ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Halo
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот Halo » 21 авг 2025 23:38

Макун реално загуби топката при втория гол, тя беше негова. Той сбърка фатално.

Вижте цените на отборите от Азербайджан и Казахстан. Карабах струват 25 милиона евро, а Левски са 22. Тези цени са нереални. Отборите от изтока са по-непознати и съответно цените в техните първенства са по-ниски. Карабах пребиха Ференцварош, а Кайрат за малко да бият Селтик на Селтик Парк.
Последна промяна от Halo на 21 авг 2025 23:41, променено общо 1 път.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 авг 2025 23:39

Halo написа:След като Марин флегмата излезе, Левски изведнъж качи класата. Това е положението. Марин във всичките 7 мача в Европа е в топ три на най-слабите. Само в Баку не се сещам да е изпуснал 100%-во положение, иначе в другите 6 мача изпусна поне по веднъж. Говорим за 10-на поредни сериозни пропуска и много провалени атаки за КАПИТАНА на отбора. Тоя не заслужава с нищо лентата. Малко по-добър е от Мартин, който отдавна не е в Левски. Стигна се дотам, че тоталния аматьор Рилдо, който идва от ЧЕТВЪРТА БРАЗИЛСКА дивизия, да е по-добър от Петков. Това е тотален резил за юношата ни. Аз и затова го споменах, защото е недопустимо.

Тука се поомаза в плюенето
Марин излезе, когато АЗ водеха с 2:0 и просто пазеха резултата. А сравнението с Рилдо е смехотворно, особено ако си гледал мача с Ботев Враца и пропуските на Рилдо там. Да не говорим за броя на вкараните голове до момента. Рилдо има точно 0.
Не казвам, че Марин е много добър, определено му спадна формата последния месец, но той е последния, който е виновен за загубата тоя мач.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 21 авг 2025 23:43

Рилдо днес игра по-добре от Марин, това е положението. Аз съм един от тези, които му скочиха още в първия мач, но трябва да гледаме реално на нещата. Рилдо днес игра и в защита, много повече от Петков, а Марин само падаше като гнила круша и още в 20-тата минута съдията му направи остра забележка. По-скоро Фильо ще вкара гол в Нидерландия, отколкото Марин. Ти не помниш ли пропуските на последния в предните мачове.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 21 авг 2025 23:44

vvessel написа:Някой беше пуснал статистиката, че сме били 9 корнера и тъжното е, че не успяхме да направим нищо от тях. НИЩО.
А Лц са изравнили срещу същите тия АЗ от статични. Слушах и коментар, че и вратаря не бил много убедителен при центриране. Тук бих хвърлил вината главно върху треньора, защото миналата есен със същите футболисти бяхме страшилище при статични, а сега сме безопасна игла.

Хулио натиска защита, да се надяваме, че скоро ще обърне внимание и на нападението. Но днес Майкон беше пренавит и направи много слаб мач. За България имаме отбор, който с още 2-3 добри попълнения може да свали Лудогорец, въпросът е дали Ръководството на Левски наистина иска да бутне хегемона и дали ще ни бъде позволено да се борим при равни условия с тях. За второто съм убеден, че няма да ни бъде позволено, за първото съм 50 на 50.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 21 авг 2025 23:45

На Левски му пречи най-вече самото ръководство, което е част от статуквото.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 21 авг 2025 23:45

Пичове, мачът в Брага беше "нашия" мач този сезон. Отбор, който е в що годе фирма ние не можем да бием. Играхме с три отбора с не започнали първенства. Това ми е коментара

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 21 авг 2025 23:46

Днес очаквах голово реми, но за съжаление, нямаше кой да вкара. Както писах и преди това, и Горно Нанадолнище можеше да отбележи, но си трябваше повече суматоха в съперниковото наказателно поле. Когато ти липсва класа, се опитваш с упорство, а в някои играчи това липсва.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 авг 2025 23:49

Aronaks написа:
vvessel написа:Някой беше пуснал статистиката, че сме били 9 корнера и тъжното е, че не успяхме да направим нищо от тях. НИЩО.
А Лц са изравнили срещу същите тия АЗ от статични. Слушах и коментар, че и вратаря не бил много убедителен при центриране. Тук бих хвърлил вината главно върху треньора, защото миналата есен със същите футболисти бяхме страшилище при статични, а сега сме безопасна игла.

Хулио натиска защита, да се надяваме, че скоро ще обърне внимание и на нападението. Но днес Майкон беше пренавит и направи много слаб мач. За България имаме отбор, който с още 2-3 добри попълнения може да свали Лудогорец, въпросът е дали Ръководството на Левски наистина иска да бутне хегемона и дали ще ни бъде позволено да се борим при равни условия с тях. За второто съм убеден, че няма да ни бъде позволено, за първото съм 50 на 50.

Левски няма отбор, има пълнеж, който игра на 101% и го покри късметът. За титла - е, Ок, мечтите са безплатни
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 21 авг 2025 23:49

С Марин в състава дефакто играем с едно крило Ради! От дясно ако Алдаир не направи пробив през целия терен, сме беззъби..

Манолка тук не си прав, Левски има отбор и силен колектив, но истината е че повечето са си пълнеж и нямат много класа за европейските клубни турнири.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 21 авг 2025 23:52

Откачихте ли бе хора? Играхме с Аз Алкмар не с Горна Чинка, не слушахте ли, че преди две години са спечелили младежката шампионска лига и осем момчета от този отбор играха днес, те дори играха полуфинал в този турнир миналата година! Толкова си можем, беше близък мач и грешки стават! Макун и Майкон са си супер за мен лично и просто сбъркаха, не е края на света!

Върни се в “Левски”