drvasko98 написа:Sstefanov написа:SiirStenleyRoise написа:Не знам какво толкова се впускате в тежки анализи, като работата е ясна от самолет. АЗ са по-силния, класен и подготвен отбор и взеха своето, и Верстапен да си ако ти дам 90 коня Голф, няма да минеш 350 коня Мерцедес. Хубавото е, че нашият отбор може да не може да се изправи срещу АЗ, но в България в момента е най-силен(гледал съм всички мачове на Левски и Лудогорец) и трябва да се бори за титлата. Да, в Разград сигурно ще изгонят треньора-менте, ще си подсигурят и съдии, но това не трябва да ни отказва. Това е най-слабия Лудогорец откакто са в А група и сега е шансът да ударим. За да се сбиваме с отбори като АЗ трябва бая вода да изтече и бая пари да се похарчат.
Пак измишльотини за титла и битка и най силен отбор в България. Х във враца показа, че този отбор е тотално импотентен. Хора се дразнят, защото снощи видяха едни страхлив Левски и играчи с миши сърца. Щягхме да сме горди с играчите, ако бяха нападали цял мач и бяха паднали дори и с 3:0 , но да бяха създали положения и да бяха вкарали някой гол. Не може вече 25 мача с Дон Хулио, да излизаме за равен. И какво постигна отбора вчера ? Абсолютно нищо, игра защита цял мач и цял мач изритваха топката напред. Вместо да се стегнат и да тичат 90 минути тези миши сърца показаха, че са изключително слаби и не трябва да играят футбол. Не може пред своя публика, да си толкова страхлив. И какво ако паднем 3:0 , ами ние паднахме с 2:0 при цялото дефанзивно игране. Да бяха скъсали топката от удари, я влезе някой и дори да паднеш голяма работа. ТИ 4 мача пред собствена публика излизаш за 0:0.... Деба тая тактика. Защо да им ходят хората на мачове? Че то по тъпи и скучни домакински мачове не е имало от години. 4 мача у дома не може да вкараш гол.... какви титли, какви 5 лева. Тея момчета нямат хъс, нямат желание да се по добрата версия на себе си. Треньора и той мишкува, ще излиза за 0:0, епа на. Дойдоха поиграха 30 мин и ни биха 2:0. А той да се върти и суче, че имало още един мач. Там като му напълнят кошницата ще подаде ли оставка ?
Аз не съм видял за над 40 год. гледане на футбол по-слаб отбор да напада цял мач по-силен и то не с малко. Как точно си в представяте тази работа не знам
и аз не съм.
Ама тука някои ги тресе някакъв мега нападателен футбол, все едно играем срещу Дунав Русе за купата.............