ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Halo
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот Halo » 22 авг 2025 00:31

Не вярвам Веласкес да е накарал играчите в атака да играят толкова импотентно. Просто толкова си могат. Крилата не центрираха нито една топка за глава, когато имаше човек в наказателното поле. Алдаир беше много по-опасен от Марин в нападение. Един супер шут на Бала и това си остана за цял мач. Дори при корнерите не се нанесе опасен удар. Най-дразнещото беше, че 2-3 пъти искаха дузпа за игра с тяло. Срамна работа. И късмета не беше на страната на Левски, защото и при най-скапаната игра, може да стане някой случаен гол, но все пак си трябват и удари.

За мен АЗ не са чак толкова страшни, а и най-вероятно ще подценят реванша, но липсата на воля и хъс у половината играчи на Левски е най-голямата пречка, за да се случи немислимото. Другите го могат. Отбори от други държави, които са по-слаби на хартия.
Последна промяна от Halo на 22 авг 2025 00:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 авг 2025 00:34

W84me написа:
blue avalanche написа:Като сме играли по-добре срещу Брага, защо сме тук? Нали великият Сангаре беше на линия? И страшно ги наплаши? Още спят на запалена лампа.

Колега, нали сме съгласни, че в момента няма кой да подава за голове? Ако е така, кой според теб е по-полезен за Левски в такава ситуация? Сангаре, който може да гони и натиска защитниците или Рупанов, който чака на гюме, някой да му я подаде?

Без плеймейкър и двамата са безполезни. На такива като Сангаре едно време им викаха "конник без глава". И още нещо. Като сравняваме да не забравяме, че Сангаре е на 26.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 авг 2025 00:36

vvessel написа:Тоя мач от където и да го погледнем, все е зле. Някой който разбира трябва да му направи разбор, ни аз не видях едно положително за нас нещо. Не владеехме развоя в нито един момент. Имаше някаква епизодични , хаотични опити да направим нещо в атака и край. Във всяка фаза бяхме надиграни.
Трябва просто да се съсредоточим в първенството и квото стане. Ясно е, че отбор като АЗ ако не ни подцени, нямаме никакви шансове. А те не ни подцениха.

Аз бях на стадиона и усещането е същото. Ние бяхме много по-слаби от противник във всяка зона на терена. Това е истината и тя няма да се промени дори да си представим, че Марин беше вкарал гол и гредата на Бала беше също гол

leedsuafc
Контакти:

Мнениеот leedsuafc » 22 авг 2025 01:06

Къде сте деца мой?Няма как да играеш с девет човека и да биеш,разбрахте ли ме правилно за вашите таланти.Това и Реал Мадрид и Ливърпул не го могат, с двама по малко и ЦСКА ще ги бие. Единия имал 170 мача обаче изпуска нещо като дузпа днес,ок случва се, ама при него е постоянно. Другия братче, нищо не става ,ама нищо мамка му,че и постоянно счупен. А тия хубавци холандците наистина са абсолютни ботушари ,потвърдено! До утре нямаше да вкарат гол ако Майкон не беше висок 1,43. Не е виновно момчето. Иначе е сърцат поне.Брага е около 7-8 класи над Аз Алкмаар. Няма логика тая игра футбола и това си е,тия бяха готови да си тръгнат с два гола пасив,то стана обратното. Батман щеше да ги притеснява поне ,ама шанс.... Може би така е по добре ,ако ще се борят за титлата

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 22 авг 2025 01:08

За пореден път се видя, че дон Хулио спешно трябва да започне да учи играчите ни да играят атакуващо. Нашите просто не знаят как да атакуват.
Супер атмосфера по трибуните, голямо желание от нашите играчи, но сме до центъра. Стигнеше ли се до градене на атаките не показахме почти нищо.
Марин с престъпен пропуск в много важен момент. Хубав удар на Бала в началото на второто полувреме. Хубав негов удар и от фаула, който вратарят им изби в гредата. Хубав пас на Марин през първото към припока. Припокът имаше един хубав пас към Марин. 1-2 мелета в нак. поле на холандците. Това беше за цял мач. Много желание, и още повече неможене да се създаде нещо в предни позиции.
Но пък реално отборът ни надмина всички очаквания с представянето си до момента. Това ни беше първа загуба в редовното време - чак в 7-я мач. На човек му се иска и още, но и на това съм благодарен на Хулио.
Сега има достатъчно време в смешната ни лигичка да научи играчите, как да атакуват...ако самия той знае как да тренира атака, разбира се. И другата година, дай Боже... групи.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 22 авг 2025 01:25

