ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа
Значи Манолка с логиката пръскаш,, който само за Мъри реве и е на твоето мнение е умен, а другите с по-различно мнение са тъпи... Мхмм добра логика, да.
gdlk написа:Значи Манолка с логиката пръскаш,, който само за Мъри реве и е на твоето мнение е умен, а другите с по-различно мнение са тъпи... Мхмм добра логика, да.
Специално ще то отговоря - дреме ми на к,ра за нърльо - докато не се завърна при нас, винаги съм го смятал за Калитко с претенции. Но той даде нешо, което сега го няма - надежда, обединение и ясен път напред! Нищо от това го няма сега, щото г.з. е нефелник без пари, но със старческа мания за величие! Та не ми дреме за мърльо, дреме ми за отнетата надежда и вяра в утрешния ден - Вапцаров може да е тъпо комуне, но го е написал много ясна - вземи на човек вярата и си го прекършил. В малия случай - славизирал. Толкова и наистина спирам, щото няма смисъл
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Я ми обясни как в момента я няма надеждата? Като до момента в Европа Герена винаги е бил пълен, в Бг първенството е над 10 хил и видя оня ден.. Ако няма надежда, ще има ли толкова хора?
А, именно! За да ни е толкова смешна и без това смешната кенефбет лига, основната вина е в прекалено многото отбори, които не стават е за пълнеж.wilge написа:... Другата причина за загубата е изкуствено раздутото българско първенство. В него не бива да има повече от 10 отбора.
Даже аз бих отишъл и по-далеч - 8 отбора в първа лига и максимум 12 във втора. Максимум!
Ние реално нямаме условия, дори за 20 професионални отбора.
Това е правило за последната декада, че и отгоре. Малко са сезоните/полусезоните, когато играчите са били привличани навреме. Чакаме си да дойде края на трансферния прозорец и тогава, ако има комисионна, привличаме играчи.wilge написа:Третата причина е закъснялата селекция...
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
В спортните училища други неща си пъхаха/бодяха. Някои след това и 50 не доживяваха.metodito написа:rane написа:[Не можете да надрастнете комузизма и методите му и това си е.
За чий ти е спортно училище?
Какъв "комунизъм", rane? Ти даже и не знаеш какво е това. За чий са ни спортни училища? За много неща. Например за по-малко лепилари. Или там каквото друсат там младите. Пъхат си разни неща в носа и там каквото правят.
tmanolov написа:koisa написа:Kotooshu написа:Висша форма на идиотщина е да омаловажаваш успехите на треньори, който не се казват Станимир Стоилов!
Пълен идотизъм е изобщо да омаловажаваш успехите на уж любимия си тим!!!
Да е жив и здрав Янис Каргас, иначе щяхме да преминем през маляките .. ама друг път :)
Но това е част от футбола.....
Едно е ясно като бял ден, натягането да се разделят левскарите е повече от очевидно ... защо по дяволите трябва да сме обединени, хъммм.. най-добре е като пипоците да сме на три!
Нещо неясно?
То щото успехите на Стоилов не се омаловажават... Само за Хамруни и 11 мача без победа четем. Отбора, който направи и беше разпродаден бил благодарение на Палмите и Перейра, той му водил играчите. А, самите играчи били развити от Пеп Костов.
Друг е въпросът какво броим за успех... Защото за мен единствените успехи в последните години са отстраняването на ПАОК и спечелената купа (и не, не е защото са постигнати при Стоилов).
Достигане до плейоф в ЛК и отпадания от Айнтрахт, Брага или АЗ не ги броя за успех.
Успех ще бъде, ако в четвъртък някак отстраним АЗ и влезем в основната схема/група. Ето това ще засенчи по успех предните две.
Не се хаби, няма смисъл - човекът мрази секБтор, затова на принципа “врагът на моя враг ми е приятел” стана отявлен раевист. Аз не го съдя, явно е такъв човек!
Съдя такива като Хонда-та, който отявлено преиначава факти, защото има знанията и капацитетът да го направи, манипулирайки не особено интелигентната част от феновете ни. Мислех да му отговоря, но явно и там няма нужда - той също е раевист на принципа “ела, зло, че без теб е по-зло”. Ще си дам малко почивка и няма да пиша известно време, защото просто не виждам смисъл да им показвам очеизбождащото - Левски с г.з начело със сигурност ще фалира! Въпрос на време! Точно както е въпрос на време и да разкрият сеньорО, но за него лоша дума няма да кажа - постигна абсолютния максимум с наличния пълнеж и това трябва да му се признае
Хъммм, до тук ли ти падна , чрез някакъв наивник се опитваш да ме клепаш, бе милиционерче?
Колко лъжи ще изречеш без да имаш едно доказателство?... тръгвал да съди .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

rane написа:А, именно! За да ни е толкова смешна и без това смешната кенефбет лига, основната вина е в прекалено многото отбори, които не стават е за пълнеж.wilge написа:... Другата причина за загубата е изкуствено раздутото българско първенство. В него не бива да има повече от 10 отбора.
Даже аз бих отишъл и по-далеч - 8 отбора в първа лига и максимум 12 във втора. Максимум!
Това е едно от най-глупавите мнения, които са популярни сред масовия левскар.
Трудно е да се опише с думи колко заблуден и недалновиден трябва да си, за да вярваш подобно нещо. Конкуренцията е голям проблем в юношеския и аматьорския ни футбол, но има много по-малко отношение към професионалния такъв.
Едно футболно първенство с 10 или по-малко отбора трудно може да бъде взимано насериозно и да има какъвто и да е престиж, особено за държава с над 2-3 мил. население. 12 отбора е абсолютният минимум, а за България дори е по-скоро 14. Само за Хърватия и Словения се сещам с 10 или по-малко отбора, но и двете са значително по-малки от нас по население и територия и първенствата им са много тъпи.
Ужасно е да гледаш всички да играят по 4 пъти един срещу друг и го видяхме, когато се правеха такива експерименти у нас. Това само ускорява пагубната централизация, унищожава много традиционни клубове и градове, намалява престижа на първенството, увеличава чужденците, намалява интереса към дербитата(защото са прекалено често), съсипва историческите статистики и т.н.
Много левскари погрешно си мислят, че има много по-голям шанс да станем шампиони с по-малко отбори.
Това, че сърби, хървати, словаци, шотландци, словенци и т.н. вадят топ играчи и имат отбори в разни групи, не се дължи на бройката отбори в домашните първенства.
Слабите съперници в контролите не ни попречиха да имаме прилични представяния в ЕКТ при Костов и Веласкес. Същото важи и за мачовете с Враца и Септември. Добрите отбори не се оплакват, че трябва да играят с опълченци и това им сваляло нивото, а просто ги бият и продължават напред. Ние дори често се затрудняваме да ги бием.
Намаляването дори ще направи пробиването на играчи като Рупанов, Андреев, Вуцов и т.н. още по-трудно.
Заблудените твърдят, че отбори като Враца, Добруджа, Спартак, Славия били безсмислени. Радостта на хората в Добрич, Варна и Враца, докосването им до про футбола и пускането на българи били безсмислени. Славия, един от най-традиционните ни клубове, който все още държи фронта и прилича на български такъв, който поддържа живо дербито си с нас и развива Ф. Кръстев, Вуцов, Христовите, Велков, К. Стоянов, Райчев и т.н. бил безсмислен.
Е, явно е много смислено да имаш Купъри, Исеки, Лапени, Фабиени, Лими, Фадиги, Обертани и да излизаш с 0-3 българи титуляри... Много е смислена и сбирщината в Разград, която се мъчи с Минск и Шкендия и държи Чочев резерва в много мачове. Сигурно ниската конкуренция им пречи, ама не им пречеше със Стоянов, Дяков, Безяк, Марселиньо, Моци, Минев и т.н.
Колко заблуден трябва да си, за да смяташ, че бройката отбори е проблема, а не лошата работа, безотговорното прахосване на луди пари за чужденци, краткосрочното мислене и цялостната недалновидност?
- metodito
- Контакти:
rane написа:В спортните училища други неща си пъхаха/бодяха. Някои след това и 50 не доживяваха.metodito написа:rane написа:[Не можете да надрастнете комузизма и методите му и това си е.
Какъв "комунизъм", rane? Ти даже и не знаеш какво е това. За чий са ни спортни училища? За много неща. Например за по-малко лепилари. Или там каквото друсат там младите. Пъхат си разни неща в носа и там каквото правят.
Rane, не знам колко хора познаваш от спортни училища. В Търново имаше такова и познавам хора, минали от там. И знам такива не лично. Тези, които пукнаха беше от куршум или сбивания или са в затвора. Тея, които визирам бяха противняци, така или инче. Други, 50/60+ са фит и пръчки. Чел си някакви глупости на Kluzet и вярваш. Щом искаш, вярвай. Допреди няколко години играх мач в зала с един 50+. Не пие не пуши, бяга като животно, мацките около него. Чичак, ама дрънка. Пак ти казвам, изгледай интервюто на Краси Минев с Бончо. Малко да ти светне.
Не мога да преценя дали си 25-35 или 55+. Забелязал съм, че това са най-зомбираните групи. При вторите, иди-дойди, разбираемо. Но при първите... ДКМС-Ново начало. ДКМС-WANNA-BE.Вторите са нереализирали се декемесари, първите - натопорчени такива, дето искат да са от юнге-елита.
