ivo55 написа:Интересен си напоследък, стоиш тук и чакаш да почнеш да критикуваш ... някой от съфорумците.
Очевадно ЦСКА ти е през ... Теб те интересува да се заядеш с някой тук.
Имаш ли си списък :)
[offtopic]Пиша това с 2 уговорки:
Първо, занимаваме колегите с глупости и личностни нападки, за което аз лично им се извинявам.
Второ, за мен темата е изчерпана и не желая да задълбавам в нея. Всеки е свободен да мисли и казва каквото пожелае, стига да е подкрепено и обосновано с факти и не е жалък опит за манипулация.
От 12-13 години съм във форума и чак сега разбирам, че дебна съфорумци за да се заяждам с тях :))))
Иво, това че теб редовно те хващам "в крачка" и те поставям на място, не означава, че целенасочено те дебна :))))
Просто винаги се опирам на факти и няма какво да кажеш. По-интересното е че винаги следваш една точно определена вълна.
Пример от последната седмица. На 14-ти в деня на пресконференцията, ТИ беше човекът, който набързо събра кворум за търсене на мишки и броене на столове:
https://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=23437&start=67380#p8469278
В този ден и седмица-две-три преди това, "Синята златка" не ти излизаше от устата.
Въпрос за 100 000: "Колко пъти нахрани "Синята Златка" след като г-н Директорът използва името на Шефа?"
Има ли причина за този твой внезапен катарзис?
Знам че няма да отговориш, както не отговори когато в прав текст ти казах, че лъжеш, че клуба строи стадиона и базите.
Как да е, .... дано си заслужава ;)))
Още веднъж се извинявам на останалите колеги за офтопика.[/offtopic]