ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

helic
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот helic » 21 авг 2025 23:29

W84me написа:
blue avalanche написа:Диемаджиите и останалите къде го видяха този "напълно равностоен двубой" не знам.

Първият мач, в който ни надиграха тактически. Според мен Веласкес опита твърде малко изненади и повтори домакинството с Брага, но ония бяха подготвени.

не го повтори съвсем, тъй като очевидно му липсваше Сангаре, който да пресира дълбоко, и се наложи да пусне Митков, който в дефанзивен план няма нищо общо с Костадинов.
Въпреки че Митков направи не чак толкова лошо първо полувреме.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 авг 2025 23:29

helic написа:
W84me написа:
blue avalanche написа:Диемаджиите и останалите къде го видяха този "напълно равностоен двубой" не знам.

Първият мач, в който ни надиграха тактически. Според мен Веласкес опита твърде малко изненади и повтори домакинството с Брага, но ония бяха подготвени.

не го повтори съвсем, тъй като очевидно му липсваше Сангаре, който да пресира дълбоко, и се наложи да пусне Митков, който в дефанзивен план няма нищо общо с Костадинов.

Повтори изнасянето на топката от Вуцов с диагоналите, но още там ни прекъсваха опитите. Сангаре липсваше много при пресата.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 21 авг 2025 23:30

След като Марин флегмата излезе, Левски изведнъж качи класата. Това е положението. Марин във всичките 7 мача в Европа е в топ три на най-слабите. Само в Баку не се сещам да е изпуснал 100%-во положение, иначе в другите 6 мача изпусна поне по веднъж. Говорим за 10-на поредни сериозни пропуска и много провалени атаки за КАПИТАНА на отбора. Тоя не заслужава с нищо лентата. Малко по-добър е от Мартин, който отдавна не е в Левски. Стигна се дотам, че тоталния аматьор Рилдо, който идва от ЧЕТВЪРТА БРАЗИЛСКА дивизия, да е по-добър от Петков. Това е тотален резил за юношата ни. Аз и затова го споменах, защото е недопустимо.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 21 авг 2025 23:31

W84me написа:
helic написа:
W84me написа:

Повтори изнасянето на топката от Вуцов с диагоналите, но още там ни прекъсваха опитите. Сангаре липсваше много при пресата.

да, това имам предвид.
Не ни се получи пресата и АЗ владееха доста повече и най-вече по-спокойно топката, отколкото Брага.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 авг 2025 23:32

Някой беше пуснал статистиката, че сме били 9 корнера и тъжното е, че не успяхме да направим нищо от тях. НИЩО.
А Лц са изравнили срещу същите тия АЗ от статични. Слушах и коментар, че и вратаря не бил много убедителен при центриране. Тук бих хвърлил вината главно върху треньора, защото миналата есен със същите футболисти бяхме страшилище при статични, а сега сме безопасна игла.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 авг 2025 23:33

И отново опираме до експертизата - пълни дървета и пълнеж след отбора на Мъри, който още разпродаваме, изключвам макун и Вуцов, който дойде не заради г.з. С този пълнеж постижението ни е повече от прилично, с оглед на сериозния късмет, който имахме дотук. За тренера ще мълча, щото си е заслужил да мълча - с този пълнеж постигна максимума!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 21 авг 2025 23:33

Двата гола са след много груби грешки на Майкон и Макун, но когато в атака си тотална нула, не може да виниш защитата. Не може всеки мач да разчиташ на 0:0. Не е виновен Веласкес, де.
Единствените шансове на Левски бяха след статичните положения и суматохата. Един дърводелец като Фадига би бил по-добра опция от това кюскане почти цял мач. Тоя човек поне можеше да шутира. Футболът е игра на голове, а не на кюскане.

Така е, гледах второто полувреме на Лудогорец с АЗ. Нямаше как да се вкара гол, но след два корнера, или май едното беше центриране от фал, станаха двата гола. Лудогорец бяха много по-зле от Левски, но успяха да направят равен. АЗ направиха доста пропуски, поне двойно повече от днес. Та и късмет си трябва, но и точни удари и повече суматоха. Няма отбор в света, който да може да се справи с тоталния хаос при статичните положения, там и Горно Нанадолнище може да вкара. Левски игра твърде пасивно и в това беше проблема. Не мога да виня защитата, защото в атака през почти цялото време нещата бяха много зле.

Съдията се представи добре, но и двете полувремена имаше много спирания и продълженията от 2 и 3 минути бяха твърде малко. Най-вероятно Левски нямаше да вкара, но не пречеше да си даде 4 и 6 съответно, колкото си бяха спиранията заради смени и лежане.
Последна промяна от Halo на 21 авг 2025 23:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 авг 2025 23:36

Halo написа:След като Марин флегмата излезе, Левски изведнъж качи класата. Това е положението. Марин във всичките 7 мача в Европа е в топ три на най-слабите. Само в Баку не се сещам да е изпуснал 100%-во положение, иначе в другите 6 мача изпусна поне по веднъж. Говорим за 10-на поредни сериозни пропуска и много провалени атаки за КАПИТАНА на отбора. Тоя не заслужава с нищо лентата. Малко по-добър е от Мартин, който отдавна не е в Левски. Стигна се дотам, че тоталния аматьор Рилдо, който идва от ЧЕТВЪРТА БРАЗИЛСКА дивизия, да е по-добър от Петков. Това е тотален резил за юношата ни. Аз и затова го споменах, защото е недопустимо.

Марин Петков е футболист със 180 мача за Левски и никакъв съществен принос срещу сериозен отбор. Тука хората го хвалят, но е гола вода. Има един горе-долу приличен удар с ляв крак. От там нататък - десен крак за подпиране, мек в единоборствата, бавен. Днес имаше един случай да напредне с топка в крака, той се надупи и върна назад. Прилича ми на леко подобрена версия на Галчев.
Последна промяна от W84me на 21 авг 2025 23:37, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 авг 2025 23:36

vvessel написа:освен Макун, който игра доста стабилно, както обикновено.

Макун беше лесно надигран при втория гол.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 21 авг 2025 23:38

Няма смисъл от драми. Най-нормалното се случи. Разликата между ебем ти лигата и холандската Ередивизие е от земята до небете. АЗ може да не са гранд, но ще смачкат всеки наш отбор с лекота. Щом отбор като Ференцварош, който е с класа под АЗ наби тройка на хегемона, вие какво очаквахте? Да бием ли? Шансовете ни срещу подобни отбори са ако ги срещнем в началото на сезона, когато още не са играли официален мач. Въпросът е какво правим от тук насетне? Трябва ни задължително алжиреца или играч на тази позиция. Митков се счупи за Н-ти път, Костадинов е стар, Охене е без коментар, а Мислович е слаб. Ако там не се купи играч и то класен, заеби. Трябва ни нападател и то голмайстор. Видя се, че при контузия на един от двамата ни нападатели издишаме.
Лудогорец са слаби, но ще сменят треньора и ще се подобрят. Имат играчите, имат съдиите, имат часовете на мачовете, които искат, имат парите.
Общо взето за да ги бутнем ни трябват по-добри играчи.

Върни се в “Левски”