Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот LoveAndPeace » 22 авг 2025 18:37

THE G.A.M.E написа:
tmanolov написа:
П.С. Сега чакам, ако не дай боже АЗ ни смажат довечера, да слушаме дитирамби как ако било на Герена, сме щели да ги бием, но на ВЛ не сме свикнали и тн
Виж сега, не го казвам аз, през годините доста от треньорите и футболистите ни са твърдели, че на "Герена" им е по-удобно, причините можем да си ги съчиняваме, но това е реалноста.

Ами Георги Аспарухов има едни "призрачни седалки" , които ако отремонтират ще добавят 2-3 хиляди места и стадиона си става 23-24.
В главата на Мажо обаче са нови орбити , нови стадиони с палми и басейни върху тях и идеята за ремонт е като идеята за прозрачност :) Звучи добре , ама не я щем , че много работа изисква.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 авг 2025 18:42

Те тревата не могат да оправят толкова дълго време вече, та какво остава за седалките.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 авг 2025 18:57

Ст. "Васил Левски" не ни "попречи" да елиминираме Щутгарт. И то, забележете, пред 60 хиляди зрители.
Пак на "В.Левски" завършихме 1-1 с Алкмаар 1980-та.
"Г.Аспарухов" не ни "помогна" срещу Ференцварош, Бешикташ, Динамо К, Беверен, БАТЕ, Жилина, Дебрецен, Иртиш, Марибор, Хайдук, Вадуц, Ларнака...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 авг 2025 19:09

LoveAndPeace написа:Ела в новия век

Левски (София) 0:2 Берое (Стара Загора)
Левски (София) 2:3 Септември (София)
Левски (София) 3:3 Славия 1913 (София)
Левски (София) 1:1 Ботев (Пловдив)
Левски (София) 1:2 Черно море (Варна)
Левски (София) 1:1 Арда 1924 (Кърджали)
Е, как е "новия век"?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 22 авг 2025 19:30

Просто хората си търсят нови оправдания... Марин Петков бил виновен, ст. Васил Левски бил причината да загубим, липсата на Сангаре и Костадинов също повлияла... :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 авг 2025 21:00

Да не говорим, че терена е отвратителен. Как беше там - "картофена нива"?

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 22 авг 2025 22:22

koisa написа:Просто хората си търсят нови оправдания... Марин Петков бил виновен, ст. Васил Левски бил причината да загубим, липсата на Сангаре и Костадинов също повлияла... :oops:

Не е оправдание. Просто вярват ,че наистина можеха да постигнат по добър резултат сините. Може и да са прави. Един Костадинов можеше да е пред нападателя вкарал гол с глава. Не онзи фъстък. Сангаре винаги може да направи нещо нестандартно. Дори и картон да изкара на някого.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 авг 2025 22:39

Вълчан написа:
koisa написа:Просто хората си търсят нови оправдания... Марин Петков бил виновен, ст. Васил Левски бил причината да загубим, липсата на Сангаре и Костадинов също повлияла... :oops:

Не е оправдание. Просто вярват ,че наистина можеха да постигнат по добър резултат сините. Може и да са прави. Един Костадинов можеше да е пред нападателя вкарал гол с глава. Не онзи фъстък. Сангаре винаги може да направи нещо нестандартно. Дори и картон да изкара на някого.

Сангаре според мен ако беше на терена и пресираше както срещу Брага, далеч нямаше да си разиграват толкова спокойно на центъра защитниците на АЗ. Костадинов със сигурност щеше да играе по-спокойно от Митков и с по-малко грешки. Но да се оправдаваме с контузии и наказания не мисля че е правилно, на всеки отбор се случват.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 авг 2025 23:15

И за да му е още по-гадно на човек, след мача трябва да се види и това - пуснато от щедрия канал на щедрия ни спонсор ...
Изображение
И почвам да се питам в нестихващия си яд 24 часа след мача - тия ли са нужни на Левски, или Левски им е нужен на тия! :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”