lauta hools написа:Ще ги кача утре обаче,само някои
Ок

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Lion написа:Между другото знамето "Пловдив - това сме ние" е много добро ! Като цяло,хореографийте са доста добри и на двата отбора,но мен знамената на Ботев не ми харесват - говоря тези на прът който са ! Не се сърдете приятели,просто казвам мнениеНо и без лаута хуулс да ми се сърди,някак си тази хорео на Ботев имаше повече настроение в нея - но пак казвам,много добре се представиха и двете агитки за което само адмираций !!!
П.П. SHYNE,видя ли,че hooligans.bg едва ли не стана като втори "импулс" ве да го еВаЯко снимки се качват на некви мацки от импулса
![]()
![]()
lauta hools написа:Blue_Lion написа:Между другото знамето "Пловдив - това сме ние" е много добро ! Като цяло,хореографийте са доста добри и на двата отбора,но мен знамената на Ботев не ми харесват - говоря тези на прът който са ! Не се сърдете приятели,просто казвам мнениеНо и без лаута хуулс да ми се сърди,някак си тази хорео на Ботев имаше повече настроение в нея - но пак казвам,много добре се представиха и двете агитки за което само адмираций !!!
П.П. SHYNE,видя ли,че hooligans.bg едва ли не стана като втори "импулс" ве да го еВаЯко снимки се качват на некви мацки от импулса
![]()
![]()
Хаха виж тва съм го пропуснал!Абсолютно си прав между другото,на Ботев хореографията беше по-жива,а нашата по-ефектна,за тва,че и двете агитки се представиха на ниво!Другото,което можех да ти кажа ти го казах вече,само че на друго място
Blue_Lion написа:lauta hools написа::oops:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как не ги е заболяло главата още![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lauta hools написа:Blue_Lion написа:lauta hools написа::oops:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как не ги е заболяло главата още![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз тва се чудя,горките изпратих ги при....![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта