Висша лига - сезон 2025/2026

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Висша лига - сезон 2025/2026

Мнениеот miro_rz » 16 авг 2025 21:01

Сити ги почнаха, обаче вълците може и да изпаднат. Аз няма да бързам да давам оценка на Бърнли още.
Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 16 авг 2025 22:20

Тая година ще е заплетено и в зоната на изпадащите. Не че новите са много добри, просто някои отбори от средата на таблицата продадоха силни играчи, но не са взели никой значим като заместници. Гледам сега Уест Хем - продадоха ни Кудус, напуснали са ги и някои вече застаряващи, но все пак класни играчи, а като входящи трансфери нямат абсолютно нищо качествено. Със сигурност един от кандидатите за изпадане, освен ако няма някой трансферен щурм последния ден на прозореца. Същото и с Уулвърхемптън и още някои други.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 16 авг 2025 22:26

Не съм чак толкова впечатлен от Сити. Играят си по абсолютно същия начин от миналия сезон, разликата сега я дават новите играчи, които вкарват желания импулс в играта им. Най-силно впечатлява Райндерс, който пасна като дялан камък в машината на Сити..Оскар Боб притежава огромен потенциал и ако се опази от контузии ще представлява сериозен проблем за конкуренцията в Англия.. Защитата на Сити обаче си остава податлива на глупави грешки, изглежда има и вратарски проблем ..заедно с Ливърпул в момента от претендентите за титлата те са най-зле в този аспект, докато Челси и Арсенал най-вече са бетон. Ще видим в течение на сезона дали тази картинка ще се промени..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 16 авг 2025 22:35

Уулвс и Брендфорд като нищо ще се борят за изпадане... Не взеха заместници на Куня и Мбемо, както и на Виса и Айт Нури. От новаците очаквам да изпадне един и няма да е Съндърланд. А Вила и Нюкасъл днес показаха, че тоя сезон ще са далеч от топ 4. Вила не се п8дсилиха и ще страдат, а Нюкасъл ще играят ШЛ и очаквам да са гроги в първенството. Те дори нямат нападател в момента :mrgreen: :mrgreen: рижавия играе таран
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 авг 2025 23:16

Челси са бая далеч от бетон. Напред са може би ок нещата, но в центъра на защитата се отвори такава дупка с контузията на Колуил че........ Отделно на вратата все пак имаме Роберт Санчез Изображение

Рано е за сериозни изводи, все пак е първи кръг и най-малкото трансферният прозорец не е затворил.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 авг 2025 00:12

Red_Neck написа:Очакванията ми за сезона (спрямо миналия) са:
Манчо - надграждат, топ 7-8;
Тотнъм - надграждат и се сборват с Манчо за 7-то;
Нюкасъл - опъват ръчна и се връщат на мястото си да се борят с Манчо и Тотнъм;
Вила - опъват ръчна, но в топ6;
Сити - надграждат игрово, но 3-4 място най-много и бай Иван хвърля водата около Коледа :))))
Арсенал - една-две идеи по-зле, влизат в борбата със Сити за бронза;
Челсито - сериозно надграждат и се борят за места 1-2;
Ливърпул - ако вземем стабилен ЦЗ, надграждането ще е осезаемо, но и да не вземем, пак се очаква да се борим за титла;
От останалите бих коментирал само Форест и Лийдс - надявам се да не изпаднат.

Мога да ти предложа басче, за едно "еленче 12 годишно" или каквото пиеш, че Сити ще е пред Ливърпул в края на сезона.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 17 авг 2025 09:35

ivan56 написа:
Манчо - надграждат, топ 7-8;
Тотнъм - надграждат и се сборват с Манчо за 7-то;
Нюкасъл - опъват ръчна и се връщат на мястото си да се борят с Манчо и Тотнъм;
Вила - опъват ръчна, но в топ6;
Сити - надграждат игрово, но 3-4 място най-много и бай Иван хвърля водата около Коледа :))))
Арсенал - една-две идеи по-зле, влизат в борбата със Сити за бронза;
Челсито - сериозно надграждат и се борят за места 1-2;
Ливърпул - ако вземем стабилен ЦЗ, надграждането ще е осезаемо, но и да не вземем, пак се очаква да се борим за титла;
От останалите бих коментирал само Форест и Лийдс - надявам се да не изпаднат.

Мога да ти предложа басче, за едно "еленче 12 годишно" или каквото пиеш, че Сити ще е пред Ливърпул в края на сезона.

Бас на основата "оле мале, бихме категорично един от най-застрашените от изпадане отбори". Всеки знае, че положението в Ливърпул не е розово вмомента. Всеки знае и какво представляваше ПСЖ миналата есен и какво направи впоследствие. Чакай да минат 9-10 кръга и тогава се хващай на басове.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 17 авг 2025 10:37

Подозирам че ще изпаднат 2 отбора с Б и 1 с У :mrgreen:
За мача ни по късно - надявам се на Палас да не им тръгне играта и да ги победим спокойно и леко с гол-два
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 авг 2025 13:12

ivan56 написа:
.....

Не можеш да ми предложиш нищо поради 2 основни причини:
- не пия;
- в края на миналия сезон се скри позорно и едно "честито" с половин уста не каза;

..... иначе последният който се хвана с мен на бас на тема Висша лига се потопи дълбоко и форума рязко загуби цвят ;)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

yulkata
Контакти:

Мнениеот yulkata » 17 авг 2025 14:13

bubka написа:Тая година ще е заплетено и в зоната на изпадащите. Не че новите са много добри, просто някои отбори от средата на таблицата продадоха силни играчи, но не са взели никой значим като заместници. Гледам сега Уест Хем - продадоха ни Кудус, напуснали са ги и някои вече застаряващи, но все пак класни играчи, а като входящи трансфери нямат абсолютно нищо качествено. Със сигурност един от кандидатите за изпадане, освен ако няма някой трансферен щурм последния ден на прозореца. Същото и с Уулвърхемптън и още някои други.

Предлагам за Уест Х. да не избързваме.Съгласен съм , че и Лопетеги не съумя да се справи с тях,но Греъм е отскоро и ако също както при някои наши отбори недалновидно отстраняват треньори за няколко месеца недобри резултати,съгласен съм ,че скоро могат да се озоват сред изпадащите.Мисля за разумно,че Греъм има право до края на годината да пробва да наложи новите попълнения , което би означавало ,че добрите резултати ще се случат след 8-10 мача.

Върни се в “Футбол - Свят”