Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот mrw8 » 26 авг 2025 13:19

THE G.A.M.E написа:Ах, колко са велики родните играчи... Скоро ще им се "порадваме" в Националните Гарнитури. :)

Няма и как да е иначе, след като клубовете в собствената им държава ги третират като второ качество и не ги развиват. Колко англичани има, дето играят по милост във ВЛ, а иначе са пълни пънове....
България !!!!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 26 авг 2025 14:07

Гледам, че тук още никой не го е пуснал, а пък си е гореща тема тази за нападателя. От Дарик пуснаха информация, че преговаряме с нападател, който играе в Румъния. Ако погледнем списъка с голмайсторите от миналия сезон и отсеем тези, които имат повече от 5-6 гола, не са направили още трансфер този прозорец и са оценени на под 5 млн. евро, остава този приятел - https://www.transfermarkt.com/vladislav ... ler/706166 Това са абсолютни догадки, разбира се.

П.П. Сега прочетох, че отборът му е изхвърлен от първенството поради финансови затруднения. Налива още масло в огъня на спекулациите, че може да е нашият човек.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 26 авг 2025 16:32

А що си мислим, че ще вземем някой вкарал ЦЕЛИ 5-6 гола

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 26 авг 2025 16:44

Чисто моя презумпция. Вече имаме Сангаре и Рупанов, които все могат да вкарат толкова в нашето измислено първенство. Ако ще привличаме нов, то би трябвало да е с една идея по-добра статистика. Иначе не виждам логика да го бавим до последните дни от трансферния прозорец - щяхме да вземем някоя бройка за пълнеж още началото на юли.

В интерес на истината, сега има доста интересни свободни агенти, които може и да са склонни да дойдат при нас, ако нямат по-добра опция. Сносното представяне в Европа и първенството до момента би следвало да е някаква притегателна сила за подобен род играч.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 26 авг 2025 19:47

Последните добри нападатели на Левски бяха привлечени по времето на Гонзо. Дали той има нюх или е използвал човек с нюх, не знам, но някак си му се получаваше да намира голаджия, какъвто беше и той. Естествено има и изключение - Станислав Костов, който по изключение стана голмайстор при нас, но това го отдавам по-скоро на късмет с привличането му и сработването с отбора.
Освен това е важно качествата на нападателя да се вписват в стила на Левски, ако може да се каже изобщо, че отбора има стил на нападение. Важни са и качествата на играчите около него.
Така че да се привлече правилния нападател изобщо не е лесно, а като имаме предвид "специалистите", които водят напоследък трансферната политика, хич не съм оптимист.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 авг 2025 22:48

csimoen2 написа:...
Ако беше продаден от Левски за тази сума, млад, национал и т.н. щеше ли да напишеш "не е зле"?

Мнооого се съмнявам :)
.....

Не ти ли казах преди време за кое да ме хванеш? Да ти припомня ли?
Ако бил продаден, ако това, ако онова, щяло било да напиша, съмнявала се ... Абе, виолетке, бърши бабалюгите от мутрата, която си завряла да целува г*з в името на препитанието и не ме коментирай.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 26 авг 2025 23:00

Истината е, че ако не се класираме за основната фаза на ЛК и искаме да дадем истински шанс на Рупанов, не би трябвало да привличаме още един нападател. Ако привлечем още един нападател и не продадем Сангаре/Бала, Рупанов не виждам как ще запише повече от 1000 минути този сезон. (изключваме тежки контузии естествено)
Иначе си харесах няколко :lol:
https://www.transfermarkt.com/vitalie-d ... aison=2024
https://www.transfermarkt.com/david-tos ... aison=2024

А и Вини Трибуле от Ботев е още свободен.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 авг 2025 00:01

Kато гледам с каква лека ръка припоците късат договори, се замислих какво ли ще лъсне в нашето ГФО догодина в перото за заплати. Неустойките би трябвало да се записват там:
- Илиян Стефанов със скъсан договор, разбирайте и последващи неустойки.
- Сашката Колев и той.
- Марков "сухата мрежа" и той там.
- С Фадигата не помня дали схемата не е същата. Не искам да се травмирам допълнително и да чета и виждам тоя змей повече, няма и да проверявам. :(
- Едно младо негърче, де беше някъде под наем?
- Чандърчето май го разкарахме безплатно, или не?
- Андонов.
Усещам, че изпускам още някой.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 27 авг 2025 01:33

TristaNNN написа:Kато гледам с каква лека ръка припоците късат договори, се замислих какво ли ще лъсне в нашето ГФО догодина в перото за заплати. Неустойките би трябвало да се записват там:
- Илиян Стефанов със скъсан договор, разбирайте и последващи неустойки.
- Сашката Колев и той.
- Марков "сухата мрежа" и той там.
- С Фадигата не помня дали схемата не е същата. Не искам да се травмирам допълнително и да чета и виждам тоя змей повече, няма и да проверявам. :(
- Едно младо негърче, де беше някъде под наем?
- Чандърчето май го разкарахме безплатно, или не?
- Андонов.
Усещам, че изпускам още някой.

На Стефанов и Фадига им изтекоха договорите, мисля за другите си прав, срандартно е три заплати, не мисля, че изброените са били много добре платени, но честно казано гадая. Андонов беше част от сделката за Фабиен. Мисля, че последните ни треньори от Мъри до сега като селектиране и развитие на играчи се справят добре, има и минуси, но плюсовете са повече. Даже при Генчев се взеха играчи като Майкон и Макун. Дразни ме, че на Димитров му изтича договора и никъде не се споменава за нов такъв! Е...нали взехме булгарче от Скопие, ще го бройм наш.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 авг 2025 02:24

ПФК Левски“ трансферира вратаря Иван Андонов в „Славия“.

ПФК Левски се раздели с Матей Маркович. Договорът между клуба и вратаря бе прекратен по взаимно съгласие.

На Стефанов и Фадига им изтекоха договорите

Левски се раздели с Асен Чандъров. Това обявиха официално „сините“. Договорът между клуба и футболиста бе прекратен по взаимно съгласие.

Изображение

Върни се в “Левски”