Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 17 авг 2025 12:07

miro_rz написа:
Dani Kiki написа:
miro_rz написа:
ReBorn1982 написа:
miro_rz написа:Тези Рейнджър втора седмица ги изкарвате като Аякс от 70-те!
Бира няма ли за вас, хубаво и топло време, мачове от ВЛ!

Причината е, че Левски в историята си няма много-много велики отстранявания, та се стремят да изкарват тимове като Рейнджърс нещо голямо и велико ....

Подкрепям, живеем в миналото. Има настояще и бъдеще. Има ли сме 3 морета, хан Крум, княз Борис, цар Симеон, Ботев и Левски. Сега имаме Бойко и Пеевски….

Никога не ще разбереш емоцията, която изпитахме при отстраняването на Рейнджърс, да не ти говоря за мачовете с Аякс и Барса 70-те. Отстраняването на Ливърпул и Нотингам от ЦСКА също беше велико, защото преди всичко сме българи. Такива мигове се преживяват, независимо от времето и годините отново и отново. За съжаление вие такива моменти едва ли някога ще имате. Грешката ви е, че мислите, че всичко започва от вас - преди е било мъгла и тъма и някакви изкуфели дъртаци ви разказват небивалици.

Ти сериозно ли написа това “преди всичко сме българи”? Само виж какви глупости пишеш спрямо 2-3 отбора.
И аз съм гледал Пуул, Реал, Валенсия, Рома, Лацио, Рома, Интер, Милан, Арсенал, Тотнъм, Байер, Хофенхайм, Брага, Бетис, ПСВ. Да не говоря балканските грандове. Според теб без емоция ли?

Кои са тия Пуул?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 авг 2025 12:18

damyanov1963 написа:
miro_rz написа:
Dani Kiki написа:
miro_rz написа:
ReBorn1982 написа:
miro_rz написа:Тези Рейнджър втора седмица ги изкарвате като Аякс от 70-те!
Бира няма ли за вас, хубаво и топло време, мачове от ВЛ!

Причината е, че Левски в историята си няма много-много велики отстранявания, та се стремят да изкарват тимове като Рейнджърс нещо голямо и велико ....

Подкрепям, живеем в миналото. Има настояще и бъдеще. Има ли сме 3 морета, хан Крум, княз Борис, цар Симеон, Ботев и Левски. Сега имаме Бойко и Пеевски….

Никога не ще разбереш емоцията, която изпитахме при отстраняването на Рейнджърс, да не ти говоря за мачовете с Аякс и Барса 70-те. Отстраняването на Ливърпул и Нотингам от ЦСКА също беше велико, защото преди всичко сме българи. Такива мигове се преживяват, независимо от времето и годините отново и отново. За съжаление вие такива моменти едва ли някога ще имате. Грешката ви е, че мислите, че всичко започва от вас - преди е било мъгла и тъма и някакви изкуфели дъртаци ви разказват небивалици.

Ти сериозно ли написа това “преди всичко сме българи”? Само виж какви глупости пишеш спрямо 2-3 отбора.
И аз съм гледал Пуул, Реал, Валенсия, Рома, Лацио, Рома, Интер, Милан, Арсенал, Тотнъм, Байер, Хофенхайм, Брага, Бетис, ПСВ. Да не говоря балканските грандове. Според теб без емоция ли?

Кои са тия Пуул?

И едва ли сте изпитали емоцията от победа над някой голям отбор с още 70 000 души, по времето когато нямаше пиротехника, само бомбички, които се правеха в мазетата от миниум и бял бронз, увити в хартия и облепени с изолирбанд, аз не съм си правил, нито ползвал, само димки си правех от парче от пластмасова линийка увита в станиол, нямаше факли, за това след победа палехме вестници, като факли, целия стадион изглеждаше все едно гори. Само че не го използвахме за закусвалня, а да подкрепяме отбора си.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Ventsi1999
Контакти:

Мнениеот Ventsi1999 » 17 авг 2025 19:43

miro_rz положението е https://youtu.be/1U5X96Tfptw?si=rC8djenAViyDP2wh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 17 авг 2025 19:48

Е това преди 11 години. За мен в предвид последните 2-3 треньори които нищо не направиха в Лудогорец, алтернативата дългосрочна е Тунчев. Огромен потенциал

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 авг 2025 20:20

Вълчан написа:Е това преди 11 години. За мен в предвид последните 2-3 треньори които нищо не направиха в Лудогорец, алтернативата дългосрочна е Тунчев. Огромен потенциал

Тунчев не е ли вече запазена марка за ЦСКА-София?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 авг 2025 21:02

Миналата година по същото време съдиите не позволиха на Генчев да бие в Разград с отбора на Левски. Но днес с Локо Сф не се напрегнаха чернодрешковците. Защо?

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 17 авг 2025 21:09

Halo написа:През онези години Рейнджърс бяха доста силни. Равни с Олимпик Марсилия.

Нищо подобно, Рейнджърс извън този сезон нямаха нищо особено в ЕКТ, докато Марсилия имаха поредица от силни участия в КЕШ. Т.е., при Олимпик говорим наистина за класа, а при Рейнджърс имаш еднократен фойерверк. Извън него - нищо.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 17 авг 2025 21:12

damyanov1963 написа:На снаха ми братовчедка е женена за италианец от Каляри, но живеят в Милано, когато го доведе в София и го разходила по центъра останал учуден от чистотата и редовния градски транспорт. Тогава си казах - Тоя луд ли е, или го казва от куртоазия. Е, на следващата година го видях Миланото.

Западна Европа отдавна е кочина и причината е в подмяната на европейското население там с измет от Африка и Азия.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 17 авг 2025 21:14

NOMER14 написа:Миналата година по същото време съдиите не позволиха на Генчев да бие в Разград с отбора на Левски. Но днес с Локо Сф не се напрегнаха чернодрешковците. Защо?

Защото има световен заговор срещу Левски.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 авг 2025 21:24

ReBorn1982 написа:
damyanov1963 написа:На снаха ми братовчедка е женена за италианец от Каляри, но живеят в Милано, когато го доведе в София и го разходила по центъра останал учуден от чистотата и редовния градски транспорт. Тогава си казах - Тоя луд ли е, или го казва от куртоазия. Е, на следващата година го видях Миланото.

Западна Европа отдавна е кочина и причината е в подмяната на европейското население там с измет от Африка и Азия.

Това, което разказах е отпреди 13-14 години, а сега какво ли е...
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”