Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот NOMER14 » 18 авг 2025 22:43

vlong написа:В един филм, преди време главния герой каза нещо на друг - Знаеш ли, кое е най-готино то на парите, не курви, коли и т. Н., Те ти дават свобода!
Така е и с Левски, ако имаше пари и най-важното от собственика, така ще става Той пита - Ти Лима, ще играеш ли, Давам ти два мача.
Ти Дилдо ще играеш ли? ДАВАМ ТИ ДВА МАЧА. Ит. н. По ред на номерата.
И после ШУТ, ШУТ, ШУТ, да дойдат следващите. И Условие, ако не играете, ще ви се случи това и това.
Твърда ръка и твърд Боц, да се знае кой кара влака

Те, наредени на опашка да играят в отбора ни, в страната ни.
Преди четвърт век, когато приватизираха завода ни, тъй ни плашеха - или ще работите или на портала чакат. От къде да знае чорбаджията, че за 25 години ще се появи поколение, което не ще да работи за жълти стинки. Сега търсят хора без техническо образование само и само да запълнят свободните бройки.
Футболът също е трудна дейност - бягаш, потиш се, ритат те, псуват. Няма желаещи и затова идват от джунглите и пустините. Друго е да си инфлуенсър или да стоиш в офис, или да си мериджери.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 авг 2025 22:45

Чакай те, бе. Нали шутириха няколко футболиста ( дори най-добрия в първенството). Все някой трябва да остане, за да се започне първенството.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 авг 2025 22:46

Затова главното условие е да имаш пари.
Справка Арабелите
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 авг 2025 00:48

rhaegar написа:
mikata написа:Тая мишка Веласкес няма ли да иска селекция :evil:

Добре ве, не ти ли е поне малко неудобно? Не си гледал един мач, по цял ден мрънкаш, сега обиждаш и треньора. Бахти недоволното племе дето сме, нелепо е просто.

Няма нужда от народопсихологични заключения. Ти като фен на Милан, как смяташ е по официалните им форуми. Трябва да режат вени там. Имам предвид сред италианците. Понеже това е клуб с международна публика. Там сигурно, като се замислиш говорят за лациализация. :) Ти мислиш ли, че Милан ще се върне на трона, който аз и предполагам ти, смятаме, че заслужава? Аз не. Не знам за теб. mikata просто живее в един свят, в който и аз и ти, и аз искаме да сме, но няма да го бъде. Някои се опитваме да преглътнем реалността и я приемаме таква, каквото е,, други - не. Похвално. На света му трябват повече идеалисти и по-малко циници. Реалността е такава, че нито Милан, нито "Левски" ще се завърнат по своя Път. Според мен.
П.С. А и на "Левски" Пътят никога не е бил в тенекетата, а в борбата и непримиромостта.

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 авг 2025 09:54

Гледам, пробутва се някаква мантра за "борба и непримиримост".
Ся, клубът прие безропотно абсолютно всички преименувания и сливания. Приехме всякакви "собственици", бутане на сектори и т.н. Къде я видяхте тая "борба", къде я видяхте тая "непримиримост" не знам.
Срещу какво сме се "борили непримиримо" не се сещам.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 авг 2025 10:06

blue avalanche написа:Гледам, пробутва се някаква мантра за "борба и непримиримост".
Ся, клубът прие безропотно абсолютно всички преименувания и сливания. Приехме всякакви "собственици", бутане на сектори и т.н. Къде я видяхте тая "борба", къде я видяхте тая "непримиримост" не знам.
Срещу какво сме се "борили непримиримо" не се сещам.

Пиша за едно друго време, което го няма вече. И няма да се върне (вероятно). Така, както Милан никога няма да е хегемон отново, който се състезаваше с Реал за световния връх.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Левски: Мснолов

Мнениеот Странджата » 19 авг 2025 10:35

Благодаря. За НАП не го знаех, другото го изпитвам на гърба си.
Ама и тука се водят едни дискусии, като че ли, ако си слаб, има кой знае какво значение, кой те бие, и обратно. Искам Левски да играе като силен, пък ако ще и Барса да е срещу него.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 19 авг 2025 10:48

Какво е бил Левски, е едно, като какъв се е привиждал на публиката е друго. Идентичността е конструкт, който мотивира избора, иначе в носталгичната ви епоха на равенство и братство отличията между спортните клубове са само в подробностите, които, както знаем, не рядко са решаващи....

На линия
scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 19 авг 2025 11:01

Чудя се какво стана с Димо Кръстев или пропуснах нещо! Още ли е на проби? Ще е хубаво бразилците да започнат да вкарват иначе имаме трима отпред с много малък принос! Бала от време на време и един мач като бек за Лима! Дилдо даже не искам да го коментирам, за първи път виждам двама бразилци, последните двама изброени от мен на който единия крак е за подпиране!!!!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 авг 2025 11:27

Те казаха че не е на проби, а просто тренира с отбора. Опитва се да си уреди трансфер от Фиорентина, но дали ще е към нас, никъде не са казвали че го искат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”