Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ReBorn1982

Re: Без цензура!

Мнениеот ReBorn1982 » 25 авг 2025 22:06

tmanolov написа:нйе ва, просто ти показваме, че имате по-големи или равни на нашите позори (ебати смеха, да си мерим позорите) ....

Няма такъв филм.

ЦСКА никога не е отпадал от втородивизионни отбори, а Левски 2 пъти се е опозорявал срещу такива (и то втородивизионни отбори от държава извън топ 10 на Европа)

ЦСКА никога не е отпадал от отбори от Малта и Лихтенщайн, които са футболни джуджета .... а Левски е отпадал.

Просто никой друг български клуб няма толкова резили в Европа колкото Левски.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 25 авг 2025 22:10

ReBorn1982 написа:
tmanolov написа: апропо, след Левски, бият и Фейенорд като домакини, но отпадат на реванша

Като спомена Фейенорд, 3 години след Акурейри - ЦСКА 1:0 .....

Акранес - Фейенорд 1:0

Ето ти и още един, 1988-а година, КЕШ:

Валур - Монако 1:0
Монако - Валур 2:0

А бе май доста отбори са падали в Исландия тия години ...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 авг 2025 22:18

Стига сте спорили за резили.
Резилите започват от расистката Уефа, постановила нашите отбори да започват да играят в турнира юли и август. Кой работи юли и август? Та, мръсната уефа не може лятото да се събере да направи нормален жребий. Юли месец черничките си харчат парите и си отпочиват, корумпираните пидалчета от централа също. Календарът на уефа е нечовешки спрямо източната част на континента. Едно време евромачовете започваха в сряда в средата на септември и след 2 седмици реванш. Не сегашното реваншът да е след 6-7 дни. А първенството ни почваше в третата събота на август и напролет третата на февруари. Понякога и седмица по-рано.
Едно време бяха около 31 членки в уефа + носителя на купата и се почваше от 1/16 финалите. За Израел сме говорили. Сега държавите членки са официално 55. За да достигнем до мач с отбор от Западна Европа, трябва да преборим няколко отбора от новите 24 държави и тези Средна Европа. Затова едно време нямаше резили - просто нямаше ги тия нови държавици.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 авг 2025 22:18

AntonToni написа:
damyanov1963 написа:
AntonToni написа:Кой е отказал е ясно,ясно е и кой е бил.
Комуниста Гошо.

А останалите, дето не са отказали?

Кръщават стадиони на тяхно име.

Аа, да, Народна Армия.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 авг 2025 22:25

damyanov1963 написа:
NOMER14 написа:
drvasko98 написа:
ReBorn1982 написа:
drvasko98 написа:А от словашки отбор е резил защото...

Защото словашкият футбол е под нашия като цяло .... подчертавам - словашкият, не чехословашкият.

Словашкият футбол е част от чехословашкия преди. Не ми се търси в медалистите им от Световно и Европейско първенство колко са чехи и колко словаци, но то не е важно, играли да в една лига. Слован Братислава имат еврокупа като чехословашки отбор, Търнава полуфинал. А в съвремието Словакия пак има повече участия на финали на Световно или европейско първенство от нас. Та не знам по кой критерий словашкият футбол е под българския

На Евро'76 словашките футболисти са повече от чехите. Треньорът е словак. В 11-те на шампионата попадат словаците Ондруш, Полак, Пиварник и голмайсторът Нехода, чехите Иво Виктор и Паненка, домакинът Драган Джаич, германците Бекенбауер, Дитер Мюлер и дузпаджията Бонхоф, накрая холандецът Руди Крол. Геният Кройф никакъв го няма. Помня още едно име на словашки футболист Мариан Масни. Знам, че тези имена на футболните дилетанти нищо не говорят. ГледАл съм ги на черно-бял Пирин.
Излизаха едни фтболни списания - чешкият лъскав Стадион и словашкият Старт с вестникарски страници. Зпазил съм ги нейде по таваните и двата броя по повод титлата на ЧССР - Ондруш държи купата с надпис Европа в наши длане(и). Преди повече от 20 години ги бях дал на едно чешко инженерче, работило за нашата фирма, да ги разгледа. Бебе е бил и не ги помнел тия неща и беше шашардисано какво са сторили. Върна ми ги на изпроводяк.

До колкото помня, Кройф не игра на това първенство, даже май се беше отказал изобщо от националния.
А помниш ли кой от чехословаците си заби страхотния автогол с глава с/у холандците, май Ондруш беше.