Някои си живеят в онова време и измъкване от него няма.metodito написа:rane написа:В спортните училища други неща си пъхаха/бодяха. Някои след това и 50 не доживяваха.metodito написа:rane написа:[Не можете да надрастнете комузизма и методите му и това си е.
Rane, не знам колко хора познаваш от спортни училища. В Търново имаше такова и познавам хора, минали от там. И знам такива не лично. Тези, които пукнаха беше от куршум или сбивания или са в затвора. Тея, които визирам бяха противняци, така или инче. Други, 50/60+ са фит и пръчки. Чел си някакви глупости на Kluzet и вярваш. Щом искаш, вярвай. Допреди няколко години играх мач в зала с един 50+. Не пие не пуши, бяга като животно, мацките около него. Чичак, ама дрънка. Пак ти казвам, изгледай интервюто на Краси Минев с Бончо. Малко да ти светне.
Не мога да преценя дали си 25-35 или 55+. Забелязал съм, че това са най-зомбираните групи. При вторите, иди-дойди, разбираемо. Но при първите... ДКМС-Ново начало. ДКМС-WANNA-BE.Вторите са нереализирали се декемесари, първите - натопорчени такива, дето искат да са от юнге-елита.
Чувал ли си за приказката конкуренцията ражда качество?ananas написа:rane написа:А, именно! За да ни е толкова смешна и без това смешната кенефбет лига, основната вина е в прекалено многото отбори, които не стават е за пълнеж.wilge написа:... Другата причина за загубата е изкуствено раздутото българско първенство. В него не бива да има повече от 10 отбора.
Това е едно от най-глупавите мнения, които са популярни сред масовия левскар.
Трудно е да се опише с думи колко заблуден и недалновиден трябва да си, за да вярваш подобно нещо. Конкуренцията е голям проблем в юношеския и аматьорския ни футбол, но има много по-малко отношение към професионалния такъв.
Едно футболно първенство с 10 или по-малко отбора трудно може да бъде взимано насериозно и да има какъвто и да е престиж, особено за държава с над 2-3 мил. население. 12 отбора е абсолютният минимум, а за България дори е по-скоро 14. Само за Хърватия и Словения се сещам с 10 или по-малко отбора, но и двете са значително по-малки от нас по население и територия и първенствата им са много тъпи.
Ужасно е да гледаш всички да играят по 4 пъти един срещу друг и го видяхме, когато се правеха такива експерименти у нас. Това само ускорява пагубната централизация, унищожава много традиционни клубове и градове, намалява престижа на първенството, увеличава чужденците, намалява интереса към дербитата(защото са прекалено често), съсипва историческите статистики и т.н.
Много левскари погрешно си мислят, че има много по-голям шанс да станем шампиони с по-малко отбори.
Това, че сърби, хървати, словаци, шотландци, словенци и т.н. вадят топ играчи и имат отбори в разни групи, не се дължи на бройката отбори в домашните първенства.
Слабите съперници в контролите не ни попречиха да имаме прилични представяния в ЕКТ при Костов и Веласкес. Същото важи и за мачовете с Враца и Септември. Добрите отбори не се оплакват, че трябва да играят с опълченци и това им сваляло нивото, а просто ги бият и продължават напред. Ние дори често се затрудняваме да ги бием.
Намаляването дори ще направи пробиването на играчи като Рупанов, Андреев, Вуцов и т.н. още по-трудно.
Заблудените твърдят, че отбори като Враца, Добруджа, Спартак, Славия били безсмислени. Радостта на хората в Добрич, Варна и Враца, докосването им до про футбола и пускането на българи били безсмислени. Славия, един от най-традиционните ни клубове, който все още държи фронта и прилича на български такъв, който поддържа живо дербито си с нас и развива Ф. Кръстев, Вуцов, Христовите, Велков, К. Стоянов, Райчев и т.н. бил безсмислен.
Е, явно е много смислено да имаш Купъри, Исеки, Лапени, Фабиени, Лими, Фадиги, Обертани и да излизаш с 0-3 българи титуляри... Много е смислена и сбирщината в Разград, която се мъчи с Минск и Шкендия и държи Чочев резерва в много мачове. Сигурно ниската конкуренция им пречи, ама не им пречеше със Стоянов, Дяков, Безяк, Марселиньо, Моци, Минев и т.н.
Колко заблуден трябва да си, за да смяташ, че бройката отбори е проблема, а не лошата работа, безотговорното прахосване на луди пари за чужденци, краткосрочното мислене и цялостната недалновидност?
Какво роди родната ни лига за последните 10-15 години? Какво постигна жалкият ни национален отбор?
Дори хипотетично да забранят в България да играят чужденци и отборите в първенството станат дори 18-20, това ще роди ли качество? Мислиш ли, че дори да пуснат всички футболни центрове да играят в една мега, или гигалига, това ще ни донесе качество?