Много гаден мач. Първото бяхме добре, особено в самото начало, но второто тия дигнаха темпото за 15-20 минути и ни сгазиха, а после доиграваха. Бетона беше дотука. Много жалко изглеждахме, просто като на тренировка ни биха. Дори Макун днеска беше доста слаб,като цяло защитата ни не издържа теста. Гледам даже Майкон най-сетне е получил критики тука, но истината е, че той такива грешки си прави постоянно, просто играем с по-слаби отбори и те не се възползват толкова от тях.
АЗ не са по-добри от Брага, но играят истински футбол, а не иберийското скучно и пасивно разцъкване. А нашият отбор си няма идея как да играе в нападение и това не е фокус на Веласкес. Само центрирания близо до вратаря,а дори на терена нямахме нападател, който може да вземе такива топки през първото. В Холандия ще ни трябват 5 мача, за да вкараме 2 гола, за безответни да не говорим. Тая вечер направихме безброй елементарни грешки при пасове, минаване на топката под крака в тъч и т.н. Несериозно поведение, което може да доведе само до катастрофа срещу сериозен противник.
Halo написа:След като Марин флегмата излезе, Левски изведнъж качи класата. Това е положението. Марин във всичките 7 мача в Европа е в топ три на най-слабите. Само в Баку не се сещам да е изпуснал 100%-во положение, иначе в другите 6 мача изпусна поне по веднъж. Говорим за 10-на поредни сериозни пропуска и много провалени атаки за КАПИТАНА на отбора.
Ти си толкова сбъркан и толкова нямаш понятие от футбол, че трябва да те сложат в музей. Какви 100% положения ти се привиждат? Само на Сангаре срещу 10 от Апоел беше 100%-во в цялата ни еврокампания. Може да си пуснеш репортажи от мачовете със Славия и Спартак, за да видиш истински чисти пропуски на Рилдо, на това му се вика 100%. Или на Роналдо срещу Айнтрахт. Марин има по 1 пропуск срещу Брага и АЗ, но в никакъв случай чисти. Толкова е слаб, че ни беше голмайстор миналия сезон, без да е нападател, и в момента също (четирима са с по 3 гола).
leedsuafc написа:Единия имал 170 мача обаче изпуска нещо като дузпа днес,ок случва се, ама при него е постоянно.

Нещо като дузпа, само дето е по-далече от дузпата, от движение и с двама защитници, които покриват части от вратата.
Нека Сираков го продаде, за да може такива безродници да се радват на Левски африкански, който ще се "бори" за титлата с разни негри и индианци.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 22 авг 2025 02:55

Едва ли някой наистина е очаквал нещо различно да се случи... Даже бих казал, че с малко се разминахме! Предвид, че АЗ ни показа как от няколко положения се вкарват два гола и съперникът (ние) е приключен.
Левски не може да бие мега слабаците от Враца, а ние искаме да отстрани АЗ Алкмаар.
Играта в атака на отбора е повече от безидейна. Стига се почти до наказателното поле и там никой не знае какво да прави. Топката се мачка наляво-надясно, напред-назад, докато не ни я вземат след нечие замотаване, грешен пас или центриране.
Докато АЗ се опитваха с няколко наглед елементарни подавания да стигат до положения.
И така както предполагах се оказа, че напълно излишно сме отложили мача с друг мега слабак...
Единственото хубаво нещо е, че идват месеците на истината. Там ще се види без еуфорията от Европа, където играчите се влагат на максимум докъде ще я докараме.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 авг 2025 08:09

Алкмаар показа на Левски как трябва да се възползва максимално от грешките на съперника. Майкон първоначално ми се струва, че видя Ибрахим Садик, но подцени цялата ситуация и пренебегна тази опасност, което се оказа фатално. След това цялата ни игра в защита вече не се получаваше. Марин Петков имаше отличен шанс (топката даже му беше на удобния крак), но той не успя да прецени правилно в кой ъгъл да шутира, което беше най-абсурдното.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 авг 2025 09:11

По отношение на Марин, всеки може да изпусне. Не искам да коментирам качествата му, нито качествата на другите нападатели. Проблема е по - дълбок от едно пропуснато положение и това е че не знаем как да се позиционираме и да изграждаме играта си в нападение т.е. нямаме умението да създаваме положение за гол и реализирането му. Прекалено предвидими сме и няма никаква изненада. Това ясмо пролича и срещу Ботев Вр.
Например Шкендия, които не са кой знае какво, имаха много по - добре изградени атаки, от които създадоха реални положения за гол за разлика от нас. За Карабах, които са от нашата черга няма дори да говоря. Време е Хулио да обърне сериозно внимание на този елемент. Без подобрения в това, купа или титла през крив макарон, а групите в ЕКТ ще са мираж дори да сме поставени.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 22 авг 2025 09:19

Гледах мача по интернет. За мен най слаби бяха Марин и Асен + още 6 човека. Хулио си е виновен, просто отбора му няма идея какво да я прави тази топка. Много хора се заблудиха, че играем някакъв страшен футбол, а то се оказа, че са тотални слабаци. Стига с тея глупости и мантри, стояли сме добре на терена, има втори мач. На Левски му срязаха крилата бързо, бързо. 2 мчас и всичко отиде на майната си. Но то се очакваше, само дето тъпите жърналисти и "много разбиращи" фенове, вдигаха вряха, как Дон ви Хулио и топ звездите Марин, Асен, Манкун и всичките там житни бегачи, щели да мачкат в Европа и да се борят за титла. МАКС 5-то място с тоя отбор. Марин няма едно нормално отиграване за 7 мача. Да бяха го продали, поне да се оттърваем от играча с мишо сърце. Българския футбол е мъртъв!

Върни се в “Левски”