MASTER_COOL написа:miro_rz написа:Не повече от 3-4 минути!
Да бе да.... Не може да ме бутне тая. 30-35 :mrgreen:
Много работа ми се е насъбрала, повече не мога да отделя!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
MASTER_COOL написа:miro_rz написа:Не повече от 3-4 минути!
miro_rz написа:MASTER_COOL написа:miro_rz написа:Не повече от 3-4 минути!
Много работа ми се е насъбрала, повече не мога да отделя!
damyanov1963 написа:ReBorn1982 написа:damyanov1963 написа:ReBorn1982 написа:damyanov1963 написа: то Рейнджърс когато го отстранихме, когато бяха полуфиналисти в ШЛ не бяха нищо особено, та тия ли ?
Рейнджърс не бяха полуфиналисти.
А какви бяха?
Участник, отпаднал в груповата фаза.
Участник класирал се на 2-о място в груповата фаза преди финала, т.е. един от първите 4 отбора в ШЛ, което е равно на 1/2 с който вие така се гордеете.
Разбирам, че търсиш под вола теле, за да наложиш своя критерий за силен отбор, само че си избери друго място, тук балъци, които да ти се връзват няма.
ReBorn1982 написа:damyanov1963 написа:ReBorn1982 написа:damyanov1963 написа:ReBorn1982 написа:damyanov1963 написа: то Рейнджърс когато го отстранихме, когато бяха полуфиналисти в ШЛ не бяха нищо особено, та тия ли ?
А какви бяха?
Участник класирал се на 2-о място в груповата фаза преди финала, т.е. един от първите 4 отбора в ШЛ, което е равно на 1/2 с който вие така се гордеете.
Разбирам, че търсиш под вола теле, за да наложиш своя критерий за силен отбор, само че си избери друго място, тук балъци, които да ти се връзват няма.
Първо, никъде не съм твърдял, че Рейнджърс е слаб отбор тогава. Просто казвам, че не е 3-ти по сила в Европа, каквато щуротия ти написа.
Второ, на никакъв 1/2-финал не е равно, щото това не са елиминации, а групова фаза.
Beyonddeath написа:ReBorn1982 написа:damyanov1963 написа:ReBorn1982 написа:damyanov1963 написа:ReBorn1982 написа:
А какви бяха?
Първо, никъде не съм твърдял, че Рейнджърс е слаб отбор тогава. Просто казвам, че не е 3-ти по сила в Европа, каквато щуротия ти написа.
Второ, на никакъв 1/2-финал не е равно, щото това не са елиминации, а групова фаза.
В първия от група А и първия от група Б играят финал. Съответно Марсилия и Милан. Според теб вторите отбори в групите не са ли 3 и 4-ти .... Спри да пишеш !
Потребители, разглеждащи този форум: AgePeeBG, LoveAndPeace, pepo, tamkuan и 23 госта