ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот drvasko98 » 23 авг 2025 14:32

realno написа:
blue avalanche написа:
helic написа:
blue avalanche написа:И Вердер, и Барселона ни биха с 2-0, но не излязохме със свалени гащи.
А Шалке, Барселона и Вердер бяха много, много по-силни от този Алкмаар. Пред когото се бяхме насрали още в съблекалнята.

що за неадекватни сравнения - и при Вердер, и при БАрселона мача беше от групова фаза, а не на преки елиминации.
А ненасрали се, с несвалени гащи и с не-защитен стил срещу тези отбори вкарахме 0 гола и в четирите си срещи с тях.

Но принципно недоумявам защо изобщо се прави сравнение между тези мачове и този снощи.

Ако искаш мачове от НЕгрупова фаза:
Левски-Барселона 5:4
Левски-Аякс 2:1
Левски-Атлетико М 2:1

А играха ли се по 15 мача на месец?

Даже помня, че по време на култовите пролетни квалификация в София през 1985 на националите на три пъти спираха по 2 седмици първенството, за да се готвят и Вуцов ги събираше на лагери по 15 дни

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 23 авг 2025 14:33

koisa написа:
realno написа:А играха ли се по 15 мача на месец?

Не сме единствените в Европа, които са изиграли толкова мачове... Но само при нас предполагам това се използва като едно от хилядите оправдания. Ако толкова ни пречи, че ще играем 15 мача за малко над месец, просто да не се класираме за Европа.

Ами можеш да посочиш другите отбори с толкова мачове, да ги видим кои са

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 23 авг 2025 14:43

blue avalanche написа:Какъв опит имаха: Стайков, Грънчаров, Тишански, Аладжов, Ивков, Павлов, Войнов, Йорданов, Миланов, Панов и Спасов

Тези играчи на Левски, ако имаха възможност да напускат България щяха да играят в европейски отбори над средното тогава европейско равнище, а Емо Спасов щеше да е цел на тези, както сега е модерно да се казва, от топ 10. Сравни ги сега с този отбор на Левски, който беше оня ден на игрището - единствени от тези ритнитопковци, които могат да играят в отбор на средно и малко над средно равнище в Европа са Светльо Вуцов и Търдин. Останалите са плява. За България може и да стават, но за Европата със сигурност не стават.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 23 авг 2025 15:06

Der Schmarotzer написа:
blue avalanche написа:Какъв опит имаха: Стайков, Грънчаров, Тишански, Аладжов, Ивков, Павлов, Войнов, Йорданов, Миланов, Панов и Спасов

Тези играчи на Левски, ако имаха възможност да напускат България щяха да играят в европейски отбори над средното тогава европейско равнище, а Емо Спасов щеше да е цел на тези, както сега е модерно да се казва, от топ 10. Сравни ги сега с този отбор на Левски, който беше оня ден на игрището - единствени от тези ритнитопковци, които могат да играят в отбор на средно и малко над средно равнище в Европа са Светльо Вуцов и Търдин. Останалите са плява. За България може и да стават, но за Европата със сигурност не стават.

Добре, тогава защо същестува този отбор ? Няма нормален стадион, няма повече от 2ма играчи на средно европейско ниво, вече близо 15 годин. Школата е на практика несъщестувавща. Няма таланти, няма пари от тези таланти. Бяха ми казали че 2025 година на единия европейски мач е нямало вода и ток в Сектор В, в тоалетните на крайния блок до Г. Иначе рекламите на гърба на Левски с хазарт си вървят. Няма визия този отбор да се развива, взимат се трансфери за комисионни, които се оказват тотал щета. Каква е идеята? Да се кара ден за ден ли ? Мач за мач и пак след слабо представяне, нов треньор и пак всичко на ново. Левски от доста години не е никакъв гранд. Средняшки отбор с манталитет на забугеняци, ще ти дам пример Копенахген или Бдьо Глимт, от години градят отбори, Копенахаген съм ги гледал, може да са слаби, но налагат футбол с млади момчета (не през всичките 15 години), но продават здраво и играят атакуващо. Миналия сезон май беше или по миналия, се опитаха да се опълчат на Ман. Сити у дома, загубиха яко, но феновете се изкефиха защото се опитаха да скочат и да вкарват голове. Бдьо са ясни, правилно работят и имат успехи. Само, че в Левски не е така. В Левски, времето е спряло от 15 години!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 авг 2025 15:14

Sstefanov написа:
Der Schmarotzer написа:

