Rúben Amorim: “This year, it will be a COMPLETELY DIFFERENT STORY. Mark my words”.
Аз вярвам на мениджъра. Помня и едни други негови думи :)
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
На линия
- Контакти:
Видя се колко е важен вратарския пост за един отбор, а конкретно в нашия случай КОЛКО сме зле на този пост! Аморим не знам как успя да се изцепи, че вратарят не му е приоритет! Нито Онана заслужава да пази, нито Байъндир, може би Дядо Хийтън! Изпуснахме Хендерсън, изпуснахме Де Хеа, махнахме Ромеро!
Аз съм доволен, защото очаквах погром и се радвам, че ме опровергаха. :lol: Но и не си вдигам много надеждите, защото според мен Арсенал бяха слаби, а не ние силни. Факт е, че ако искаме да имаме манталитет на победители такива мачове не трябва да топлят нито мениджъра, нито футболистите колкото и да сме в период на ребилд (12-та година). :lol: В мачът с Фулъм ще се види ясно докъде сме, там вече ако имаме проблеми с вкарването бих казал, че не са добре нещата.
Аморимката ако навърти поредни победи ще си спечели доверието, реално това се очаква от него в следващите мачове. До Сити и паузата за националните отбори всичко различно от 3 победи е провал. Ако не бием тези отбори се очертава ново 10+ място, съответно няма да се вижда никакъв прогрес след 200+ млн и според мен шефовете ще почнат да се оглеждат за нов треньор.
Иначе след вчера Гьокереш изглежда като да сме го доджнали засега. Лошото е, че Шешко също не показа много, да видим кой кого ще надвкара през сезона. :twisted: Реално г/д всeки marquee signing нападател после изяжда главата на треньора, който го е привлякъл. Така беше Моу с Лукаку, Оле със Санчо, Тен Хаг с Хойлунд. Ясно е, че Шешко ще играе, та бъдещето на Аморим в момента сякаш зависи най-вече от това в каква форма е. Ако не вкарва това значи, че пак сме с 10 човека на терена и не можеш да очакваш Куня и Мбемо да го покриват постоянно с голове.
Аморимката ако навърти поредни победи ще си спечели доверието, реално това се очаква от него в следващите мачове. До Сити и паузата за националните отбори всичко различно от 3 победи е провал. Ако не бием тези отбори се очертава ново 10+ място, съответно няма да се вижда никакъв прогрес след 200+ млн и според мен шефовете ще почнат да се оглеждат за нов треньор.
Иначе след вчера Гьокереш изглежда като да сме го доджнали засега. Лошото е, че Шешко също не показа много, да видим кой кого ще надвкара през сезона. :twisted: Реално г/д всeки marquee signing нападател после изяжда главата на треньора, който го е привлякъл. Така беше Моу с Лукаку, Оле със Санчо, Тен Хаг с Хойлунд. Ясно е, че Шешко ще играе, та бъдещето на Аморим в момента сякаш зависи най-вече от това в каква форма е. Ако не вкарва това значи, че пак сме с 10 човека на терена и не можеш да очакваш Куня и Мбемо да го покриват постоянно с голове.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Както се казва : "Шешко игра твърде малко време, за да бъде оценяван" ;)
Но на мен ми направи впечатление, че ПЪРВО търси комбинация със съотборник , ако не е в позиция. Това е похвално.
Но на мен ми направи впечатление, че ПЪРВО търси комбинация със съотборник , ако не е в позиция. Това е похвално.
-
На линия
- Контакти:
Абе вижда се, че новите попълнения имат умения и отборен дух. Това е много важно. Куня направо развинти арсеналци. Доргу и той доста добре се справя. Така че ЗАСЕГА, Аморим е с 4 от 4 трансфера.
Купуваме Балеба и сме шампиони - MASTER_COOL
8-) 8-) 8-)
8-) 8-) 8-)
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ти колко си долен ! :lol:
MuFc1878 написа:Купуваме Балеба и сме шампиони - MASTER_COOL
8-) 8-) 8-)
а вратаря не е ли приоритетен,че с тия маймуни......нищо добро не ни чака
-
На линия
- Контакти:
Нене, халфът не отричам, че е важен, но вратарят... Вратарят е много спешна позиция, защото виждаме с какво разполагаме сега. Хвани единият, удари другият!
-
На линия
- Контакти:
Е чакайте сега за Шешко! Човекът не игра и половин час, докато Гьоката цял мач. Шешко, де му се вика, слезе от самолета и директно на терена, Гьоката все пак имаше повече време за тренировки със съотборниците си.
Така че да не бързаме! Не казвам, че Гьокереш ще е флоп, а Шешко новият РВН, но да не бързаме. Аз не искам да съдя по игрите срещу големите смазаните машини на Сити, Пуул, Арсенал и Челси. Аз искам да видя как се представяме с другите отбори. Тупнем ли Бърнли и Фулам с хубава и доминираща игра и озъбим ли се на Сити достойно, бих преживял загуба от тях. С отборите извън топ 4 добре ли сме, и класирането ще е добро, а мазането на топ 4 отборите ще дойде.
Така че да не бързаме! Не казвам, че Гьокереш ще е флоп, а Шешко новият РВН, но да не бързаме. Аз не искам да съдя по игрите срещу големите смазаните машини на Сити, Пуул, Арсенал и Челси. Аз искам да видя как се представяме с другите отбори. Тупнем ли Бърнли и Фулам с хубава и доминираща игра и озъбим ли се на Сити достойно, бих преживял загуба от тях. С отборите извън топ 4 добре ли сме, и класирането ще е добро, а мазането на топ 4 отборите ще дойде.