милиционери късаха некролозите на Аспарухов и Котков дори 9 години след смъртта им.

Ама ,чакай сега,аз не отричам ,че са имали чинове от ЦСКА,и го знам.
Дамянов отрича за лефскарите!
А това,че задължително е трябвало да си член на БКП,не е точно така.
Дядо ми например не е бил никога!
Аз съм бил член на Комсомолски,но член на БКП не съм бил,та не е точно така!
Това с най-обичаните комсомолски секретари ,също не така.При нас в класа и техникума бяха все подмазвачите !

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 26 авг 2025 18:13

damyanov1963 написа:
AntonToni написа:Аа то се вижда кой се гърчи :lol:

Баща ти бил ли е на погребението?

Не ,трябвало ли е да бъде?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 авг 2025 18:15

Dani Kiki написа:

Той няма да те разбере, защото всички цесекари бяха опозиционери и дисиденти, червените петолъчки ги носеха ей тъй, за парлама само :)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”