Да, Ондруш беше, защото е защитник, но и откри резултата. Мачът беше много нервен с червени картони и ЧССР победиха в продълженията. Кройф игра и получии жълт картон и не игра на малкия финал. Помни ги едни дъждовни мачове бяха, ка се гледат на Пирин. А след като поведоха чгославяните с 2-0 на серманците, си легнах, щото бях малък. На другия ден брат ми каза резултата и разбрах, че докато не свърши мач на германци, нищо не се знае.
https://www.youtube.com/watch?v=DxDSAICxNVQ

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 25 авг 2025 22:26

ReBorn1982 написа:
rane написа:
ReBorn1982 написа:
rane написа:Като погледне човек броя страни с клубове печелили купи от ЕКТ, като сложи за сравнение представянето на бившите соц. страни...евробоецО блестииии.

Поне в сравнение с вас наистина блести .... присмял се левскар на евроучастията на ЦСКА.

Ако ние сме зле, вие сте дъното ....
Ние сме дъното, а вие? 09.09.2016!

Ми като осмиваш успехите на ЦСКА, дай да видим тези на Левски и да сравняваме ?!

Давай. Левски го има, а изкуствено създаденото отроче на комунизма умре!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 авг 2025 22:27

А 69-та година КНК Левски - Вестманея Исл.4:0 и 4:0
следващия кръг Левски - Санкт Гален Швейцария 4:0 и 0:0.
Какви времена бяха само, а сега...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 25 авг 2025 22:41

Положението е такова, че най-големият резил на ЦСКА беше погребването му от привържениците. Свикнали все някой да ги оправя, да не дават пари, а само да чакат на държавата. Чак Кремиковци фалира, за да се издържа тоя тумор. То не беше лапане. И сега чакат от поредния мафиот да им плаща масрафа, макар и да припознаха Литекс за целта.
Когато Левски паднаха от АЕК Ларнаха, в първия мач играха цяло полувреме с човек по-малко, а в домакинството без публика, защото бяха наказани. Играч на гостите удари едно от децата с топките, а няколко играчи на сините бяха контузени след брутални влизания. Гостите бяха наясно, че играят пред празни трибуни и си показаха селянията. Съдиите за малко да не си тръгнат живи, защото около стадиона имаше доста привърженици. Изключително грозни сцени бяха, Левски получиха доста картони, а тия 1-2, вместо няколко червени. Такова чудо не бях виждал. Първият гол беше от много спорна дузпа още в началото на мача. След това вкараха и гол от засада. Трябва да видя кой беше съдията, че не се сещам.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 25 авг 2025 22:56

ReBorn1982 написа:
rane написа:Само на прима виста пишеш. Ама и аз на прима виста виждам, че всичко това е доста по-късно във времето, а ?

Колко пъти да ти обясня, че тогава евротурнирите са в зародиш и почти никой, освен Реал М, не е постигал нищо съществено. Това не значи, че всички други са слаби.

Холандците също нямат още никакви успехи. Италианците и те .... Нормално, има едва 1 турнир, с по 1 отбор от държава, и той се провежда от 5-6 години едва .... трябва да ти обяснявам елементарни неща.

Хайде пак се скри в ъгъла...
Нали ти показах статистика, ясно показваща, че до началото на 70-те шведските отбори са един от тъпаните на ЕКТ. Какво начало е това? Какъв зародиш? Партизани Тирана 70/71 отстранява шведски отбор в КНК.

То ако го караме така, всичко до влизането в сила на правилото Босман е зародиш!
Още преди няколко седмици те попитах, какво ще направи онова ЦСКА в днешните формати на ЕКТ и ще стигне ли до елиминационен мач с някой от шампионите на Германия, Италия, Испания, Англия? Ще му се наложи да изиграе 16 мача минимум, за да стигне до такава среща. Питах те и ти пак се скри в ъгълчето тогава и дума не написа!

Както и да го въртиш и сучеш, Вашаш си е резил, гарниран с шестичка. Барса ви мушкат и те шестичка. ИФК Малмьо пък ви е най-големият резил изобщо в ЕКТ!!! Петица от Ливърпул. Петица от Раванели. 6 поредни години имате отпадания от първия съперник в ЕКТ - това е без аналог у нас! Тиролската команда, Цюрих, Мура, Зимбру.

А какво ли пък да напишем за 9.9.2016? Винаги верните...
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 25 авг 2025 23:00

Горят в пъкъла. Това заслужаваха и го получиха.

Върни се в “Левски”