Турчето вчера бе.....Не намирам думи за описание.....
Абсолютно скандално
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- ChelseaFUN
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Турчето вчера бе.....Не намирам думи за описание.....
Абсолютно скандално
Този беглиец , за който имате интерес не ми вдъхва много доверие също.
Работата на скаутите ви яко куца. По-добре да оставите Онана и ако не сега, следващото лято да се вземе по-качествен вратар.
Емилиано Мартинез ви беше идеалка. Щеше да вкара дисциплина малко и в съблекалнята.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Съгласен съм напълно с теб ! Емилиано е лидер, при тоталния дефицит на хракатери при нас.
Бруно не е лидер и никога няма да бъде.
Бруно не е лидер и никога няма да бъде.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- Scholesy93
- Контакти:
То като Алтай няма друг такъв...Че няма физика няма...Ама поне 5 пъти му я центрираха на далечната греда без да го натиска някой и той пак залиташе и изглеждаше объркан. Няма кво да се бърка. При тва състояние и Спас Делев ще гледа да му я нашие на далечната.
Тия играчи трябва да бъдат опазени от тоя треньор. Йоро и Хевън дават индикации да станат защитници топ класа. Коби е ясен, Сеско има потенциал, дори и Доргу, просто не като халфбек, защото в атака е трагичен. И като добавим Оби, Амас, Мантато и бъдеще имат. Ама тия португалски треньори.... Просто тоя е Жозе без успехите...А Жозе без успехите е Любо Пенев-много скандали без резултат. И Жозе тогава приключи голяма част от младите таланти дето ги насъбра ван Гаал-Мемфис, Рашфорд, Марсиал, Шоу, Макнеър, Лингард грам не мръднаха напред при него.
Тия играчи трябва да бъдат опазени от тоя треньор. Йоро и Хевън дават индикации да станат защитници топ класа. Коби е ясен, Сеско има потенциал, дори и Доргу, просто не като халфбек, защото в атака е трагичен. И като добавим Оби, Амас, Мантато и бъдеще имат. Ама тия португалски треньори.... Просто тоя е Жозе без успехите...А Жозе без успехите е Любо Пенев-много скандали без резултат. И Жозе тогава приключи голяма част от младите таланти дето ги насъбра ван Гаал-Мемфис, Рашфорд, Марсиал, Шоу, Макнеър, Лингард грам не мръднаха напред при него.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- Scholesy93
- Контакти:
Аз не знам и с Угарте кво става...Той при Тен Хаг не изглеждаше толкова зле. В началото при Аморим изглеждаше що годе ок. Сега като го гледам и почвам да милея за Фред. А уж баш от тоя играч Аморим щеше да извади най-доброто.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Вчера всяко центриране от корне ми изправяше косите, този все пак май им на комшиите титулярният вратар, и гони 2 метра....
Май забравихме и Онана какви ги вършеше.
За МартинеЦ съм по-скоро за, нищо че ми е силно противен, но май без кьотек в съблекалнята няма да се мине....вчера първите 10 мин бяха топ и после беше ужас ужас ужас като в оня виц.
Май забравихме и Онана какви ги вършеше.
За МартинеЦ съм по-скоро за, нищо че ми е силно противен, но май без кьотек в съблекалнята няма да се мине....вчера първите 10 мин бяха топ и после беше ужас ужас ужас като в оня виц.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Байндър за високите топки подскача като някакво дете първи клас. Несериозно е професионален вратар да изглежда така при корнерите, Онана е къде-къде пред него :lol: Ламенс е на 23 години, никой топ отбор досега не го е забелязал, ддз не очаквам много :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Де Хея им се видя проблемен, не знам защо. Висока заплата ли, не е активен в социалните мрежи ли. Изключително грешно решение и сега "берем плодовете на успеха" 8-)
При Фъргюсън имаше Таиби, Керъл, Хауърд, но са Оли Кан в сравнение с тия неможачи :x
При Фъргюсън имаше Таиби, Керъл, Хауърд, но са Оли Кан в сравнение с тия неможачи :x
В сряда дали може да паднем от Гримсби? :mrgreen: Ще вземат да се затворят тия момчета и ще им мятаме топки 90 минути докато накрая не ни вкарат случаен гол с рикошет от корнер.
От тези 2 мача това, което се видя е, че нямаме стикован отбор. Играчите не изглеждат особено колективни в действията си, не се разбират, не се намират лесно с пасовете и изобщо футбола, който демонстрират е мъка. Повече на мускули, атлетизъм, малко индивидуална креативност и каквото стане. Септември започваме със Сити и Челси и като нищо октомври ще започнем с нов треньор.
От тези 2 мача това, което се видя е, че нямаме стикован отбор. Играчите не изглеждат особено колективни в действията си, не се разбират, не се намират лесно с пасовете и изобщо футбола, който демонстрират е мъка. Повече на мускули, атлетизъм, малко индивидуална креативност и каквото стане. Септември започваме със Сити и Челси и като нищо октомври ще започнем с нов треньор.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
- Scholesy93
- Контакти:
Коби иска да си ходи....Аз не знам тия отгоре кво си мислят? Единствения позитив от оня последен пълен сезон на Тен Хаг беше оная снимка Хоулунд, Гарначо и Коби на билбордовете. За шест месеца Аморим хвърли тва бъдеще в кошчето. Хоулунд не можеше да се справя с дългите му безцелни топки, Гарначо е крило та автоматично е враг, Коби играе на собственото си темпои топката я търси на крак вместо да търси интензивност. То мен щеше да ми е интересно кво щеше да направи Аморимката с требълистите-Невил в боклука щото не става за халфбек, Бекъм и той по същата причина, Гигс аут щото е крило, Йорк и той щото само с един нападател играем, Скоулс аут щото няма intensity...горе долу Кийн, Коул и Яп Стам щяха да оцелеят при неговите смотани критерии.