Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот soilwork » 21 авг 2025 16:57

Честит юбилей на Паро Никодимов! Да е жив и здрав още много години! Една от малкото останали живи легенди на ЦСКА

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 авг 2025 13:56

Програмата този уикенд.

ЦСКА - ЦСКА 1948

ЦСКА II (София) - Беласица (Петрич)

Сливнишки герой (Сливница) - ЦСКА III (София)

Елитна група (U-18) - Първа фаза
Славия 1913 (София) - ЦСКА (София)

Елитна група (U-17) - Първа фаза
Славия 1913 (София) - ЦСКА (София)

Елитна група (U-16) - Първа фаза
ЦСКА (София) - Черно море (Варна)

Елитна група (U-15) - Първа фаза
ЦСКА (София) - Черно море (Варна)

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот ivo55 » 23 авг 2025 07:49

Ха ха ха, причиних си да гледам Бай Марин.
Човека реве за Немога и за ... Юга, дето много добре чел играта. Бойко Величков бил мънкал (разбирай че не е убавец, визионер и оратор като Немога)
И тоя "гений" прави подкаст за ЦСКА, облечен с анцуг, брандиран с емблемата на съвсем друг отбор.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 23 авг 2025 09:15

Бай Марин е приятен човечец, но нивото като цяло е изключително ниско :mrgreen:
Особено ниско, когато започне да реди нецензурни фрази :lol:
На мен ми е забавен, но само толкова :)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 23 авг 2025 13:40

Официалната страница на ЦСКА ни припомня победата над Ливърпул с 1:0 на тази дата през 2005. Аз през 1982 даже не съм бил планиран, така че за мен, за съжаление, това е "мачът с Ливърпул", защото другият не съм го преживял. Спомням си как този мач дори не го даваха по телевизията. Да, може би заради резултата от първия мач в София, но все пак. Представете си днес български отбор да играе срещу Ливърпул и ако ще и 5:0 да е паднал в първия мач да не се излъчва реванша. И се замислям как на времето вкъщи имахме телевизор с кабелна, но по някаква причина нямахме радио :roll: и съм седял в колата на татко да слушам там по радиото калните гостувания на ЦСКА срещу отбори като Родопа Смолян, Марек, Рилски спортист и/или подобни и после съм броял минутите да почне предването на Сашо Диков по канал 3, за да гледам и кадри от тях с 1400000 връщания при положение за дузпа :)

Значи, в последните поне 10 години, че и повече, даже и на тия с Левски дето ги дават на живо и после можеш да гледаш три различни репортажа от пет ъгъла не ми се гледат толкова, камо ли да ги слушам... Да не говорим, че и ходя да гледам на живо когато съм си в България и на моменти се чудя защо си го причинявам изобщо. А в състава на ЦСКА тогава звезди бяха Велизар, Сакалиев, Янев, Илиев, Янчев и Гъргоров- все момчета, които ако бяха родени само 20 години по-рано нямаше и да помиришат дори резервно място в ЦСКА. А генерал Йешич, Бог да го прости, на практика първият път като дойде тогава си беше просто един сръбски треньор, който не беше печелил нищо преди това и всяка година си беше сменял отборите. Същото важи в пълна сила и за националите като цяло. Ами явно когато човек не променя нито методите, нито изпълнителите- всичко си върви по инерция и един ден е много вероятно като погледнем българските играчи да си кажем: Абе, Турицов и Тасев не бяха толкова зле, тия днешните трябва да се учат от тях. Мачовете ще се предават по три различни телевизии едновременно и онлайн и само най-големите ненаситници на наказания все още ще ги гледат.

Върни се в “ЦСКА”