Гриша Ганчев - президента дал най - много за футбола
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Гриша Ганчев - президента дал най - много за футбола
Всички взимат, но някой нищо не дават(лупи).
Re: Гриша Ганчев - президента дал най - много за футбола
Няма безсплатен обяд!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
- GoDDeadman
- Контакти:
Ако г-н Ганчев е президент на Левски или цска съм сигурен че ще играят нонстоп в шампионската лига
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.
Дава щото има. Проблема е от къде г-н Ганчев има толкова пари, че да ги дава????? Едвали прадядо му е бил собственик на текстилната фабрика в Ловеч

Не знам що толкова му се кефите. Давал бил. Еми една от големите мутри - тия пари, които дава нали от нас ги е взел? Смърт!
и не само за футбола
на бялото не може да се каже черно
а то завист винаги ще има на колко са тези като него
които имат и дават-за това не плюйте там от дето ядете

You`re My Wicked Live
Otkyde ima li... има една книга "Тайните фалити на комунизма"... Там има документация за съществувалата в Ливан банка на БКП "Литексбанк"... чии парички са наляти в тази банка и сега кой ги върти, сещайте се сами.
Но винаги има и обратна страна на медала - факт е че Гриша Ганчев дава много пари за спорта, ако не беше в този убит град и отбор, а в някой от отборите с традиции и публика, отдавна щеше да е направил пробив...
Но винаги има и обратна страна на медала - факт е че Гриша Ганчев дава много пари за спорта, ако не беше в този убит град и отбор, а в някой от отборите с традиции и публика, отдавна щеше да е направил пробив...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
а не е ли по-добре всички мутри и престъпници, които се правят на светци с нашите пари да се изметат от футбола и страната, вместо някакъв да ми пише, че сме им завиждали? За какво завиждам бе, затова, че тоя живее и се прави на велик с мойте пари ли?
Дадаха им пъри, някои успяха да ги умножат, други ги избиха! Време е вече постепенно да почнат да ги връщат в България! Чрез икономиката, спорта и т.н.! Дойде Путин на власт, притисна олигарсите и изведнъж спорта им тръгна нагоре и само нагоре!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
tprodanov написа:а не е ли по-добре всички мутри и престъпници, които се правят на светци с нашите пари да се изметат от футбола и страната, вместо някакъв да ми пише, че сме им завиждали? За какво завиждам бе, затова, че тоя живее и се прави на велик с мойте пари ли?
че ходи си ги вземи БЕ

You`re My Wicked Live
Върни се в “Футбол - България”