Фичо просто ни закопа за няколко сезона напред! :x :evil:
Такава некадърна селекция много рядко може да бъде направена. Тотален и грандиозен провал
Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Новите властници в клуба са дошли неподготвени за тази работа. Но има някои въпроси.
Защо се разби стария отбор, който до пролетта на 2024 се представяше прилично?
Защо трябваше да гонят хора като Юга, Матай?
Как точно стана смяната на властта?
Понеже и в борбата гледам, че разчистиха служители, треньори и състезатели от времето на Гришата. И сега представянето на борците е катастрофално по подобие на нашия отбор.
Изобщо, какво точно се случва?
Защо се разби стария отбор, който до пролетта на 2024 се представяше прилично?
Защо трябваше да гонят хора като Юга, Матай?
Как точно стана смяната на властта?
Понеже и в борбата гледам, че разчистиха служители, треньори и състезатели от времето на Гришата. И сега представянето на борците е катастрофално по подобие на нашия отбор.
Изобщо, какво точно се случва?
MASTER_COOL написа:Tony_CSKA написа:Ходих, почивах, върнах се и пак същата работа. Активизираме се само като се издъним в някой мач и напрежението се покачи. През другото време хората в клуба са го ударили и те на почивка като гледам...
Вярваш ли ми, че преди малко се замислих къде се губиш. Трябваше да почиваш повече :P 8-)
Напълно съм съгласен. Хахаха
Фичо ни закопа, това е истината, момчета!!!
Но и новите ми се струва, че не успяват максимално добре да се справят след поразиите, нанесени от него.
Отчитам като сериозна грешка на Златков назначението на Нога за СД.
При един правилен избор, например ако беше назначил Платек тогава, сега клубът щеше да е в по-добро състояние според мен.
Въпреки това Златков на последната пресконференция не направи дори намек, че отчита тази своя грешка за мен . Така че има черна точка и от мен.
Но и новите ми се струва, че не успяват максимално добре да се справят след поразиите, нанесени от него.
Отчитам като сериозна грешка на Златков назначението на Нога за СД.
При един правилен избор, например ако беше назначил Платек тогава, сега клубът щеше да е в по-добро състояние според мен.
Въпреки това Златков на последната пресконференция не направи дори намек, че отчита тази своя грешка за мен . Така че има черна точка и от мен.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Златков, че не се справя също е пределно ясно. Същото важи и за Томанов.
Но какво им остави Фичо ?! :shock:
Вместо необходимото надграждане да направим с 5,6 нови и да сме в играта за първите места.
Ние градим отново отбор. Реално се целим отново в над 10 нови попълнения.
Не е сериозно. Абсолютен провал.
Вместо необходимото надграждане да направим с 5,6 нови и да сме в играта за първите места.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Златков, че не се справя също е пределно ясно. Същото важи и за Томанов.
"Градим". Не виждам да се действа по взимането на дясно крило след като спряха слуховете за Чамили...
ЦСКА се раздели с Тибо Вион
Френският бранител Тибо Вион вече не е футболист на ЦСКА. Двете страни се разделят по взаимно съгласие.
Тибо Вион обличаше фланелката на „армейците“ от есента на 2020 г. За този период защитникът записа 177 двубоя за тима, в които отбеляза 7 попадения.
ЦСКА благодари на Тибо Вион и му желае здраве и успех в професионалната кариера.
Имаше къде-къде по-належащи раздели... Жалко, трябваше да стои резерва.
Янис Зику написа:ЦСКА се раздели с Тибо Вион
Френският бранител Тибо Вион вече не е футболист на ЦСКА. Двете страни се разделят по взаимно съгласие.
Тибо Вион обличаше фланелката на „армейците“ от есента на 2020 г. За този период защитникът записа 177 двубоя за тима, в които отбеляза 7 попадения.
ЦСКА благодари на Тибо Вион и му желае здраве и успех в професионалната кариера.
Имаше къде-къде по-належащи раздели... Жалко, трябваше да стои резерва.
Явно чистката ще е много голяма този път.
Разчиствай.....Бусато,Турицов,Кордоба,Тасев, Локило,Исека
soilwork написа:Разчиствай.....Бусато,Турицов,Кордоба,Тасев, Локило,Исека
+ Санянг под наем, Лапухов вместо Бусато бих казал също под наем или ако се намери някой да го продадем за печалба, просто няма смисъл да стои резерва.
Мохамед Брахими е разтрогнал днес с Факел, голям любимец на Керкез, залагам, че ще е новото ни дясно крило. ;)