Искам да отсеем и нещо добро, само с критика не става.
Направо ми е жал за Питас, това момче се бореше връщаше се и назад опитваше се и сам да даде начало на атаки.
Португалчето също добре си игра, като за първи мач направо много добре, умее да гардира топката, добри пасове.
Иванов също много добре като за първи мач, можеше и гол да вкара. Сагер колкото и да го критикуваме вчера игра с острота и на скорост, покриваше голям периметър
За съжаление доброто е до тук само тези четиримата не стигат. Всички останали просто не са във форма, не казвам ,че са лоши футболисти, но физическата подготовка е първото условие за да може някой да показва някакви технически, или тактически възможности. Най фрапиращата разлика я виждате при Ето О, какво беше миналата година какво е сега. Да по време на подготовката в Словения той беше контузен ,но от тогава минаха два месеца. Във футбола трябва и тичане, а нашите нямат въздух да покриват зоните си, затова първите 30 мин. ги сгънахме, числото имаха само една атака, след това обаче започнахме с детинските грешки ,най вече спорни пасове. Тогава проработи плана на гостите. А той беше прост, контри и нищо друго, играта с която мин сезон ни взимаха точки отбори като Септември и Крумовград.
Няма да посочвам виновен, той не е само един повечето тук ги знаете. Но Бойко заслужава подкрепа, за тези има няма 10 дена свърши работа, която Нога и сие една година не можаха.
Само ЦСКА
6 Кръг/ЦСКА - ЦСКА 1948 /24.08.2025/ 20:15 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 6 Кръг/ЦСКА - ЦСКА 1948 /24.08.2025/ 20:15 ч.
Е, трябва да си луд да виниш Бойко Величков за случващото се.
Друг е въпроса дали ще успее да преодолее цялата тая каша, но дано е вярно, че е получил реални правомощия.
За да е ясно следващата пролет кой е отговорен.
Друг е въпроса дали ще успее да преодолее цялата тая каша, но дано е вярно, че е получил реални правомощия.
За да е ясно следващата пролет кой е отговорен.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
MASTER_COOL написа:Пастор е мега дупка. Да се чуди човек, защо изгонихме Вион, заради този бразилски турист! Мега провал е тоя
Предчувствието ми за нашия отбор рядко ме подвежда. Та от всички нови - най-вероятно двама стават : Додай и Иванов.
Дано не съм прав, но срамните резултати тепърва предстоят.
Португалчето хич не е лош.
[offtopic]
Не е заяждане, но ще кажа следното. С онези момчета, с които спечелихте Купата, трябваше да се продължи и щяхте да имате ОТБОР. Само че вие решихте, че като дойде гнома и ви обещае купища купи и всичко ще е топ. И замеряхте децата спечелили същата тая купа с камъни, защото те на практика си бяха още почти деца, но със сърца на МЪЖЕ. И припознахте. Въпреки, че съм левскар, толкова съжалявам, за онзи все още истински отбор ЦСКА, че сега, като ви гледам отбора още повече ме хваща яд за оная чутовна глупост. Микренският исполин си извъртя каквито схеми си имаше и се изниза. Кой знае какви схеми се въртят и сега от братята, за да се "наслаждаваме" на исторически продукции. Ясно е, че онзи отбор няма да се върне никога, но дано поне този се оправи някак, че язък за многото фенове. Никой от вас не го заслужава това.[/offtopic]
pl1 написа:The_Miz написа:Всички вън и на ново от А окръжна.
Когато ЦСКА беше във В група , играехме по-добър футбол с 11 българи ... Ако ще е така и ще се пада само -да си ходят всички които вземат над 5к заплата и да знаем защо . 100 удара и няма гол , а Бусато е с перде на очите ама играе ....
Не е заяждане, но ще кажа следното. С онези момчета, с които спечелихте Купата, трябваше да се продължи и щяхте да имате ОТБОР. Само че вие решихте, че като дойде гнома и ви обещае купища купи и всичко ще е топ. И замеряхте децата спечелили същата тая купа с камъни, защото те на практика си бяха още почти деца, но със сърца на МЪЖЕ. И припознахте. Въпреки, че съм левскар, толкова съжалявам, за онзи все още истински отбор ЦСКА, че сега, като ви гледам отбора още повече ме хваща яд за оная чутовна глупост. Микренският исполин си извъртя каквито схеми си имаше и се изниза. Кой знае какви схеми се въртят и сега от братята, за да се "наслаждаваме" на исторически продукции. Ясно е, че онзи отбор няма да се върне никога, но дано поне този се оправи някак, че язък за многото фенове. Никой от вас не го заслужава това.[/offtopic]
- MASTER_COOL
- Контакти:
[offtopic]brambar
Поздравления за добрия коментар.
