6 Кръг/ЦСКА - ЦСКА 1948 /24.08.2025/ 20:15 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: 6 Кръг/ЦСКА - ЦСКА 1948 /24.08.2025/ 20:15 ч.

Мнениеот ivo55 » 25 авг 2025 20:01

Още на бай Стамен и на твърдението, че мястото на десния ни халф е в центъра на нашето наказателно ме загуби. Не съм съгласен с повечето неща. Но всеки с мнението си.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 25 авг 2025 20:02

Керкез е по-зле от Стипич, и смятам, че още след следващия мач ще е пътник. Управленския хаос в ЦСКА обаче ме кара да мисля, че който и да го замени на скамейката няма да постигне нищо драстично по-различно от досегашните резултати.. Изглежда директивата сега е докато не стане стадиона отборът да бъде в състояние на безтегловност и да не представлява сериозен фактор в българския футбол. Няма друго обяснение за абсолютно аматьорския начин на управление в клуба, откакто Папазки пое щафетата..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
pl1
Контакти:

Мнениеот pl1 » 25 авг 2025 20:24

brambar написа:[offtopic]
pl1 написа:
The_Miz написа:Всички вън и на ново от А окръжна.

Когато ЦСКА беше във В група , играехме по-добър футбол с 11 българи ... Ако ще е така и ще се пада само -да си ходят всички които вземат над 5к заплата и да знаем защо . 100 удара и няма гол , а Бусато е с перде на очите ама играе ....

Не е заяждане, но ще кажа следното. С онези момчета, с които спечелихте Купата, трябваше да се продължи и щяхте да имате ОТБОР. Само че вие решихте, че като дойде гнома и ви обещае купища купи и всичко ще е топ. И замеряхте децата спечелили същата тая купа с камъни, защото те на практика си бяха още почти деца, но със сърца на МЪЖЕ. И припознахте. Въпреки, че съм левскар, толкова съжалявам, за онзи все още истински отбор ЦСКА, че сега, като ви гледам отбора още повече ме хваща яд за оная чутовна глупост. Микренският исполин си извъртя каквито схеми си имаше и се изниза. Кой знае какви схеми се въртят и сега от братята, за да се "наслаждаваме" на исторически продукции. Ясно е, че онзи отбор няма да се върне никога, но дано поне този се оправи някак, че язък за многото фенове. Никой от вас не го заслужава това.[/offtopic]

[offtopic]Не го примам за заяждане , благодаря за адекваният коментар . В момента сме зле и трябват различни гледни точки ... и мен ме е яд за времената когато червени и сини ходеха заедно на мачове и се дразнехме там, но не се биехме ама.....[/offtopic]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 25 авг 2025 22:18

CSKA69 написа:Керкез е по-зле от Стипич, и смятам, че още след следващия мач ще е пътник. Управленския хаос в ЦСКА обаче ме кара да мисля, че който и да го замени на скамейката няма да постигне нищо драстично по-различно от досегашните резултати.. Изглежда директивата сега е докато не стане стадиона отборът да бъде в състояние на безтегловност и да не представлява сериозен фактор в българския футбол. Няма друго обяснение за абсолютно аматьорския начин на управление в клуба, откакто Папазки пое щафетата..

Усещаш ги нещата :)
Изведнъж ще станем професионалисти :oops:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 25 авг 2025 23:34

Колеги, понеже четох някакви странни анализи и сравнения на Пастор и Санянг. И понеже четох за мен нелепи твърдения че десния ни халф бил виновен, че не бил пазел централния нападател на противника в центъра на нашето наказателно поле, си пропилях 15 минути от живота си, за да направя подробен анализ на първия четвърт час от мача.

Мога да го направя и за целия мач, ама то само за първите 15 минути е повече от достатъчно и не виждам никакъв смисъл.

Освен това, когато целия отбор прехвърли цялата отговорност на този играч, очевидно защото знаят, че Санянг е аматьор и некадърник и просто съвсем съзнателно избягват да играят в едната си половина ..., това води до амортизацията на този играч и при тази динамика е нормално да отпадне по-рано физически. Че кой може да тича на макс нонстоп. И 9 от 10 атаки на отбора ти да минават през теб.

Анализ на първите 15 минути – ЦСКА – ЦСКА 1948
Санянг (ляв халф) Пастор (десен халф)

01:06 - Пастор се е открил на дясното крило. Овладява я добре. Пробва остро центриране, Топката излиза в тъч за ЦСКА.
01:25 Пастор пак се е открил на крилото. Поема добре. Блокиран е но печели тъч за ЦСКА. От тъча Пастор намира добре Питас, последния бърка после центрирането.
03:30 Бусато прави нескопосан опит за подаване към Пастор. Топката излиза директно в тъч за другия отбор.
04:13 Санянг получава пас от съотборник, но я овладява нескопосано топката и излиза с нея в тъч за противника непредизвикано.
04:36 Пастор пресреща и блокира в противниковата половина техния ляв бек. Топката изализа в тъч за противника но не им дава да направят атака.
05:25 Пастор получава топката, прави добра комбинация със Сегер, после тръгва по крилото, което обърква противника.
05:55 Пастор открадва топката от противника.
07:19 Пастор получава топката в половината на ЦСКА, добър дрибъл, преодолява противник ии печели много терен. Извежда добре Сегер по крилото.
07:44 Пастор центрира и я дава на Питас, който не успява да я овладее.
08:58 Пастор открадва топката като пресича пас на противника.
09:50 Пастор комбинира добре със Сегер с двоен пас и минава зад двама противникови защитници. Сегер центрира защото вече никой не го атакува. За малко да стане гол след удар на Питас.
12:48 ЦСКА 1948 прави извеждащ пас зад гърба на Санянг. После се опитва да се сбори за топката но по елементарен начин я подават през него.
13:33 сложна топка стига до Пастор, който е атакуван, но с бързи крака успява да намери коридор и да подаде към вратаря и да запази топката.
14:25 отбита топка в половината на ЦСКА 1948 стига до Санянг което дава възможност да стане добра контраатака. Но той я отиграва нескопосано. И нищо не става. Топката стига някакси до десния ни фланг където Пастор я взема, пробва и добре центрира.
Статистика (първи 15 мин.)

