За мен и Кирилов, и Станислав, и Ковачев бяха по-добри варианти от тоя шибек.
Никак не ми харесва случващото се в ЦСКА. Но и тяхното време ще мине.
Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Последна промяна от danko_sot на 22 авг 2025 20:01, променено общо 1 път.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
AntonToni написа:Кажи ,че ще махнат Исека и Турицов :lol:
Е Исека е ясен на 1000%, но ме съмнява, че Керкез може да остави Турицов. Няма логика да предпочете да разкара Вион. Честно казано съм песимист, по-скоро стискаме палци китайци или араби да се излъжат с някаква оферта.
Янис Зику написа:AntonToni написа:Кажи ,че ще махнат Исека и Турицов :lol:
Е Исека е ясен на 1000%, но ме съмнява, че Керкез може да остави Турицов. Няма логика да предпочете да разкара Вион. Честно казано съм песимист, по-скоро стискаме палци китайци или араби да се излъжат с някаква оферта.
Ясен,ясен,ама още взима заплата.
Аз съм доволен. Тъкмо писах, че вече не е добре да вземаме играчи от по-силни първенства от нашето. И хоп - резерва от втора руска дивизия. :lol:
То затова хората са казали "внимавай какво си пожелаваш".
То затова хората са казали "внимавай какво си пожелаваш".
Според мен е трансфер на Керкез.
Няма кой друг да се сети за него в ЦСКА.
Коренна промяна в трансферната политика ! След като миналата година се взимаха национали с доста големи заплати , сега се взимат футболисти от изпадащи и изпаднали отбори.
Иначе това момче го помня в Ботев с това че много бягаше.
Даже съм останал с впечатлението че е опорен халф.
Коренна промяна в трансферната политика ! След като миналата година се взимаха национали с доста големи заплати , сега се взимат футболисти от изпадащи и изпаднали отбори.
Нормално е, всеки треньор се обгражда с трима-четирима "негови" хора, тренирал е в предишни отбори, познава качествата им. Брахими прави впечатление че е поливалентен -ляво крило,дясно крило и център нападател може да играе. Бързак е. Може да се окаже попадениеgihuelo написа:Според мен е трансфер на Керкез.
Хубаво е да сме реалисти. Последните формации на ЦСКА са по-слаби дори от тези преди 3-4 години, когато играехме в Европа. Трябва да приемем, че започваме от нулата или почти от нея. При това положоение трудно биха се навили в ЦСКА да заиграят можещи и знаещи футболисти, дори да им се предложат по-високи заплати - няма за какво да се напъват, освен да изпъкват в нашия супер посредствен шампионат. Предстои период на оттласкване от дъното, да се надяваме колкото се може по-кратък.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Основната цел според мен е за начало да се направи отбор, конкурентноспособен на Лудогорец.
В това има две под-цели:
- да се направи отбор
- качеството на отбора да е такова, че да можем да изместим Лудогорец от челото.
Тези под-цели могат да се разбият на отделни задачи.
Но това е според мен. Ако и ръководството на клуба има такава цел, да се захващат и да работят за осъществяването и.
Професионално!
В това има две под-цели:
- да се направи отбор
- качеството на отбора да е такова, че да можем да изместим Лудогорец от челото.
Тези под-цели могат да се разбият на отделни задачи.
Но това е според мен. Ако и ръководството на клуба има такава цел, да се захващат и да работят за осъществяването и.
Професионално!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Аз нямам нищо против този пич Брахими.
За мен е принципна позицията :
- Златков : "Няма да купуваме повече на килограм"
- "Сула и Кирилов нямат ниво, за да свалим Лудогорец" - цитат Томанов
- Взимаш Брахими, който може би е ниво под тях!
Следователно някои трябва да поеме отговорност. И за мен са двама : Томанов и Златков!
За мен е принципна позицията :
- Златков : "Няма да купуваме повече на килограм"
- "Сула и Кирилов нямат ниво, за да свалим Лудогорец" - цитат Томанов
- Взимаш Брахими, който може би е ниво под тях!
Следователно някои трябва да поеме отговорност. И за мен са двама : Томанов и Златков!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
За мен няма как да стане с футболисти като португалчето и този Брахими. Пастор също не ми вдъхва доверие чисто като личностен профил.
Относно Додай, Сегер и Иванов съм по-оптимистично настроен.
Мнението ми е повече на интуитивна основа и чисто на психологическа основа ги преценя играчите.
За мен трябват характери!!! Хора с дух и воля за победи, които не се пречупват и са бойци.
Относно Додай, Сегер и Иванов съм по-оптимистично настроен.
Мнението ми е повече на интуитивна основа и чисто на психологическа основа ги преценя играчите.
За мен трябват характери!!! Хора с дух и воля за победи, които не се пречупват и са бойци.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]