Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот Red_Neck » 18 авг 2025 15:13

Специално за Палмър и аз си го мислих, ама има и нещо друго.
В мача за суперкупата срещу нас, от Муньос идваше почти всяка втора опасност. Може и това да е причината, не съм спец.
Мисля, че прекалено много подценяваме мениджърите във ВЛ. Там почти няма случаен човек. На много от тях понякога не им се получава, защото конкуренцията е брутална и всеки се бори за място под слънцето, но не е редно да ги мислим за тотални идиоти.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 авг 2025 15:31

Red_Neck написа:Специално за Палмър и аз си го мислих, ама има и нещо друго.
В мача за суперкупата срещу нас, от Муньос идваше почти всяка втора опасност. Може и това да е причината, не съм спец.
Мисля, че прекалено много подценяваме мениджърите във ВЛ. Там почти няма случаен човек. На много от тях понякога не им се получава, защото конкуренцията е брутална и всеки се бори за място под слънцето, но не е редно да ги мислим за тотални идиоти.

Ами той си го мъчи така от няколко месеца, не е само за този мач. Не знам каква му е тактическата причина, но ефективно си пречи сам да печели мачове. Видно е че във ВЛ пространства няма и той не може да шари из атаката както си иска, защото вече не го подценяват за сметка на други. Като го слагаш на 30 метра встрани от силната му позиция, според мен е трудно да очакваш нещо различно от видяното вчера.
Иначе да, идиоти не са, но според мен на някои от тях егото им пречи да признаят грешките си и да направят промени. Надявам се че Мареска може да преглътне своето и да промени малко тая тъпа схема.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 22 авг 2025 19:59

Прогнози за довечера? :)

Аз давам 0-2, Уест хем са много зле нещо.

Потребителски аватар
Liquidator
Контакти:

Мнениеот Liquidator » 30 авг 2025 17:08

Имах по-големи надежди за този сезон, но от показаното до момента не виждам как ще се преборим за нещо повече от 3-4 място. В даден момент може да се окаже, че съставът въобще не е толкова широк, колкото изглежда. Една контузия на Палмър и се налага да играем с двама нападатели. Сделката за Джаксън изглежда добра, но ми се искаше да остане поне до януари, тъй като Жоао Педро дори не е чист нападател и може да ни е полезен зад Делап. Естевао ми е незабележим за момента, но не може да му възлагаме прекалено големи надежди. На Гитенс също ще му трябва време, та за момента Нето изглежда като единственият ни твърд титуляр. Дано Гарначо оправдае доверието, че е малко несериозно да нямаме все още открояващо се крило. В защита също сме колебливи, лош късмет с контузията на Колуил. Това е всичко негативно, което видях до момента, струва ми се рано да натиснем за титлата, но целта трябва да е безпроблемно влизане в топ 4.
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]

Върни се в “Челси”