ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа
Левски има голяма фенска маса и няма как Сираков,Хулио или някой футболист да е харесван от всички, това важи и за богопомазания Мъри. Въпросът е поне да не се пишат откровени глупости като това, че всички в състава са ментета, че ще качваме АЗ на разлика и тн.
Благодарим Ви, г-н Сираков!
Колкото и да ми се иска не очаквам да ги елиминираме. Затова пожелавам на отбора да се представи достойно.
Ако искаме все пак да имаме някакви шансове, не трябва да излизаме отново в стил Черно море, както бяхме срещу Брага.
Ако искаме все пак да имаме някакви шансове, не трябва да излизаме отново в стил Черно море, както бяхме срещу Брага.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Aronaks написа:
Продължаваш да ме забавляваш. Манолче, казва разбирача, хахаха. Поредното тролче на Господарката, а може би си Дъщерята, приказката или Славчо тъпото? Вие тука няколко зомбирани трола ми мязате всичките на тези дето ги изброих по-горе. Въпреки, че Господарката хвърля основните средства за троловете в социалните мрежи, едва ли и пука за някакъв си форум.
Само едно нещо ще ти кажа, понеже пишеш, че всички други в това първенство освен грандовете били много слаби. Ако Лудогорец играеше там, бас държа, че нямаше да помириши Европа.
Ясно е, че горното мнение на колегата няма как да бъде прието сериозно, но е напълно излишно да си обяснявате всичко с тролове на господарки. В това също няма голяма логика.

- MASTER_COOL
- Контакти:
Ако тоя пич от Лийдс вземе, че познае. Заслужава да му ... всеки ден да му купувате подаръци :lol:
Треньора на АЗЕ го играе на умрела лисица. :mrgreen:
Според мен в първия мач няма да се изложите със сигурност.
Излагат се отбори, които "лъжат футбола" ( лафче номер 1 на моя любимец).
За вас такова определение не е уместно да се напише. Грамотен и тактически изряден футбол. И Ицо Янев ви похвали и то с основание ;)
Треньора на АЗЕ го играе на умрела лисица. :mrgreen:
Според мен в първия мач няма да се изложите със сигурност.
Излагат се отбори, които "лъжат футбола" ( лафче номер 1 на моя любимец).
За вас такова определение не е уместно да се напише. Грамотен и тактически изряден футбол. И Ицо Янев ви похвали и то с основание ;)
Последна промяна от MASTER_COOL на 19 авг 2025 10:27, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
1914.1902 написа:Aronaks написа:
Продължаваш да ме забавляваш. Манолче, казва разбирача, хахаха. Поредното тролче на Господарката, а може би си Дъщерята, приказката или Славчо тъпото? Вие тука няколко зомбирани трола ми мязате всичките на тези дето ги изброих по-горе. Въпреки, че Господарката хвърля основните средства за троловете в социалните мрежи, едва ли и пука за някакъв си форум.
Само едно нещо ще ти кажа, понеже пишеш, че всички други в това първенство освен грандовете били много слаби. Ако Лудогорец играеше там, бас държа, че нямаше да помириши Европа.
Ясно е, че горното мнение на колегата няма как да бъде прието сериозно, но е напълно излишно да си обяснявате всичко с тролове на господарки. В това също няма голяма логика.
Абе троловете са неизменна част от играта - те увличат вЕрващите (т.е. глупаците), а те пък неутралните и искащите да не приемат реалното положение. И след това ситуацията стсва тип Марио метушев…
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Троловете викат: "дръжте троловете". :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
MASTER_COOL написа: И Ицо Янев ви похвали и то с основание ;)
Колега, моля те, не споменавай името на това жалко създание в синия форум. Бях на мача и с очите си видях как инструктира децата на тъч линията да провокират играчите на Левски и да не им връщат топката. Остави другите цигании, но използва децата! По-безгръбначно създание не е бродило по родните терени.
- MASTER_COOL
- Контакти:
[offtopic]ОК
Не съм обърнал внимание по телевизията.
Принципно Кокала и Вуцата са същите дразнители и за червената общност. :lol:[/offtopic]
Не съм обърнал внимание по телевизията.
Принципно Кокала и Вуцата са същите дразнители и за червената общност. :lol:[/offtopic]
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
5-0 и от мен имаме да връщаме :P :P :P :P
-
Нормално е да позагубим инерция.
Както и Веласкес каза - Играчите не са роботи.
За съжаление тук виждам как холандците си гарантират класирането.
Не се наемам с резултат, но няма да е мач, с който ще се гордеем особено.
Обратното действително би било сензация ...
По-важното е да не се правят драми, като след двубоя във Враца.
А дано, ама - надали.
Както и Веласкес каза - Играчите не са роботи.
За съжаление тук виждам как холандците си гарантират класирането.
Не се наемам с резултат, но няма да е мач, с който ще се гордеем особено.
Обратното действително би било сензация ...
По-важното е да не се правят драми, като след двубоя във Враца.
А дано, ама - надали.