Абе чудна селекция ще бъде тази година :)
От четвъртия в Албания
От втора дивизия в Португалия
От дванадесетия в Полша
От отбор който ще изпадне от А група в Норвегия
От Славия
От Берое
И всичките с пари а и на всичкото отгоре закъсняла с два месеца селекция.
Само дано са здрави ! Да не са пак с хронични контузии и да не могат да играят по два месеца.
Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Тоя не съм го набелязал :lol: След днешната новина явно минаваме на план Б или С за селекцията. Явно и триото скаути след денощно търсене са го забелязали в последният момент......ЦСКА харесва такива от пазара в Гваделупа,Хаити,Кабо Верде, Мартиника и останалите в КарибитеЯнис Зику написа:Някой да има наблюдения над Жордан Семедо Варела от Славия случайно?
- MASTER_COOL
- Контакти:
gihuelo написа:Абе чудна селекция ще бъде тази година :)
От четвъртия в Албания
От втора дивизия в Португалия
От дванадесетия в Полша
От отбор който ще изпадне от А група в Норвегия
От Славия
От Берое
И всичките с пари а и на всичкото отгоре закъсняла с два месеца селекция.
Само дано са здрави ! Да не са пак с хронични контузии и да не могат да играят по два месеца.
И забележи, че са дадени над 4 млн Евро! :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Аз си мисля, че тия от евроучастниците на Швейцария и Израел са ни били план "Б".
Подозирам, че в списък "А" на г-н Томанов са били играчи на Ред Бул, Борусия Д и Нотингам. Не знам дали е изнаглял да скаутва Реал и Ливърпул. Но новаци като Нотингам гаранция ги е проучил.
Боклуци с изтекли договори изобщо не ги е гледал, сигурен съм. Той такива не гледа, щото там има игри с мениджърите, каквито мизерии правеше Стойчо Младенов, когото не обича много много.
Ние сме ЦСКА и е под нивото ни да дадем по-малко от 1 000 000 лева за някоя звиздъ на Славия, Локо Сф, Витоша Бистрица и т.н. Е, отделно и на разни мениджъри, но това сега няма да го коментираме.
Подозирам, че в списък "А" на г-н Томанов са били играчи на Ред Бул, Борусия Д и Нотингам. Не знам дали е изнаглял да скаутва Реал и Ливърпул. Но новаци като Нотингам гаранция ги е проучил.
Боклуци с изтекли договори изобщо не ги е гледал, сигурен съм. Той такива не гледа, щото там има игри с мениджърите, каквито мизерии правеше Стойчо Младенов, когото не обича много много.
Ние сме ЦСКА и е под нивото ни да дадем по-малко от 1 000 000 лева за някоя звиздъ на Славия, Локо Сф, Витоша Бистрица и т.н. Е, отделно и на разни мениджъри, но това сега няма да го коментираме.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Не, то не пречи да е от Славия или Албания. Въпросът е какъв футболист е.
Ако играе в по-слаб отбор и е в активна футболна възраст, не е много добре. Но ако е млад, може да се гледа. Навремето Ицата дойде от В група.
Обаче някой го е препоръчал на Паро и оттам той на Стоян Йорданов (ако помня верно историята). Въпросът е, че трябва да имаш скаутска мрежа.
Или пък да ползваш услугите на агенции.
Ако играе в по-слаб отбор и е в активна футболна възраст, не е много добре. Но ако е млад, може да се гледа. Навремето Ицата дойде от В група.
Обаче някой го е препоръчал на Паро и оттам той на Стоян Йорданов (ако помня верно историята). Въпросът е, че трябва да имаш скаутска мрежа.
Или пък да ползваш услугите на агенции.
- MASTER_COOL
- Контакти:
djd написа:Или пък да ползваш услугите на агенции.
Вече си мисля, че по-подходящ вариант би бил именно този !
След "скаутинга" на Томанов, най-добре да го закрием този отдел !
- MASTER_COOL
- Контакти:
Leandro Godoy Leandro Godoy
Centre-Forward
24 Argentina
Beroe Stara Zagora Beroe
Bulgaria efbet Liga
€1.80m
Pastor Pastor
Right-Back
25 Brazil
SC Farense Farense
Portugal Liga Portugal 2
€800k
Teodor Ivanov Teodor Ivanov
Centre-Back
21 Bulgaria
CSKA 1948 CSKA 1948
Bulgaria efbet Liga
€500k
Bruno Jordão Bruno Jordão
Defensive Midfield
26 Portugal
Radomiak Radom Radomiak
Poland Ekstraklasa
€500k
Kevin Dodaj Kevin Dodaj
Left Winger
19 Albania
KF Vllaznia KF Vllaznia
Albania Kategoria Superiore
€450k
David Seger David Seger
Central Midfield
25 Sweden
Östers IF Östers IF
Sweden Allsvenskan
€400k
Без думи съм ! Особено за Годой !
Писахме тук за Андре Кловис, който беше вариант номер 1 за комшиите , а сега е пред трансфер в Карабах !
Беше наличен за 800 000 евро. Голаджия, истински тaран с маниерите на сериен убиец. Обикновено вкарва по над 20 гола на сезон !
По мое мнение единствените сделки, които си заслужават са за Теодор Иванов и Кевин Додай ! Всичките други са много спорни и като нищо след 1 година ще се чудим как да ги "продаваме".
djd написа:Или пък да ползваш услугите на агенции.
Е, ние си ползваме доволно :)
По линията Сектор Г -> Иван Бандаловски -> господин Филип Филипов в клуба бяха сключени някои интересни договори. Помним как матросовски се бранеше името на г-н Филипов във форума и как бяхме поучавани да не даваме акъл на инвеститора как да си харчи парите :)))) Сега разбира се обстоятелствата са други и даже се публикуват готови модели за управление :))))))
За да не съм голословен, за последните 2 сезона клиентите на Бандата в клуба са : Иван Турицов, Илиан Илиев, Шопов, Християн Петров, Димитър Евтимов, Петко Панайотов, Теодор Иванов, Радослав Живков, Йоан Борносузов, Божидар Петров и Александър Ганчев.
Към момента са общо 8. Пет в първия отбор и 3 при Манчев. Това са фактите. Всеки е свободен да си прави изводи.
Ей ги, ... сладури :)))

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Това прилича на тежка схема за точене на пари от Фондацията.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Янис Зику написа:Някой да има наблюдения над Жордан Семедо Варела от Славия случайно?
Пак ли изпреварих добрите ни журналисти?
За Малинов иначе какво мислите, гледали ли сте го скоро?
Бютучи официално е аут. Да видим колко ще го последват. Няма да е само Локило със сигурност.