Санянг
Получени топки: 3
Грешки в овладяването/отиграването: 3 (04:13, 12:48, 14:25)
Успешни действия: 1 (пресиране на 04:36)
Участие в атака: 0 (нито една довършена)
Участие в защита: 1 (пресиране, но без топка)

Пастор

Получени топки: ~8–9
Спечелени тъчове: 2 (01:06, 01:25)
Успешни комбинации: 3 (05:25, 07:19, 09:50)
Пресечени топки / отнемания: 3 (05:55, 08:58, 13:33)
Центрирания: 3 (01:06, 07:44, 14:25) – едно от които води до реална голова ситуация (09:50 → удар на Питас)
Грешки: 0 (няма директна загуба на топка по негова вина)

Изводи: Контраст в представянето. Санянг е неубедителен – слабо първо докосване, грешни решения, пропуснати възможности за контраатака. Участието му в играта е минимално и негативно. Пастор е активен – постоянно се предлага за игра, създава напрежение за съперника, отнема топки и осигурява 3 центрирания, едното довело до голова ситуация.

Тактическо значение:
Десният фланг с Пастор е източник на 90% от атаките в тези минути.
Левият фланг с Санянг е „мъртва зона“ – противникът лесно минава през него (12:48).

Обща оценка:
Пастор демонстрира висока ефективност, стабилност и креативност.
Санянг показва несигурност, липса на концентрация и слабо техническо изпълнение.

Балансът на играта в първите 15 минути е силно наклонен в полза на десния фланг.
Последна промяна от ivo55 на 26 авг 2025 00:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 25 авг 2025 23:54

И пак тук да добавя, че случилото се и в това отношение е голяма черна точка за Керкез.
Що за треньор си, за да допуснеш отборът ти да играе небалансирано и само в едната ти половина. Което води до крайно неравномерно разпределение на силите.
Защо не даваш указания на полузащитниците и защитниците, че трябва да са разнообразни в изнасянето, и че не може да мятат всичко на Пастор.
Или махаш Санянг, или заповядваш буквално на играчите си да му подават въпреки всичко.

Дефакто буквално ЦСКА играеше добре докато Пастор имаше сили да тича нонстоп. В момента в което свърши бензина останалите направиха ... нищо.

Само португалеца Жордао бе по-добър и е играл повече с топката.
А Теодор Иванов пък има много добър процент точни пасове. Да, игра малко скучно, но не се пестеше да влиза в единоборства и да прави шпагати.
Заедно с Питас и донякъде Сегер това са играчите, които играха на ниво и се опитаха да защитят марката ЦСКА.
4-5 от 11 е прекалено малко.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 26 авг 2025 01:09

ivo55 написа:И пак тук да добавя, че случилото се и в това отношение е голяма черна точка за Керкез.
Що за треньор си, за да допуснеш отборът ти да играе небалансирано и само в едната ти половина. Което води до крайно неравномерно разпределение на силите.
Защо не даваш указания на полузащитниците и защитниците, че трябва да са разнообразни в изнасянето, и че не може да мятат всичко на Пастор.
Или махаш Санянг, или заповядваш буквално на играчите си да му подават въпреки всичко.

Дефакто буквално ЦСКА играеше добре докато Пастор имаше сили да тича нонстоп. В момента в което свърши бензина останалите направиха ... нищо.

А Теодор Иванов пък има много добър процент точни пасове. Да, игра малко скучно, но не се пестеше да влиза в единоборства и да прави шпагати.
Заедно с Питас и донякъде Сегер това са играчите, които играха на ниво и се опитаха да защитят марката ЦСКА.
Жордао,Пастор и Теодор(ако продължава така ще стане голям играч, спокоен и уравновесен и чете играта) и на мен тези тримата ми харесаха

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 26 авг 2025 09:52

soilwork написа:
ivo55 написа:И пак тук да добавя, че случилото се и в това отношение е голяма черна точка за Керкез.

Жордао,Пастор и Теодор(ако продължава така ще стане голям играч, спокоен и уравновесен и чете играта) и на мен тези тримата ми харесаха

Напълно съм съгласен с двама ви. Недоумявам какво не му харесаха на Пастор хората.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 26 авг 2025 09:58

Като влезе във форма, ще снове като моторетка по 90 минути.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 авг 2025 10:00

На мен Пастор ми изглежда извън всякаква спортна форма и зле физически. Не казвам, че няма качества. Сигурно ги има и дано ги покаже. От много време не можем да намерим класни бекове
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “ЦСКА”