Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Гледам Байерн -Щутгарт ,високо изнесена защита , тактическа схема 2-3-4-1. Та и Упамекано са двамата ЦЗ изпълняват ролята и на бекове. Опорния се явява като трети ЦЗ когато се защищават, бековете играят по-скоро като ЛПЗ и ДПЗ . Когато Байерн атакуват са минимум шест човека. Данко, чакам и твоята експертиза?
soilwork написа:Гледам Байерн -Щутгарт ,високо изнесена защита , тактическа схема 2-3-4-1. Та и Упамекано са двамата ЦЗ изпълняват ролята и на бекове. Опорния се явява като трети ЦЗ когато се защищават, бековете играят по-скоро като ЛПЗ и ДПЗ . Когато Байерн атакуват са минимум шест човека. Данко, чакам и твоята експертиза?
Не го гледам. Гледах репортаж на Морето със Спартак.
Тоя Лазаров пак избухна, но срещу нас изглеждаше доста стъписан. Отделно и Златев прави добро впечатление. Асен е с асистенция.
Надявам се и нашите младежи да дръпнат скоро и след година-две да видим вече един млад и гладен състав с Лапухов, Теодор, Юлиан Илиев, Додай, Петко и т.н.
Това е пътят, но трябват и поне трима-четирима класни и по-опитни играчи, на които младите да се опрат.
Сигурен ли за схемата? 2-3-4-1 ? Това ми звучи като Революция!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Даже исках снимка да ти направя. Реално е 4-2-3-1 обаче в процеса на мача и кадрите се вижда нещо съвсем друго. Нойер можеш да го броиш за третият ЦЗdanko_sot написа:soilwork написа:Гледам Байерн -Щутгарт ,високо изнесена защита , тактическа схема 2-3-4-1. Та и Упамекано са двамата ЦЗ изпълняват ролята и на бекове. Опорния се явява като трети ЦЗ когато се защищават, бековете играят по-скоро като ЛПЗ и ДПЗ . Когато Байерн атакуват са минимум шест човека. Данко, чакам и твоята експертиза?
Тоя Лазаров пак избухна, но срещу нас изглеждаше доста стъписан. Отделно и Златев прави добро впечатление. Асен е с асистенция.
Надявам се и нашите младежи да дръпнат скоро и след година-две да видим вече един млад и гладен състав с Лапухов, Теодор, Юлиан Илиев, Додай, Петко и т.н.
Това е пътят, но трябват и поне трима-четирима класни и по-опитни играчи, на които младите да се опрат.
danko_sot написа:djd написа:Mitata написа:Би било изненадващо, ако ЦСКА спечели мача, видяхме до моменна този отбор не е в състояние да покаже абсолютно нищо. Защо точно в този мач да се събуди? Много по-логично е да се заложи на Х2. ЦСКА може да спечели мача, единствено, ако титулярите на противника се изпоконтузят и разболеят в последния момент. За съжаление такава е реалността. Аз бих заложил на "Х".
Събуждането става с външен импулс. Идва някой нов при отбора и казва "Пичове, вие можете да играете много добре. Само трябва това и това." И те се пляскат по челото и викат "Ейй верно бе". :lol:
И следващия мач не можеш да ги познаеш.
Затова аз разчитам на новите момчета + тези от старите, на които все още е останал жив дух.
Трябва ни и някой като Ивелин Попов и още няколко, които да правят колектива.
И кой е тоя нов според теб?
Оня с татусите на лицето???
Или малкият Додай?
Тва португалчето от Улвърхямптън?
Или новият СД- Бат Бойко ?
Ясно е, че тая година програма Макс пак е влизане в ЕКТ. Вероятно ще се борим с ЧМ за четвъртото място.
А другата година най-вероятно вече ще има нов импулс и сериозни промени заради стадиона и натрупалите се обстоятелства.
Като са нови, мошеш ли да кажеш кой от тях би могъл да е тартор? Ще видим. Засега залагам на Годой примерно. Изглежда ми наперен.
soilwork написа:Даже исках снимка да ти направя. Реално е 4-2-3-1 обаче в процеса на мача и кадрите се вижда нещо съвсем друго. Нойер можеш да го броиш за третият ЦЗdanko_sot написа:soilwork написа:Гледам Байерн -Щутгарт ,високо изнесена защита , тактическа схема 2-3-4-1. Та и Упамекано са двамата ЦЗ изпълняват ролята и на бекове. Опорния се явява като трети ЦЗ когато се защищават, бековете играят по-скоро като ЛПЗ и ДПЗ . Когато Байерн атакуват са минимум шест човека. Данко, чакам и твоята експертиза?
Е то това с вратаря като ЦЗ не е ново.
В последните години Гуардиола ги измисляше основно тези тактически иновации, но все пак Компани е негов възпитаник и явно има афинитет и той към подобни тактически ходове.
Само най-големите отбори с най-добрите и тактически подготвени играчи могат да си позволят подобни прийоми.
При Томаш например бе повече като копиране и имитация. Да се покаже, че и той е модерен. Но реално аз кой знае какъв ефект не виждах.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
djd написа:danko_sot написа:djd написа:Mitata написа:Би било изненадващо, ако ЦСКА спечели мача, видяхме до моменна този отбор не е в състояние да покаже абсолютно нищо. Защо точно в този мач да се събуди? Много по-логично е да се заложи на Х2. ЦСКА може да спечели мача, единствено, ако титулярите на противника се изпоконтузят и разболеят в последния момент. За съжаление такава е реалността. Аз бих заложил на "Х".
