Продавам 2 билета за Б на същата цена на която съм ги купил (74 лева). Причината е, че се сдобих с билет за сектор В.
Блок 17, Ред 22, място 21 и
Блок 17, Ред 21, място 21
Ако някой има интерес да ми пише.
ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа
drvasko98 написа:Падаме с 0-2 или 1-3. Все някога ще ни напълнят сака в тези турнири
Е, да....в груповата фаза.
- metodito
- Контакти:
NOMER14 написа:drvasko98 написа:Падаме с 0-2 или 1-3. Все някога ще ни напълнят сака в тези турнири
Е, да....в груповата фаза.
От твоите пръсти, в на знаеш Кого ушите.
futbolqga написа:....
За бетинг компания си говорим, с чуждестранна собственост. Повече ги притеснява обвързаността ни с Палмите, отколкото политическите фактори, които ние виждаме.
Aко иде реч за Бе**но, ще трябва да им се припомни, че у нас вече няма почти нищо свято и политически необвързано.
Не знам колко от вас помнят времената на пандемията и положението с букмейкърите преди и по време на тези времена. В общи линии Тикви и Пеевци бяха разпънали чадър над правилните родни букмейкъри и никой освен тях не можеше да припари на пазара. В замяна, въпросните "меценати" спонсорираха къде що има отбор, а и се радваха на други благинки, които не са много по темата...
Някъде около пандемията, или малко след нея, четох едно интервю на маркетингово шефче на Бетано, който беше възмутен как им бавят лиценза за България, иде реч за Комисията по хазарта. Ако се чудите как попаднах на тази информация - тогава прохождах в схемите със залозите и науката на "дългосрочното математическо предимство и добавената стойност" и много четях по темата - форуми, сайтове, прогнози и какво ли още не.
Та, човекът разправяше, че са изпълнили всички изисквания по буквата на родните закони, внесли са всички документи, никой не им е върнал нищо за "рецензия", но в същото време нищо не се е случвало с молбата им, при това говорим за доста отвъд законоутвърдените срокове. При запитвания какво се случва не са получавали никаква обратна връзка от Комисията. Намекна, че направо са искали да ги откажат с бездействието си...
Та, както казах - няма нищо неполитическо в кочинката, а това касае и чуждестранните букмейкъри. :|
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

А като стана дума за билети - абе, прави ми впечатление, че още от мача с португалците в София и по най-различни, изобщо несвързани с Левски и футбола ФБ групи, мяркам публикации, че хората продават/разменят билети за мача на цената, на която са ги купили.
Това да не е някаква нова шашма? Примерно - обявяваш, че продаваш билет на реалната цена и в последния момент жилиш купувача по схемата "болен се е*е на легло"? :roll:
Това да не е някаква нова шашма? Примерно - обявяваш, че продаваш билет на реалната цена и в последния момент жилиш купувача по схемата "болен се е*е на легло"? :roll:
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
- Контакти:
Ужасяващо е като си помисля, че най-вероятно Асен Митков ще е титуляр. Това рязко ще намали шансовете ни да продължим напред. Той и срещу Враца беше тотално бавен, неориентиран и правеше грешки, какво остава срещу АЗ Алкмаар. Предният път, когато бяхме на плейоф, тогава Митков носеше цялостна вина за гола на Айнтрахт. Има хора, които го харесват, не знам на базата на какво, но тоя човек е пълна дупка, и ако има за какво да се притесняваме, това е именно присъствието му на терена от първата минута. Митков заедно с Охене, Мислович, Рилдо и Лима нямат никакво място в Левски.
- metodito
- Контакти:
Highlander написа:Ужасяващо е като си помисля, че най-вероятно Асен Митков ще е титуляр. Това рязко ще намали шансовете ни да продължим напред. Той и срещу Враца беше тотално бавен, неориентиран и правеше грешки, какво остава срещу АЗ Алкмаар. Предният път, когато бяхме на плейоф, тогава Митков носеше цялостна вина за гола на Айнтрахт. Има хора, които го харесват, не знам на базата на какво, но тоя човек е пълна дупка, и ако има за какво да се притесняваме, това е именно присъствието му на терена от първата минута. Митков заедно с Охене, Мислович, Рилдо и Лима нямат никакво място в Левски.
Асенчо физически е доста добре. Но тактически е щета. Аз съм в този форум 18 години и спазвам една линия - тази за младите. Ако някой успее да му влезе в главата и да го научи да е добър в тактическо отношение, спрямо възрастта и физическите му качества, това лапе ще е класа. Много критикувам ръководствата на "Левски" за младите, но трябва да ги похваля за това, че дават достатъчно шанс на определени младежи. През годините това са били Домо, Марин и Мартин Петкови, Мариян... Асенча е един от тези младежи, на които целенасочено им се дава реално игрово врене. Това е правилно. За съжаление, Асенча засега не е доказал мястото си. А има потенциал. Но май не осъзнава какво птиче му е кацнало на рамото. Виж един Рупанов май осъзнава...
И да, с Айнтрахт си прав.
П.С. В негова защита трябва да кажа, че позицията му е такава, че трябва да натрупа опит. Това не е деветка, не е вратар.
- Странджата
- Контакти:
Да не си плюем в брадите. Колцина очакваха да стигнем до плейофи. Превъртете форума. Каквото и да стане, пази Боже да не е погром, отборът постигна това, което не очаквахме. Да го подкрепим с все сила, а каквото сабя покаже и дано и честта, майко, юнашки. Само Левски за победа!
10ката им ще играе ли, някой знае ли? Според мен най- добрия им футболист, но след полувремето на последния мач имаше лед на глезена.
- LoveAndPeace
- Контакти:
futbolqga написа:Ventsi1999 написа:Лъвчетата на националния стадион на Б сектор откъм сектор В и А, съответно към В и А ли се водят?
Може да греша, но мисля, че не. Лъвчетата би трябвало да са към Б и Г.
Лъвчетата се водят към Б и Г , това между Г и А е предназначено за холандците.