Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Интересното е , че е на път още един добър футболист да акостира. Тайна обаче.
Вълчан написа:Някой някъде да е споменал , че е слаб футболист. Или , че не става за Левски. Естествено , че ще се коментира привличането му. Това е футболист с потенциал които може да донесе доста пари в касата на отбора след време.
Проблемът с арабите винаги е в главата и отношението им към тренировъчен процес, съотборници и треньор. Примери като Рабех и Джемили имаме, отлични футболисти, но с ужасно отношение. Както и такива като Бурабия и (колкото и рано да е) Сула, които са на обратния полюс. Ще видим как ще е и Бурас, силно се надявам да е във втората група.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Вълчан написа:Интересното е , че е на път още един добър футболист да акостира. Тайна обаче.
За този от българското първенство ли си говорим, или имаш друго инфо? :)
rhaegar написа:Вълчан написа:Някой някъде да е споменал , че е слаб футболист. Или , че не става за Левски. Естествено , че ще се коментира привличането му. Това е футболист с потенциал които може да донесе доста пари в касата на отбора след време.
Проблемът с арабите винаги е в главата и отношението им към тренировъчен процес, съотборници и треньор. Примери като Рабех и Джемили имаме, отлични футболисти, но с ужасно отношение. Както и такива като Бурабия и (колкото и рано да е) Сула, които са на обратния полюс. Ще видим как ще е и Бурас, силно се надявам да е във втората група.
Също и добрия дух на Алкохола:D
Рабех и Бензукан...
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Рабех ли изтряска един служебен Опел на "пиянския" завой в Студентски? :lol:
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Щели да го вземат на ниска цена, ама в момента бил контузен.
Каква е тази контузия и дали тази ниска цена не се дължи на нея. Тея арабели са ужасни хитреци. Ще видим
Каква е тази контузия и дали тази ниска цена не се дължи на нея. Тея арабели са ужасни хитреци. Ще видим
САМО ЛЕВСКИ!
TristaNNN написа:Рабех ли изтряска един служебен Опел на "пиянския" завой в Студентски? :lol:
Той изтряска и един бразилец на един мач в Баку от ЕКТ. Ченето на онзи излетя в Космоса тогава. Сигурно вече е подминало Марс :lol: Клетият бразилец го изнесоха на носилка и в безсъзнание.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
rane написа:TristaNNN написа:Рабех ли изтряска един служебен Опел на "пиянския" завой в Студентски? :lol:
Той изтряска и един бразилец на един мач в Баку от ЕКТ. Ченето на онзи излетя в Космоса тогава. Сигурно вече е подминало Марс :lol: Клетият бразилец го изнесоха на носилка и в безсъзнание.
Да си призная, Рабех ми беше любимец, въпреки пиянските си глупости. Това момче умееше с лекота да печели топката с тяло, да я задържа, и със същата лекота да я комбинира със съотборник, за разлика от повечето централни защитници по родните терени тогава, че дори и в наши дни. Друг такъв светъл футболно за привържениците и тъмно агресивно за противника беше Холмар Ейлофсон. Говорим за играчи от близкото минало, разбира се.
В световен мащаб "доцент" в тази "наука" за мен е бразилецът Тиаго Силва - да имаш ума да четеш играта на ръба на телепатията, да си достатъчно здрав и бърз, за да може тялото ти безропотно да реагира на сигналите на мозъка за стотни от секундата, да си достатъчно технически подготвен, за да може краката ти да флиртуват с топката - това е толкова красиво и магическо, когато става дума за играта на защитник! 8-)
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Имахме през годините няколко елегантни защитници - Ники Илиев, после Хубчев, Стамбата. Рабе(х) си беше класа, но не го слушаше главата, подобно на Гаррата. Последно Холмар. От сегашните Макун има заложбите, но дали ще ги развие е отделен въпрос. За такъв тип защитник се иска футболна интелигентност, физиката е не толкова решаваща пр. плеядата класни жабарски защитници през годините.
Дано новият не тръгне по пътя на Рабех. Като цяло впечатлението ми от магребската школа футболисти е за техничари, които играят с хъс (когато са на кеф), проблемът става по техните пости, защото неприемането на храна и вода + тренировки е изтощително за организма.
Дано имаме (и той) късмет.
Дано новият не тръгне по пътя на Рабех. Като цяло впечатлението ми от магребската школа футболисти е за техничари, които играят с хъс (когато са на кеф), проблемът става по техните пости, защото неприемането на храна и вода + тренировки е изтощително за организма.
Дано имаме (и той) късмет.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- blue avalanche
- Контакти:
Ивков, Томашич...