Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Аз все още не съм убеден от Мареска, но съм лек оптимист за сезона. Кофти дупка се отвори с контузията на Колуил, дано ако даваме още пари да са за качествен защитник, а не за оня от Юнайтед.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Meжду другото и Адарабиойо е се е контузил.
-
Ако не друго, в атака се привлякоха играчи, дето могат с финт-два, пробив или нЕкой шут от средна дистанция, да ни решат всеки мач.
Разбира се водещото за добрите резултати в края на миналият сезон и началото на този, е колективната игра и спазването на тактическа дисциплина.
Но каквото и да си говорим, Лигата е друга бира и там ще видим, дали напредъкът е илюзорен, или реален.
Разбира се водещото за добрите резултати в края на миналият сезон и началото на този, е колективната игра и спазването на тактическа дисциплина.
Но каквото и да си говорим, Лигата е друга бира и там ще видим, дали напредъкът е илюзорен, или реален.
Изпуснахме ги. :lol:
Изпуснахме да създадем положение, да.

-
От един мач не е добре да се вадят изводи, но ако денят си личи по утрото, нещата не са ок.
Явно Първенството действително е друга бира.
Проблема е, че един куп опоненти ще играят точно по-начинът, по който играха Палас.
От сега смятам, че ще загубим точки срещу Фулъм и Форест.
Явно Първенството действително е друга бира.
Проблема е, че един куп опоненти ще играят точно по-начинът, по който играха Палас.
От сега смятам, че ще загубим точки срещу Фулъм и Форест.
- ChelseaFUN
- Контакти:
Без никаква подготовка, нормално, те си проведоха нормално подготовка… Отделно не са въобще лош отбор… Ще спънат много от отборите.
Явно трябваше да си остане тих раздела за Челси. Разписахме се и каръщината се завърна :mrgreen:
CHELSEA
Първо, Палас са изключително здрав и неприятен отбор, с много яки негра.
Второ, това ви е първи мач след дълъг турнир, който ЕПМ на подготовката за сезона. Не искам да съм лош пророк, но чак към ноември-декември ще берете плодовете на спечелената клубна титла.
0:0 с Палас е донякъде ОК резултат.
Второ, това ви е първи мач след дълъг турнир, който ЕПМ на подготовката за сезона. Не искам да съм лош пророк, но чак към ноември-декември ще берете плодовете на спечелената клубна титла.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:Първо, Палас са изключително здрав и неприятен отбор, с много яки негра.
За мен проблемът е играта и че отново беше безидейна. Както и липсата на адаптивност и закъснели смени от страна на Мареска. Делап например трябваше да влезе доста по-рано, да не кажа че той трябва да започва такива мачове срещу отбори, които ще играят затворени. Палмър не може да продължава да играе като "лява десетка", ако мога така да се изразя. Това е мястото, където е възможно най-неефективен в атаката ни. И това са само два примера, сигурно мога и за още да се сетя.