Аронакс
Сигурен съм ,че си искрен. Всички мнения ти следя и съм на мнение, че си доста стойностен като човек.
Винаги съм бил на мнение, че само със силна конкуренция по оста Левски - ЦСКА - българският футбол може да дръпне отново напред.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
https://www.facebook.com/watch?v=763352519630407
Малко сайтове написаха какво каза Керкез за някой служители в ЦСКА.
Малко сайтове написаха какво каза Керкез за някой служители в ЦСКА.
Гледам Славия-Арда.....ще берем още много ядове :mrgreen: И се вмъкваме на предпоследната позиция, останахме със Спартак единствени без победа
В клуба ви имало човек, който работел против интересите на клуба, това коментират в момента Ники и Явор, но не искат да кажат името му. Знаел се вече от всички и са успели да го разкрият. Като го изгонели ще се разбере името му, просто не искат да изпреварват действията на клуба ви.
От това, което каза снощи Керкез аз залагам, че е Томанов.
От това, което каза снощи Керкез аз залагам, че е Томанов.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Пълни глупости. Оправданията на Керкез за разкритата му тактика :)Dust написа:В клуба ви имало човек, който работел против интересите на клуба, това коментират в момента Ники и Явор, но не искат да кажат името му. Знаел се вече от всички и са успели да го разкрият. Като го изгонели, всички ще разберат името му, просто не искат да изпреварват действията на клуба ви.
Доста сериозно коментираха същото. Като качат по-късно запис на предаването ще си го изслушаш сам. Едно е факт, че те (Ники и Явов) празни приказки и слухове некоментират.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Влизаме в серия от победи и се местим от мач на мач по- нагоре в класирането.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Младши собственият му баща не го иска и за резерва, ние го пускаме да ни обръща мачовете..
- MASTER_COOL
- Контакти:
Трагичен е този. Със сигурност трябва и него да махнем !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]