Добре, тогава защо същестува този отбор ? Няма нормален стадион, няма повече от 2ма играчи на средно европейско ниво, вече близо 15 годин. Школата е на практика несъщестувавща. Няма таланти, няма пари от тези таланти. Бяха ми казали че 2025 година на единия европейски мач е нямало вода и ток в Сектор В, в тоалетните на крайния блок до Г. Иначе рекламите на гърба на Левски с хазарт си вървят. Няма визия този отбор да се развива, взимат се трансфери за комисионни, които се оказват тотал щета. Каква е идеята? Да се кара ден за ден ли ? Мач за мач и пак след слабо представяне, нов треньор и пак всичко на ново. Левски от доста години не е никакъв гранд. Средняшки отбор с манталитет на забугеняци, ще ти дам пример Копенахген или Бдьо Глимт, от години градят отбори, Копенахаген съм ги гледал, може да са слаби, но налагат футбол с млади момчета (не през всичките 15 години), но продават здраво и играят атакуващо. Миналия сезон май беше или по миналия, се опитаха да се опълчат на Ман. Сити у дома, загубиха яко, но феновете се изкефиха защото се опитаха да скочат и да вкарват голове. Бдьо са ясни, правилно работят и имат успехи. Само, че в Левски не е така. В Левски, времето е спряло от 15 години!

Именно. И аз се чудя... Отбор пълен с "плява", стадион като след бомбардировка, нулева ДЮШ, изпадаме в екстаз, когато, ЕСТЕСТВЕНО, си плащаме задълженията...
Последна промяна от blue avalanche на 23 авг 2025 15:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 23 авг 2025 15:15

blue avalanche написа:Като стана въпрос за "липсата на опит в ЕКТ", та:
Одуро - 21г.
Касиус - 22г.
Хус - 21г.
Пенетра - 23г.
Смит - 19г.
Йенсен - 21г.
Парот - 23г.
Садик - 25г.
какъв ли опит имат в ЕКТ? И кога успяха да го натрупат? Може би някой ще подскаже...
Какъв опит имаха: Стайков, Грънчаров, Тишански, Аладжов, Ивков, Павлов, Войнов, Йорданов, Миланов, Панов и Спасов като нанизаха 5 гола на Барселона с Мигели, Неескенс, Рехач, Марсиал, Кройф, Асенси, Ередия? Когато бихме Атлетико Мадрид и елиминирахме Аякс?
И какво значи "опит в ЕКТ"? Излизаш на терена в КОНКРЕТЕН мач, срещу КОНКРЕТЕН отбор, на СВОЙ терен. Какво значение има дали мачът е от шампионата или ЕКТ?
Ако 5 години играеш в ЕКТ и отпадаш в първия кръг, това брои ли се за "опит в ЕКТ"?
Смея да твърдя, че мач срещу Лудогорец, например, е много по-тежък и ценен като опит отколкото евромачове срещу изплющяци като Сабах.

Сабах, дето обърнаха Карабах на финала на купата им от 0:2, а Карабах размаза Лудогпрец, мачовете срещу който са много ценни според теб :)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 23 авг 2025 16:16

Викаш играли сме през ден.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 23 авг 2025 16:21

drvasko98 написа:
realno написа:
blue avalanche написа:
helic написа:
blue avalanche написа:

А играха ли се по 15 мача на месец?

Даже помня, че по време на култовите пролетни квалификация в София през 1985 на националите на три пъти спираха по 2 седмици първенството, за да се готвят и Вуцов ги събираше на лагери по 15 дни

След като не отложихме мача във Враца нещата бяха до голяма степен ясни. Освен, че загубихме точки там, отбра не беше свеж за няй-важния мач в годината. Огромна грешка на треньора и ръководството. Май нямаха голямо желание да се класираме в групите, за разлика от феновете.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 авг 2025 16:23

tiamat написа:Сабах, дето обърнаха Карабах на финала на купата им от 0:2, а Карабах размаза Лудогпрец, мачовете срещу който са много ценни според теб :)

Ние отстранихме Бер Шева, те отстраниха Лудогорец, а Лудогорец ни бият. И кво прайм сега?

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 23 авг 2025 16:24

futbolqga написа:
koisa написа:

Не сме единствените в Европа, които са изиграли толкова мачове... Но само при нас предполагам това се използва като едно от хилядите оправдания. Ако толкова ни пречи, че ще играем 15 мача за малко над месец, просто да не се класираме за Европа.

АЗ са играли 5 мача и отложиха следващия си такъв в първенството. Нека не омаловажаваме трудът, който треньорите и играчите ни положиха, за да постигнат резултатите до момента.

И тук идва един любопитен въпрос - защо ние не отложихме мача с Ботев Враца?

Върни се в “Левски”