Аз така разбирам диалог между сини и червени - с необходимото уважение и спазване на добрия тон ;)[/offtopic]
Аз така разбирам диалог между сини и червени - с необходимото уважение и спазване на добрия тон ;)[/offtopic]
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
[offtopic]
Забелязвал съм присъствието ти в нашия форум. Аз много рядко пиша коментари и, въпреки че досега не съм имал повод, мога да кажа, че заслужаваш уважение за отношението ти към нашия отбор. Прекрачвал съм границата на добрия тон само в случаи, когато и отсрещната страна го прави. Позволих си да пиша тук, защото нещо в клуба ви е тотално сбъркано или нарочно някои го подреждат така. А това не е добре. И ние не сме цъфнали, кой знае кога ще ни завърти и нас спиралата надолу. Мани, мани .....[/offtopic]
MASTER_COOL написа:brambar
Аз така разбирам диалог между сини и червени - с необходимото уважение и спазване на добрия тон ;)
Забелязвал съм присъствието ти в нашия форум. Аз много рядко пиша коментари и, въпреки че досега не съм имал повод, мога да кажа, че заслужаваш уважение за отношението ти към нашия отбор. Прекрачвал съм границата на добрия тон само в случаи, когато и отсрещната страна го прави. Позволих си да пиша тук, защото нещо в клуба ви е тотално сбъркано или нарочно някои го подреждат така. А това не е добре. И ние не сме цъфнали, кой знае кога ще ни завърти и нас спиралата надолу. Мани, мани .....[/offtopic]
- MASTER_COOL
- Контакти:
[offtopic]
+1
Нищо повече не искам да кажа, но след 1 година ще стане напълно ясно ![/offtopic]
brambar написа:Позволих си да пиша тук, защото нещо в клуба ви е тотално сбъркано или нарочно някои го подреждат така...
+1
Нищо повече не искам да кажа, но след 1 година ще стане напълно ясно ![/offtopic]
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
sly написа:Направо ми е жал за Питас, това момче се бореше връщаше се и назад опитваше се и сам да даде начало на атаки.
Съгласен с всичко изброено, но ...... въпросното "момче" преди всичко е нападател/голмайстор, за него е плащано като за такъв а и заплатата му е като за нападател/голмайстор.
При 0:0 изпусна 2 много добри положения едно след друго. Ако бе вкарал поне едното, мачът тръгваше в съвсем друга посока.
Преди да навлезем в излишни дискусии отбелязвам следното:
Отборът ни има xG от над 2 средно на мач. Преди нас са само Подуене с 2,4 и Разград с 2,28, само 'дето и двата отбора са вкарали реално по 11 гола за 5 мача, а ние 2!
xG от 2,01 средно на мач съвсем не означава, че сме зле в атака или че Питас влачи каруцата сам-самичък. Означава, че не съумяваме да реализираме създадените положения! Защо, ... това е въпрос на друг разговор.
5 думи за мача. Единствено ми хареса Бруно Жордао. С известни условности добри думи могата да се кажат за Питас и Сегер. Санянг и Теодор показаха голямо желание и толкоз. На другия полюс бяха Ето'о, Годой, Пастор и Лапеня, но най-жалко от всичко бе решението на треньора да пусне играч на половин тренировка, който реално няма мач от 3-4 месеца. Пускането на Петко и Илиан 10-15 минути преди края също беше по-скоро намигане към началниците, че на скамейката няма алтернатива, но по принцип за това се мисли когато се освобождават футболисти по никое време.
Както и да е. Както многократно съм казвал, с това управление на клуба аз не мога да имам каквито и да е очаквания от отбора в спортен план. Имах обаче очакване към Душан Керкез. Играе го "мъжкар", ама май само на приказки. Морално бе веднага след края на мача да подаде оставка. Подай си оставката да освободиш поне малко напрежението и остави СД и ИД да решат дали застават зад теб, за колко време и при какви условия. 5 мача, 3 точки, 2 вкарани гола, ...... Стипич го изгониха за по-малко!!!!
Не казвам да гонят Керкез. Открито мразя честите треньорски смени. През годините съм защитавал кой ли не (включително бай Стамен, НЕМ, Акрапа и т.н.), но Керкез трябваше да поеме своята част от вината за трагичния старт.
Сега ни остава да следим коефициентите за следващите ни няколко мача с мисълта, че ..... "все някога трябва да бием!".
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Аз за Питас си спомням само, когато излезе сам срещу вратаря и тръгна да подава на Годой, вместо да бие.
Лекинко ме подразни тогава. Макар че топката му беше на левия крак и може това да е била причината.
А може и да е искал да даде пас на Годой да вкара за добре дошъл.
Лекинко ме подразни тогава. Макар че топката му беше на левия крак и може това да е била причината.
А може и да е искал да даде пас на Годой да вкара за добре дошъл.
- redhooligan
- Контакти:
Пореден трагичен мач, в който букитата ни бяха сложили като фаворит. След всеки мач слушам от Керкез едно и също нещо. Това не е играта която желаем, но сме близо до нея. Съжалявам момчетата и т.н. Един път не каза, аз съм виновен и подавам оставка. Според мен си беше чист провал привличането му. Може би един Стамен Белчев или Любо Пенев биха свършили повече работа с този отбор. Все си мислех, че по зле от миналия сезон няма на къде, но явно има.
Относно мача не знам Керкез как е доволен от играта, след като играхме 15 минути от първото и 10 минути от второто полувреме. След това имаше само брак в играта. Три точни паса и до там. Пастор е трагедия и има вина със Лапеня за гола. Брахими не може да задържи една топка! Честно да си кажа и с някои от новите играчи не виждам светлина в тунела. Големи заплати, но никаква игра. Спокойно можеше да си обиграваме и някакви български играчи и да сме дори и по напред в класирането.
Относно мача не знам Керкез как е доволен от играта, след като играхме 15 минути от първото и 10 минути от второто полувреме. След това имаше само брак в играта. Три точни паса и до там. Пастор е трагедия и има вина със Лапеня за гола. Брахими не може да задържи една топка! Честно да си кажа и с някои от новите играчи не виждам светлина в тунела. Големи заплати, но никаква игра. Спокойно можеше да си обиграваме и някакви български играчи и да сме дори и по напред в класирането.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!