ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
vvessel
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот vvessel » 22 авг 2025 15:53

NOMER14 написа:Хулио си го каза след мача.
Разликата е в играта и отиграванията в противниковото наказателно поле.
Еми, да. Те си вкараха двата гола така, а в претъпканото им наказателно поле нашите се суетяха или си пречеха и разчитаха на карамболи и рикушети.
Само да ви кажа, че головете им станаха веднага след смяната на Рилдо. Рано Хулио тръгна да печели мач с Рупанов. Смяна на централен нападател за полузащитник. Холандците не се трогнаха и се възползваха.

Така написано звучи сякаш Рупанов е виновен, че сме паднали. Истината е, че Рилдо се отърва от жълт картон още в първите минути след онова изритване, после си го получи за друга глупост и през цялото време висеше за червен. Освен това като хванеше топката безсмислено я бавеше, нито подава, нито шутира и рискуваше да му я отнемат и последваща контра. Изобщо ефективността почти нулева, а риска много висок. Затова влезе Рупанов, който няма абсолютно никакво влияние за допуснатия гол. Просто АЗ си коригираха играта на полувремето и беше въпрос на време да ни вкарат. Хулио не е тръгнал да печели мача в нито един момент. Той се опитваше през цялото време да не го загуби и Рупанов влизаше в плана да пресира напред без риск от втори жълт и да печели високи и изритани топки .
Реално първия гол е 70-80% на Майкон, а втория дойде бързо след първия, докато защитата ни беше все още ошашавена.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 авг 2025 15:57

Ами Лил ни "отстрани" с 1-0 и 2-2. А важният мач в Гент, където ако бяхме били щяхме да се класираме, в разкажи в него как нападахме. После кажи как нападахме в Лисабон и как нападахме в Лил. Или бъркам че в трите гостувания вкарахме 0 гола

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 авг 2025 16:04

И продължава да виси въпросът - защо на четвъртия в класирането уефата праща най-лесните отбори с никому неизвестния начин на рабивка при жребия.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 авг 2025 16:05

NOMER14 написа:И продължава да виси въпросът - защо на четвъртия в класирането уефата праща най-лесните отбори с никому неизвестния начин на рабивка при жребия.

Щото Пеевски има връзки. Сега ще купи и реферите за реванша

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 авг 2025 16:10

Загубата като такава, сякаш бе очаквана.
За мен мачът, почти 24 часа по късно, продължава да ми е "мъгла"... Странен някакъв.
През първите 45 мин. в един момент си казах - БрЯ, тЕя баш са си от класата на Беер Шева, нема к'Фо да им се плашим !
Само че, изглеждаха така благодарение на нашето представяне и поредното нулиране на силни страни, на отбор, с по-качествени играчи от нас.
Само че, за разлика от израелците и Брага, снощи направихме фрапантна индивидуална греша ( Майкон, който просто сякаш подцени ситуацията ) ... И там вече стана сложно, понеже холандците усетиха разколебаването ни, а на'ще се разколебаха, щото бяха наясно, че АЗ-то, съвсем не са Апоел... Междудругото, ако и срещу португалците бяхме направили някаква подобна грешка, още в София щяха да ни приключат.
Но... Това е, беше въпрос на време да се издъним в деф. план, а цялата ни идея за атаката, минава през това, да не се дъним глупаво в защита.
А това съвсем не е "мишкуване" на играчи и треньор. А си е БАШ правилно мислене за отбор, който осъзнава чудесно, че дори не е на средно-европейско ниво.
Много липсваше Сангаре... С него, поне голче в актива ни, но... Във футбола, а и в живота, няма "ако".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 авг 2025 16:14

drvasko98 написа:
NOMER14 написа:И продължава да виси въпросът - защо на четвъртия в класирането уефата праща най-лесните отбори с никому неизвестния начин на рабивка при жребия.

Щото Пеевски има връзки. Сега ще купи и реферите за реванша

Аз питам сериозно за разбивките само във футбола на уефа.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 авг 2025 16:20

NOMER14 написа:Аз питам сериозно за разбивките само във футбола на уефа.
И на мен са ми странни... С много малки изключения, Левски това лято бе почти винаги с по-тежките съперници, от останалите родни представители.
Хеле... Ние играем с Брага, Арда с Каунас, ние с Алкмаар, Арда с Раков ...
Айде, Лудогорец имат коефицент... Ма и те как се издъниха сноши ...

Ние тия ШкеМбия щяхме да си ги сготвим.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 22 авг 2025 16:51

metodito написа:
rane написа:Затова в България се радваме на псевдоуспехи, а никога не сме имали истиски такива. Няма и да имаме, ако се задоволяваме да сме на сегашното ни дередже.

RLY, bro? :lol:

Написал съм спортисти, а в главата си имам предвид футболисти. Моя грешка.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 авг 2025 16:54

drvasko98 написа:Ами Лил ни "отстрани" с 1-0 и 2-2. А важният мач в Гент, където ако бяхме били щяхме да се класираме, в разкажи в него как нападахме. После кажи как нападахме в Лисабон и как нападахме в Лил. Или бъркам че в трите гостувания вкарахме 0 гола

В Белгия в оная поледица? Или на Ясен глупостта с Иво Главата? Не схващаш основното. На хартия, тези теоритезаторите, къде ще кажат как сме джуджета, как сме негри, не знам какво, национали на Брлгия, на Франция, на не знам какво. Бе излизаш и се хвърляш. Вчера не направихме опит за това. Излязохме на*рани и си тръгнахме о*рани. Това не е "Левски". Ако Гонзо беше треньор в този мач сигурно щяхме да завършим 2-4, ма той поне знае за какво иде реч. "Малки сме", "толко са ни възможностите". Ай, холан.
Абе, шибани*ят цар верно ни прокле за това с чипа. Както и да е. Това беше. Имаш един мач на годината. И ти излизаш нас*ан. Дано не съм лош пророк, но този мач обуслови сезона на "Левски".

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 авг 2025 17:02

rane написа:
metodito написа:
rane написа:Затова в България се радваме на псевдоуспехи, а никога не сме имали истиски такива. Няма и да имаме, ако се задоволяваме да сме на сегашното ни дередже.

RLY, bro? :lol:

Написал съм спортисти, а в главата си имам предвид футболисти. Моя грешка.
Ми, и за футболисти не е вярно. Относно никога, rane.
Знаеш ли, че Байерн е падал в България от три различни отбора. Тук са прекланяли глава шампионите на Англия, Германия и Холандия. За последно съдията трябваше да спасява Реал Мадрид с малоумни дузпи срещу Разград. Не си прав. Просто България не спазва своя път (както и "Левски"). Тук у нас си трябва малко по-стегнат каиш. Това не е "комунизъм" и там не знам какво си. И малко повече вяра. Която да замени националнихилзма. И да, трябва да се върне старата система за подбор. Изгледай на Бончо Генчрев при Краси Минев, ако не ти е ясно за какво става дума. Системата на спортните училища също. Било тормоз, не знам си кво. Джендърщини. Футболът е за мъже. Бончо си го казва, че спортното училище му е било университет за живота.

Върни се в “Левски”