Въпрос на късмет бяха някои ситуации. Последната на Рилдо си беше гол, но Евтимов просто се беше засилил в този ъгъл и топката го удари. Нямаше как спаси гола, ако предварително не беше се засилил. Явно и тренировките не са достатъчни, защото ударите не се получават чак толкова опасни и силни. Може да има голям брой, но са малко потенциалните голови.
Повтори се мача със Спартак Варна, но този път не падна гол. Отново твърде много пропуски.
efbet Лига: Ботев (Враца) - Левски (София), Неделя от 21:15 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Ботев (Враца) - Левски (София), Неделя от 21:15 ч.
1914.1902 написа:Напълно очаквана грешка - беше ясно, че няма да победим Спартак Варна или Ботев Враца. Това е големият проблем, че този отбор винаги е способен на тези издънки, което е по-разочароващото от крайния резултат.
Правилното решение беше да се отложи този мач, както и сме го коментирали тук още преди реванша със Сабах. Още повече, че Лудогорец там бяха в същото положение и спечелиха със случаен /или не/ автогол в 93-тата минута. След като това не беше направено няма от какво да се оплакваме. Хубавото е, че и Лудогорец загубиха точки и то като домакин, нямаме нови контузени и титулярите за четвъртък бяха съхранени. Следвашите 2 мача все пак са най-важните за цялата година!
Венелин написа:1914.1902 написа:Напълно очаквана грешка - беше ясно, че няма да победим Спартак Варна или Ботев Враца. Това е големият проблем, че този отбор винаги е способен на тези издънки, което е по-разочароващото от крайния резултат.
Правилното решение беше да се отложи този мач, както и сме го коментирали тук още преди реванша със Сабах. Още повече, че Лудогорец там бяха в същото положение и спечелиха със случаен /или не/ автогол в 93-тата минута. След като това не беше направено няма от какво да се оплакваме. Хубавото е, че и Лудогорец загубиха точки и то като домакин, нямаме нови контузени и титулярите за четвъртък бяха съхранени. Следвашите 2 мача все пак са най-важните за цялата година!
Правилното решение било това, но Лудогорец също загуби точки, като е правилно защо и те направиха същата грешка?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Много такива мачове ни чакат, защитна игра, 10 човека отзад и велика тактика от гнусното джудже. Гадното чорбарче на вратата направи мача за внуците.
Венелин написа:Правилното решение беше да се отложи този мач, както и сме го коментирали тук още преди реванша със Сабах.
Абсолютно правилно отложихте мача в Пловдив. Хипотетично ако победите АЗ и след три дни трябва да гостувате на отбор, който не само ще ви се хвърли здраво, но може и да ви понарита дали ще е по-добре и друга песен ще заепеете? На всички главите ще мислят за реванша и в Пловдив отново щеше да играете с резервите.
Снощи просто топката не пожела да влезе.
25 на 2 удари
9 на 0 точни
73 на 27% владеене на топката
8 на 1 корнера
Вратаря играч на мача
Какво повече трябваше да направят в мача? Както споделих, топката просто не влезе.
В Разград за Лудогорец беше същата работа. Спас Делев изпусна сам срещу вратата, Лудогорец удариха две греди, малшанс и за двата отбора.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Донякъде очаквано Хче
Хулио Иглесиас първо да звънне на Мажо , да го пита къде са му 3мата до 5ма нови футболисти и дали ще са същите като Рилдо.
После да седне и да изгледа мачовете ни при Генчев при който на всеки два мача вкарвахме гол от корнер/пряк свободен.
Хулио Иглесиас първо да звънне на Мажо , да го пита къде са му 3мата до 5ма нови футболисти и дали ще са същите като Рилдо.
После да седне и да изгледа мачовете ни при Генчев при който на всеки два мача вкарвахме гол от корнер/пряк свободен.
Слабо първо полувреме - някой от наще имах чувството, че са дошли на разходка - Охене, Лима,Фабиенчо, прилично второ, особено след влизането на Ради Кирилов нещата в атака се раздвижиха и създадохме малко калабалък пред вратата на врачани. Вратарчето им имаше ден и късмет и извади каквото имаше. Накрая вече се получиха доста селски изпълнения, но това го очаквах.
Изуми ме едно нещо - след края на мача на Тюфлека Янев ( треньора на домакините) му зададоха въпрос, дали е нормално подавачите на топки така да се държат в края на мача, да подхвърлят топките над играчите на Левски и да бавят, а той отговори че не е видял такова нещо и ще прегледа записа и ако има такава ситуация ще говори с клуба си.
А бе тюфлек само 3 пъти пред очите ти стана такава ситуация, хубаво решили сте - бавите времето, селски номер, няма топки, но поне не се прави на луд.
Изуми ме едно нещо - след края на мача на Тюфлека Янев ( треньора на домакините) му зададоха въпрос, дали е нормално подавачите на топки така да се държат в края на мача, да подхвърлят топките над играчите на Левски и да бавят, а той отговори че не е видял такова нещо и ще прегледа записа и ако има такава ситуация ще говори с клуба си.
А бе тюфлек само 3 пъти пред очите ти стана такава ситуация, хубаво решили сте - бавите времето, селски номер, няма топки, но поне не се прави на луд.
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
Във форума има голяма "експертиза". Хулио няма смисъл да гледа срещи или да говори с ръководството. Просто трябвя да седне и да прочете няколко страници от форума. Ща научи как Ботев Враца ще играят срещу нас, ще знае кои играчи да пусне и кои не и най - важното ще му кажем кой мач да отложи. Четейки "експертите" във форума ще ни направи шампиони или може да спечели поне Лигата на конференциите. ;)
Загубените точки са факт. Но ислям да коментирам един друг въпрос. Според някои Хулио е трябвало да започне със титулярите вместо да ги пуска през второто полувреме. Аз питам: кога ще са по - ефективени те, когато играят срещу отпочиналите им титулярите от началото или срещу вече изморените им титуляри и смени, които със сигурност не са толкова добри като титулярите им? От къде са толкова убедени, че титулярния ни състав ще вкара бързо и лесно две гола и после ще си цъкат за забавление? Според мен Хулио взе правилното решение, че пусна титулярите почти в началото на второто полувреме и същите тези титуляри имаха достатъчно време да направят това, което някои предполагаха, че ще направят през първото полувреме и то срещу вече изморен противник.
Загубените точки са факт. Но ислям да коментирам един друг въпрос. Според някои Хулио е трябвало да започне със титулярите вместо да ги пуска през второто полувреме. Аз питам: кога ще са по - ефективени те, когато играят срещу отпочиналите им титулярите от началото или срещу вече изморените им титуляри и смени, които със сигурност не са толкова добри като титулярите им? От къде са толкова убедени, че титулярния ни състав ще вкара бързо и лесно две гола и после ще си цъкат за забавление? Според мен Хулио взе правилното решение, че пусна титулярите почти в началото на второто полувреме и същите тези титуляри имаха достатъчно време да направят това, което някои предполагаха, че ще направят през първото полувреме и то срещу вече изморен противник.
Последна промяна от realno на 18 авг 2025 11:23, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- Странджата
- Контакти:
Ееее, ама ние тука Конференцията сме я взели ;)
Dust написа:Венелин написа:Правилното решение беше да се отложи този мач, както и сме го коментирали тук още преди реванша със Сабах.
Абсолютно правилно отложихте мача в Пловдив. Хипотетично ако победите АЗ и след три дни трябва да гостувате на отбор, който не само ще ви се хвърли здраво, но може и да ви понарита дали ще е по-добре и друга песен ще заепеете? На всички главите ще мислят за реванша и в Пловдив отново щеше да играете с резервите.
Снощи просто топката не пожела да влезе.
25 на 2 удари
9 на 0 точни
73 на 27% владеене на топката
8 на 1 корнера
Вратаря играч на мача
Какво повече трябваше да направят в мача? Както споделих, топката просто не влезе.
В Разград за Лудогорец беше същата работа. Спас Делев изпусна сам срещу вратата, Лудогорец удариха две греди, малшанс и за двата отбора.
Съгласен съм с написаното за мача с Враца, но не и по отношение на отлагането и срещата с АЗ. Ами ако паднем в четвъртък? Какъв тогава ще е смисъла в отложения мач следващата седмица. Снощи тимът и привържените изхабиха страшно много нерви, които можеха да бъдат спестени и което може да окаже влияние върху срещата срещу холандците. Шансът да отстраним АЗ е минимален, докато битката за титлата е съвсем реална и там трябва да бъде съсредоточено всичко. Затова са ни необходими качествени атакуващи играчи, които трябва да бъдат взети на всяка цена, а не само в случай на влизане в групите на Лигата на конференциите.
В битката за титлата ще ни очакват контузии, картони, репресии от съдиите и т.н., ето защо съставът трябва да бъде подсилен. Видя се, че с наличните резерви не можем да бием дори Враца