Висша лига - сезон 2025/2026

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Висша лига - сезон 2025/2026

Мнениеот wolf » 17 авг 2025 22:10

locke написа:
rhaegar написа:На Бърнли сякаш им вярвам малко повече от предния път, стабилни са много в защита и направиха прилични трансфери. На Лийдс и Съндърланд не толкова, ама да видим.

даже мисля че два отбора с Б ще изпадат :mrgreen:

Pichichi написа:По принцип съм скептичен към Гьокерес.
Все пак много нападатели са блестяли в Португалия. Ако вкара +20 гола за Арсенал във ВЛ ще
го призная човека че е класа.

Кежман през 2003-та вкара 43 гола в 38 мача, после го купихме и се видя :oops: :lol:

То от вас видяхме много ставащи които не ставаха в Челси :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 авг 2025 23:11

CSKA69 написа:
Pichichi написа:М/у другото какво е положението с украинския Меси- Мудрик?
Във Форцата гледам пише "Лични причини" а пък нещо не изгърмя ли с допинг?
Аз съм голям скептик на тема Мареска. Тоз пич и като футболист беше много надут балон покрай успехите на Севиля ама като треньор си мисля че е дори повече та не ги виждам в борбата за титлата.

Ти си го гледал в Севиля, ама аз съм гледал Мареска в Ювентус и си беше ок играч, не някаква звезда, но не и посредствен, какъвто беше например Симоне Индзаги ;) Що се касае до треньора Мареска фактите са, че вкара от първия опит изпадналия Лестър и за една година направи такъв прогрес в Челси, какъвто предишния Почетино щеше да направи за 10-годишен период :lol: 8-) Винаги съм го казвал и продължавам да го твърдя, че от италианеца ще излезе повече треньор, отколкото от Артета :idea:

Грешна насока хващаш от мнението ми за Мареска. Напълно ясно е че не е необходимо да си бил голям футболист за да бъдеш успешен треньор. Аз директно казвам че за мен Мареска беше средно ниво футболист а като треньор ми изглежда надолу от това. Да Челси спечелиха първенството на ФИФА но ....!
Да напомням ли че Ди Матео взе ШЛ!
На мен ми изглежда абсолютен късметлия засега и го покрива огромната инвестиция в играчи които правят Челси. Относно класирането на Лестър веднага обратно ме разсмя. Х също щеше да ги класира а Мареска замалко да се издъни с отбор който беше нещо като Сити сред отборите в ЧШ но все пак спечели с точка пред пълната изненада Ипсуич. Никаква причина към онзи момент да му поверят Челси. Ще видим човека може да излезе голям треньор но за момента за мен е спорен. Аз писах след успеха на Челси на "световното" дали не е момент да се залага за първи уволнен!
:-)
Ей го не тръгнаха с победа като домакини но пък гледам само мачове в Лондон имат следващите кръгове. УХ, Фулъм, Брентфорд. Може би ще бият в тези мачове и ще се закрепи.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 авг 2025 11:41

Да обобщим кръг едно:
- Слот поглежда към развития Кройф, за който не беше важно дали ще пусне 3, ако вкара 4. Върза му, ама не е много оферта;
- Гълъба със страхотен гол, но можеше да го отпразнува една идея по-добре :)
- На Артета определено му върза и сега една седмица ще четем оправданията на Аморим;
- Челсито с перфектен резултат, ... не се дадоха на носителя на купата и суперкупата на Англия;
- Пепо тръгна на 4-та, което беше очаквано. Пореден холандец прави много добро представяне във ВЛ;
- Крис Дървото донесе 3 точки за Форест и е наистина изумително, че през 2025 година нападател с подобен профил не само играе във ВЛ, ами и вкарва доволно :))))

- Чакаме първия мач на Лийдс и дано Груев запише минути, че от 10+ години не сме виждали нашенец по терените там.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

yulkata
Контакти:

Мнениеот yulkata » 18 авг 2025 13:02

Този кръг скъпите попълнения останаха длъжници към отборите си,визирам Гьокерес,Сеско и Мбемо.За последните двама сякаш беше логично да отбележат голче,защото ако в тези важни мачове не направиш разликата,то във по-непретенциозните мачове и другите могат да вкарват.Трудно се откриват лидери,затова донякъде защитих Виртц,че играта му не беше лоша,макар някои да го виждаха тромав и бавен,но мисля,че в него има качества за такива моменти.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 18 авг 2025 20:05

Pichichi написа:Ей го не тръгнаха с победа като домакини но пък гледам само мачове в Лондон имат следващите кръгове. УХ, Фулъм, Брентфорд. Може би ще бият в тези мачове и ще се закрепи.

Ем те шунките и Брентфорд както казах за мен са сред фаворитите за изпадане, така че ми е трудно да си представя как Челси губи точки в тези мачове така или иначе. Фулъм са тегави и могат да дадат най-сериозен отпор, според мен имат аргументите да се борят за горната половина на таблицата, макар че с толкова кандидати за там... Ако приемем, че Топ 4 е ясен, след тях би следвало да са Вила, Нюкасъл, Тотнъм, Юнайтед и Брайтън, като потенциално Фулъм, Кристъл Палас, Евертън и Борнемут би трябвало да се борят за последното място в горната половина на таблицата.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 авг 2025 22:00

Карамелите излизат с 6 англичанина, не помня кога за последно съм виждал толкова много титуляри!
Изображение

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 19 авг 2025 06:34

Red_Neck написа:Да обобщим кръг едно...
Няма много за обобщаване, освен че PGMOL оплеска всичко каквото може да се оплеска и VAR тръгва катастрофално и този сезон, но явно сте свикнали и никой нищо не спомена.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 авг 2025 08:28

ДЕБЮТЪТ НА ГРУЕВ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА Е ФАКТ!
Българският национал се появи в игра с Лийдс в 78-ата минута в мача с Евертън!

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 19 авг 2025 11:51

Аз се радвам за Груев, вече все по-трудно ще имаме играчи играли в Бундеслигата и след това във ВЛ.
Изображение

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 19 авг 2025 14:58

Лийдс явно няма да изпаднат, но нашия ще е резерва
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Върни се в “Футбол - Свят”