ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот koisa » 23 авг 2025 21:48

tco4i написа:Не знам точно какво имаш предвид под славизация!?!

Не питаш мен, но нека аз да ти отговоря какво според мен е славизация... Славизация е, когато критериите и очакванията към даден отбор са занижени до минимум, а феновете започнат да свикват с това и да се задоволяват с най-малкото. Да се величае и брани посредствеността и пълната аматьорщина също е част от славизацията. Да се търсят оправдания за абсолютно всеки неуспех. Било то на терена или в управлението на клуба. Вероятно има още неща, които пропускам, но това за мен е основното.
Ако човек си свали очилата и се зачете във форума и социалните мрежи, много бързо ще стигне до извода, че в сините редици прелива от славизация.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 23 авг 2025 21:54

Необходимо условие за славизацията е публиката и феновете да се редуцират до 100 човека барабар с роднините.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 авг 2025 21:57

Е, да не се ядосваш, че са те отстранили АЗ и Брага не е славизация. Мен за Брага не ме е яд, но за АЗ - ме е. Славизация е да казваш: "Аууу, виж къде са Лудогорец, къде ще ги стигнем. Голяма работа, че паднахме".

Потребителски аватар
tco4i
Контакти:

Мнениеот tco4i » 23 авг 2025 22:02

koisa написа:
tco4i написа:Не знам точно какво имаш предвид под славизация!?!

Не питаш мен, но нека аз да ти отговоря какво според мен е славизация... Славизация е, когато критериите и очакванията към даден отбор са занижени до минимум, а феновете започнат да свикват с това и да се задоволяват с най-малкото. Да се величае и брани посредствеността и пълната аматьорщина също е част от славизацията. Да се търсят оправдания за абсолютно всеки неуспех. Било то на терена или в управлението на клуба. Вероятно има още неща, които пропускам, но това за мен е основното.
Ако човек си свали очилата и се зачете във форума и социалните мрежи, много бързо ще стигне до извода, че в сините редици прелива от славизация.

Не съм сигурен, че Левски отговаря на дори и едно от тези условия. Искаш да кажеш, че при нас цари посредственост и пълна аматьорщина? Най-голямото търсене на оправдание за неуспех е точно за тези 11 мача при Мъри и то от хора, които говорят за славизация в момента. Пак не се връзва. Не знам, вие си ги разбирате тея идиотщини, които между другото нямат никакъв смисъл

Потребителски аватар
tco4i
Контакти:

Мнениеот tco4i » 23 авг 2025 22:07

metodito написа:Е, да не се ядосваш, че са те отстранили АЗ и Брага не е славизация. Мен за Брага не ме е яд, но за АЗ - ме е. Славизация е да казваш: "Аууу, виж къде са Лудогорец, къде ще ги стигнем. Голяма работа, че паднахме".

До тук не видях някой да казва: Голяма работа, че паднахме, но.... мен ме е яд и за Брага и за Аз(евентуално, има втори мач), но всички знаем, че това е нивото. Стадиони, школи, терени, инфраструктура....как? Току що свърши Арсенал - Лийдс и сега прехвърлих на Ч.Море (клатещите) - Локо Пд, е няма как да стане не днес, не утре, а никога. И в този ред на мисли, освен чисто фенски няма за какво да ни е яд защото чисто футболно ние сме мноооого далече от всички тях, и затова не е виновен Сираков, нито Боримиров, нито Мъри, нито Хулио......

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 23 авг 2025 22:18

NOMER14 написа:Необходимо условие за славизацията е публиката и феновете да се редуцират до 100 човека барабар с роднините.

Както казва тук един мой приятел - Който разбрал, разбрал.
Докато Левски има публика, ще го има и отборът. Да, трябва да е будна тази публика, многообразна, а не пихтиеста червена маса, затрила отбора си.
Затова ценя всяко левскарско мнение тук и дрязгите ме вбесяват.
Всички сме Левскари по своему.

Потребителски аватар
tco4i
Контакти:

Мнениеот tco4i » 23 авг 2025 22:23

Е и аз затова се боря. Всички сме Левскари, по дяволите.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 авг 2025 22:26

tco4i написа:
metodito написа:Е, да не се ядосваш, че са те отстранили АЗ и Брага не е славизация. Мен за Брага не ме е яд, но за АЗ - ме е. Славизация е да казваш: "Аууу, виж къде са Лудогорец, къде ще ги стигнем. Голяма работа, че паднахме".

До тук не видях някой да казва: Голяма работа, че паднахме, но.... мен ме е яд и за Брага и за Аз(евентуално, има втори мач), но всички знаем, че това е нивото. Стадиони, школи, терени, инфраструктура....как? Току що свърши Арсенал - Лийдс и сега прехвърлих на Ч.Море (клатещите) - Локо Пд, е няма как да стане не днес, не утре, а никога. И в този ред на мисли, освен чисто фенски няма за какво да ни е яд защото чисто футболно ние сме мноооого далече от всички тях, и затова не евиновен Сираков нито Боримиров нито Мъри нито Хулио......

Аз съм на различно, доста непопулярно мнение тук, но какво да се прави. С това мислене щяхме да сме още под османско... (каквото ви харесва, за мен е робство), щяхме да пишем на латиница. Щото кой ще ни чете азбуката. Даже езика щяхме да си променим, ако сегашните българи живееха преди. С такъв националнихилизъм не знам защо още вкупом не сме се изпозастреляли всички. Ако бг отбор с базата си и всичко, което пишете, играе в Ередивизи, щяхте да сте прав. Но ние имаме с холандски отбор два мача на пет години. И ако дадеш всичко от себе си... Гледам по-горе и мача с Брага се омаловажава. Ето за това говоря. Просто с Брага беше правилната тактика да клатим, понеже португалския футбол е те такъв един тегав за гледане. Бенфика и Спортинг не са единствените португалски клубове. Докато холандците отколе играят в стил: "Атака, атака и пак атака". Такива не клатиш. Излизаш и се сбиваш. На времето Мъри излезе да клати Хееренвен по същия начин. И ни направиха разногледи.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 авг 2025 22:33

Всеки, който вижда бъдеще за клуба без Рибаря беглец е раевист. Всеки успех постигнат без Рибаря дезертьор се омаловажава като късмет. Бъдещето без Въгларовския темерут е славизация и сигурен фалит. Та каквото и да ви говорят "не раевистите", които се пишат за дълбоко подчертани левскари и с голяма "експертиза" , става въпрос единствено и само за повелителя на хасковските язовири и майстор на правилния футбол. Ще ви носят шарани от девет язовира за да ви убедят, че без Рибаря ще ядем само раци.
Последна промяна от realno на 23 авг 2025 22:33, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 авг 2025 22:33

metodito написа:
honda написа:Много ми е интересно как може да играеш атакуващо срещу някой ,който е много по-бърз и по-добър от теб( не говоря само за бързина без топка, а и за бързина с топка).

Давам пример. Срещу Оксер

Срещу кой Оксер точно сме играли атакуващо? Аз така не съм треперил на мач, както на реванша с тях след гола на Хичо.

Според мен разликата в класите между онези отбори на Левски, които играха срещу Шалке и Ливърпул не е толкова космическа, колкото между сегашния и Алкмаар. Уви това е и много работа чака отбора за да се върне на някакво прилично ниво, с което можем да си вярваме в такива мачове като последния. Честно казано, не вярвам че със сегашното подобие на ръководство това ще се случи. Но Хулио надскача нивото на настоящия състав и според мен не е редно да се отдава изцяло на късмет, както го имаше по-нагоре.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”