ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 авг 2025 19:11

honda написа:Много ми е интересно как може да играеш атакуващо срещу някой ,който е много по-бърз и по-добър от теб( не говоря само за бързина без топка, а и за бързина с топка). Как се преодолява някой ,който е по-бърз и си подава топката по-бързо и по-точно от теб,който е много по-добре научен от теб какво да прави и с топка и без топка ?
Чакай да ти обясня с'я... Ти нищо не разбираш !
Ма, билЕ по-добри, не може така ! Левски и Веласкес са длъжни, да намерят пък по-добри от техните играчи, за да можем да играем ултра-атакуващо и да ги смажем с 5-6 гола разлика !
Демек, виновни са Левски и най-вече Веласкес, който не е искал и не е успял да привлече по-добри играчи от тези в Алкмаар !
Пък другото което е... Ехееее, ако бяхме излезнали атакуващо, какво знаеш ти... Направо си ги отнасяхме !
Ма, Веласкес не е човека, я, 'кУ беха Мъри, или па Генчев, холандците немаше да им се верва ... :roll: :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 23 авг 2025 19:27

drvasko98 написа:
За да не е така трябва да се използват шансовете. Нашият голям ден трябваше да е в Брага и после с очевидно слабия отбор на Клуж. АЗ самият факт, че отложиха мач означава колко сериозно са се подготвили и тактически и ментално и това личеше и на терена. Никакъв шанс с никакъв състав срещу мобилизиран пределно по-можещ отбор. Брага нито бяха във форма, нито в оптимален състав, нито подготвени. Днес ще ни бият с 3-0 на ходом, но преди 20 дни можеше и трябваше

Напълно съм съгласен, че трябваше да се възползваме от фактът, че Брага не бяха във форма. Според мен АЗ отлагат поради същата причина, а не толкова специално заради нас. Все пак друг шанс няма да имат в ЕКТ, ако отпаднат.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 23 авг 2025 19:33

Само да го светна "синята лавина" , че миналата година тая твоя Лига на слабаци я спечели Челси! Който на световното клубно размаза носителя ШЛ... Та колко е лига на слабаци, незнам.. Понякога пишеш пълни глупости!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 авг 2025 19:56

gdlk написа:Само да го светна "синята лавина" , че миналата година тая твоя Лига на слабаци я спечели Челси! Който на световното клубно размаза носителя ШЛ... Та колко е лига на слабаци, незнам.. Понякога пишеш пълни глупости!

ПСЖ паднаха и от Ботафого. Това какво значи? Ами, абсолютно нищо. А Челси бяха размазани от Фламенго, които нищо не са спечелили. 11-я в класирането в Бразилия Флуминензе размазаха 2-я в Италия (Интер), Ал-Хилал изгермечиха Ман Сити.
По-тъп пример не можа ли да измъдриш?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 23 авг 2025 19:57

gdlk написа:Само да го светна "синята лавина" , че миналата година тая твоя Лига на слабаци я спечели Челси! Който на световното клубно размаза носителя ШЛ... Та колко е лига на слабаци, незнам.. Понякога пишеш пълни глупости!

То бива и да не я спечели. Челси бе единственият отбор, носител на ШЛ в миналогодишното издание.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 авг 2025 19:59

Чета тук, че Брага не били "във форма", та да попитам:
Ние в някаква "форма" ли сме? Не...щото направихме хикс с Ел Гранде Враца, та затова...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 авг 2025 20:00

honda написа:Много ми е интересно как може да играеш атакуващо срещу някой ,който е много по-бърз и по-добър от теб( не говоря само за бързина без топка, а и за бързина с топка).

Давам пример. Срещу Оксер, срещу Шалке, срещу Ливърпул. Да, биха ни 2-4, но не беше загуба, от която да се срамуваш.

Win or die trying, казват американците.
Последна промяна от metodito на 23 авг 2025 20:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 авг 2025 20:00

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:Уточняваме - плейоф в Лигата на слабаците. УЕФА направи така, че като те изгермечат в по-горния турнир, отиваш в по-долния. Подхвърлят ти милостиня. Голяма гордост. Преливам от патриотизъм!
Въпросът не е да бием Алкмаар. Въпросът е да не излизаме със свалени гащи. И да разцъкваме за 0-0. С което после 5 години да се гордеем. Като с хикса срещу Айнтрахт. Там давността е, може би, 10 години гордост.
Който разбрал - разбрал.
Мда, излизаме като с Барселона и... 0-5... Бати гордостта. :lol:
'кУ не ти харесва примера, ейти и Спортинг, пак същата работа... И преливахме от гордост, мда, така беше. :mrgreen:
Имаше един мач с Копенхаген, когато датският клубен футбол беше далеч от настоящето, пак след 0-2 тук, там излезнахме и се надигравахме и бяхме "горди" със загубата от 1:4.
И те така-те !
Гордост ли е, да я опише поета ...

Гордей се с мача срещу АЗ. Кой ти пречи?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 авг 2025 20:41

futbolqga написа:
koisa написа:
realno написа:А играха ли се по 15 мача на месец?

Не сме единствените в Европа, които са изиграли толкова мачове... Но само при нас предполагам това се използва като едно от хилядите оправдания. Ако толкова ни пречи, че ще играем 15 мача за малко над месец, просто да не се класираме за Европа.

АЗ са играли 5 мача и отложиха следващия си такъв в първенството. Нека не омаловажаваме трудът, който треньорите и играчите ни положиха, за да постигнат резултатите до момента.

Прочетох всичко по темата, затова отговарям на лпбимият ми раевист - къв труд, кви 5 лева/2.55 евро? Луд кАсмет на Дона, равняващ се и надхвърлящ този на колЮ - та ние приключвахме още с евреЙте, ако не беше литъл Урсула! Просто с АЗ се случи логичното, като свърши кАсметът - питайте черно море какво става, когато излизаш всели мач с идеята да клатиш и гнявиш топката. А славизацията е почти приключена вече, остава само фалитът, който засега нашите фенове и кАсметът в ект отлагат, но с малко!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
tco4i
Контакти:

Мнениеот tco4i » 23 авг 2025 21:26

Не знам точно какво имаш предвид под славизация!?! Защото за мен това е когато започнеш да продаваш и купуваш мачове, само и само да си запазиш статуквото на проф. клуб в първа лига - т.е. бизнес. А относно клатенето, та не станаха ли така Гърците европейски шампиони? Но не съм видял и чул техният Манолов да им обяснява как трябва да се срамуват от тази титла, щото видиш ли били като Черно море. И също така ти беше ( може и да бъркам, за което предварително се извинявам) този, който обясняваше при 11те мача при Мъри без победа, че видиш ли не сме били надиграни. Е мен ако питаш когато не спечелиш 11 мача си си надигран от всякъде.

Върни се в “Левски”