Събуждането става с външен импулс. Идва някой нов при отбора и казва "Пичове, вие можете да играете много добре. Само трябва това и това." И те се пляскат по челото и викат "Ейй верно бе". :lol:
И следващия мач не можеш да ги познаеш.
Затова аз разчитам на новите момчета + тези от старите, на които все още е останал жив дух.
Трябва ни и някой като Ивелин Попов и още няколко, които да правят колектива.
И кой е тоя нов според теб?
Оня с татусите на лицето???
Или малкият Додай?
Тва португалчето от Улвърхямптън?
Или новият СД- Бат Бойко ?
Ясно е, че тая година програма Макс пак е влизане в ЕКТ. Вероятно ще се борим с ЧМ за четвъртото място.
А другата година най-вероятно вече ще има нов импулс и сериозни промени заради стадиона и натрупалите се обстоятелства.
Като са нови, мошеш ли да кажеш кой от тях би могъл да е тартор? Ще видим. Засега залагам на Годой примерно. Изглежда ми наперен.
Да, и аз Годой. Затова не го писах. Но то зависи и колко е добър и дали има класа. Аз от Берое нямам впечатления от него.
Но пак се вижда, че няма лидери. Постоянно говорят- няма топки, няма лидери!
И накрая взимат тва португалче. Трябваше някой по-солиден играч за 6-ца. Това е един от най-важните постове. Той държи целия отбор. 6-цата е като гръбнака на отбора. Дори и да има някаква класа, няма как да понесе тежестта на тази позиция според мен като му гледам визитката и историята е последните години.
gihuelo написа:Следващия мач с 1948 е оценен в сайта на шефа на 1,65 за победа за нас :)
Числата не ги броят за живи - 5,75
Цеката в неговия сайте е малко по-несигурен в победата ни над отбора му :)
1.80 за нас и 4,80 за подопечните му :)
И само за сравнение ви показвам коефициентите за мача Левски - ЦСКА 1948 ииииии
познайте 2.10 за единица за Левски.
Е някой да ми каже нормално ли е това? Нещата малко понамирисват вече.
Допълваме нещата с това и всичко е точно :)
Не искам да ви се бъркам, но ниските коеф. за вашия отбор са съвсем логични. Впрочем, от 5+ години коеф. ги прави AI, а не леличка или тийн с бадж.
Независимо от моментните резултати и слабата игра , се чака първата победа за сезона, а тя ще дойде все някога. Това първо.
Второ, няма съмнение, че футболитите ви са класа. Впрочем, близка до тази на Разград и категорично превъзхождаща тази на нашата Насковска Експертиза.
Трето, вашият отбор е фаворит във всеки мач, срещу всеки съперник, като изключа нас и Гората.
Всички тези входящи данни се събират и се получава въпросния "притеснителен коефициент".
По време на пандемията, когато ние бяхме пред фалит, а вие играехте в групи на ЕКТ, коеф. за победа за вас беше 1.25, абсолютен рекорд. Мачът свърши 1:0 за вас, като накрая можехме да изравним.
Футболът е логична игра. Букитата го знаят и за това прявят пари от това.
И последно ---> От 10+ години черното тото не е на 1Х2, а на голове и картони.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко
Muaddib написа:gihuelo написа:Следващия мач с 1948 е оценен в сайта на шефа на 1,65 за победа за нас :)
Числата не ги броят за живи - 5,75
Цеката в неговия сайте е малко по-несигурен в победата ни над отбора му :)
1.80 за нас и 4,80 за подопечните му :)
И само за сравнение ви показвам коефициентите за мача Левски - ЦСКА 1948 ииииии
познайте 2.10 за единица за Левски.
Е някой да ми каже нормално ли е това? Нещата малко понамирисват вече.
Допълваме нещата с това и всичко е точно :)
Не искам да ви се бъркам, но ниските коеф. за вашия отбор са съвсем логични. Впрочем, от 5+ години коеф. ги прави AI, а не леличка или тийн с бадж.
Независимо от моментните резултати и слабата игра , се чака първата победа за сезона, а тя ще дойде все някога. Това първо.
Второ, няма съмнение, че футболитите ви са класа. Впрочем, близка до тази на Разград и категорично превъзхождаща тази на нашата Насковска Експертиза.
Трето, вашият отбор е фаворит във всеки мач, срещу всеки съперник, като изключа нас и Гората.
Всички тези входящи данни се събират и се получава въпросния "притеснителен коефициент".
По време на пандемията, когато ние бяхме пред фалит, а вие играехте в групи на ЕКТ, коеф. за победа за вас беше 1.25, абсолютен рекорд. Мачът свърши 1:0 за вас, като накрая можехме да изравним.
Футболът е логична игра. Букитата го знаят и за това прявят пари от това.
И последно ---> От 10+ години черното тото не е на 1Х2, а на голове и картони.
Виждам че си доста неподготвен по темата .
Спри да пишеш глупости.
Другата седмица ще ти дам 1000 лева да ми сложиш на картони или на над и под на БГ първенство.
Още на 50 лева отиваш на трейдър. :)
За колегата Muaddib всичко е тото и е уредено. И друг път сме писали в тази насока и той мнението си няма да промени.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Muaddib
Само не знам къде видя, че сме с по-класни футболисти от тях. Абсолютно невярно е.
Много по-балансирани са като отбор, а и като отделни единици ни превъзхождат категорично.
Само не знам къде видя, че сме с по-класни футболисти от тях. Абсолютно невярно е.
Много по-балансирани са като отбор, а и като отделни единици ни превъзхождат категорично.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]