efbet Лига: Ботев (Враца) - Левски (София), Неделя от 21:15 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Ботев (Враца) - Левски (София), Неделя от 21:15 ч.
Ако говорим за мача - със сигурност не трябва да правим трагедии. Зелените чорбари не минаха центъра в нито един момент от мача, Вуцов щеше да заспи. Пожелавам им скорошно закриване.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- blue avalanche
- Контакти:
Един видял "доста положения"...
За този мач ли става въпрос?
И аз можех да съм вратар на Ботев днес.
Друг, пък, щял да играе с "правилния състав". Т.е. с 13-14 човека да изкараме сезона. Правилно ли съм разбрал?
Нали ни проглушиха ушите каква "дълга скамейка" имаме? Имали сме "широчина", "дълбочина", "височина", "медиана" и "бисектриса" на състава. Ся, кво излезе? Един куп талаш...
За този мач ли става въпрос?
И аз можех да съм вратар на Ботев днес.
Друг, пък, щял да играе с "правилния състав". Т.е. с 13-14 човека да изкараме сезона. Правилно ли съм разбрал?
Нали ни проглушиха ушите каква "дълга скамейка" имаме? Имали сме "широчина", "дълбочина", "височина", "медиана" и "бисектриса" на състава. Ся, кво излезе? Един куп талаш...
Има и такива мачове, нивата е дълга, понатрупаха се мачове и воала.
По-притеснително е е поведението на резервите. Лима, Митков, Охене, Мислович, Рилдо, Фабиен, вместо да изорат терена , дори да не вкарат гол, на да направят така че Ботев да кпанат...се п..пичкосваха първото полувреме. Ако си могат толкова, не са за Левски,
ако не им се играе пак не са за Левски.
С титулярите този мач го взимахме, но с десет мача за месец и малко, се ризкуват контузии за важните мачове. Гледаме напред и само Левски.
По-притеснително е е поведението на резервите. Лима, Митков, Охене, Мислович, Рилдо, Фабиен, вместо да изорат терена , дори да не вкарат гол, на да направят така че Ботев да кпанат...се п..пичкосваха първото полувреме. Ако си могат толкова, не са за Левски,
С титулярите този мач го взимахме, но с десет мача за месец и малко, се ризкуват контузии за важните мачове. Гледаме напред и само Левски.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
-
- Контакти:
Ключов мач за целия сезон на Левски. Победата беше абсолютно задължителна. Сега ще се скапе и тонуса, и настроението на отбора, като това нещо ще се пренесе и в мача ни в четвъртък, което може да има фатални последици. Отделно и след грешката на делиорманци, да направиш същата грешка веднага след тях е престъпление.
olimpi написа:Има и такива мачове, нивата е дълга, понатрупаха се мачове и воала.
+10000
Много точно казано. Резерва си , слаб си. Поне покажи някакво желание за игра, и се раздай на максимум. Неутрален зрител сигурно е заспал първото полувреме.
Не може да натоварваме 11 човека да играят 10 мача за един месец, после някой ще изгори като Сангаре и Костадинов и ще трябва Лимовци и Фильовци да играят срещу АЗ.
Яд ме, че тия чорбари ги направихме футболисти. Припока на вратата трябваше да отнесе тройка, а не да прави мача на живота си. Но този мач само и единствено показва, че в нападение сме ялови. Имаме нужда от поне двама качествени атакуващи футболисти, но експертизата няма пари за такива, така че само си чешем пръстите.
-
На линия
- Контакти:
vvessel написа:Ventsi1999 написа:“Тоя Фабиен” като асистира срещу Беер Шева беше много добър, а сега менте. :)
Той и Охене асистира срещу Сабах, ама това дали го прави много добър?!
Професионален футболист е нормално да може да подава.
Явно толкова им са възможностите. Няма смисъл да се нападат, донесоха радост, Левски за пръв път от 15 години ще играе поне 8 мача в Европа.
След всеки такъв мач ще чуваме/четем оправдания как има такива мачове, как нивата била дълга, как Лудогорец и те направили равен/загуба и накрая ще сме на 20 точки зад тях... :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Приемете реалността, българските клубове не са готови и нямат сили за цикъл сряда-събота. Видяхме го и в Разград, видя се и в минали кръгове. Колкото и да се тюхкате/ме това е голата истина.
АЗ тази вечер също направиха реми като гост (2:2), но играха с основният състав и съм сигурен, че за четвъртък ще са свежи на 100%
АЗ тази вечер също направиха реми като гост (2:2), но играха с основният състав и съм сигурен, че за четвъртък ще са свежи на 100%
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
За момент си бях помислил, че сме надмогнали момента с рязането на вени след подобни мачове. Изиграли сме 11 мача за 35 дни, първото полувреме играхме със състав, който и на тренировка не играе заедно. Няма нужда от трагедии.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема